Kan en tabt computer reddes?

Kan en tabt computer reddes?

Kan en tabt computer reddes? 1920 1280 GladTeknik A/S

Selvom de fleste af os gør hvad vi kan for at passe på vores ting, herunder vores computer, kan der alligevel opstå uheld der gør at en computer tabes. Nogle gange går man fri af skader og andre gange opstår der skrammer eller skader. I den situation er det oplagt at spørge om en tabt computer kan reddes. Det ser vi på i dagens indlæg.

Det kan ske for alle

At tabe sin computer er ikke noget der kun sker for bestemte typer mennesker. Det kan ske for os alle, enten forsætteligt eller ved et uheld. Et tab er ikke bare et tab, for der er også forskel på hvordan computeren tabes, fra hvilken højde det sker, hvilket materiale den lander på, vinklen og meget mere. Præcis ligesom mange nok kender det fra deres mobiltelefon, hvor disse parametre også har stor indflydelse på udfaldet og en eventuel skade.

Når computere tabes sker det ofte ved:

  • At den vælter ned fra et bord
  • At man snubler over en ledning
  • At den tabes på vej ud af bilen
  • At en anden person kommer til at skubbe
  • At et kæledyr får situationen til at opstå

Hvordan det sker, hvordan computeren er designet og de forskellige parametre i selve tabet har altsammen indflydelse på om der opstår en skade og i så fald hvordan. Nogle materialer og designs er eksempelvis bedre til at modstå slag end andre. Der er også nogle der benytter covers på deres bærbarer, hvilket ligeledes giver et ekstra niveau af beskyttelse.

Kan den tabte computer reddes?

Spørgsmål om hvorvidt en computer der er blevet tabt kan reddes afhænger i høj grad af hvad der er sket med den. Det korte svar er dog, ja – oftest kan den tabte computer godt reddes. De enkelte skader der er opstået i forbindelse med tabet kan nemlig repareres eller udskiftes. Det gælder uanset om skærmen er gået i stykker, om der er faldet en eller flere taster af tastaturet, om den ikke vil tænde efter tabet eller noget helt andet.

Hvis du står i en situation hvor du har tabt din computer, vil vi anbefale dig at du får den undersøgt hos vores computer teknikere. Ved en grundlæggende håndtering kigger vi indledningsvist på den og foreslår hvad der skal ske derfra. Hvis ikke skaden er 100% gennemskuelig kan det være nødvendigt med en udvidet fejlsøgning, hvilket betyder at en af vores teknikere undersøger den mere i dybden og også tjekker for eventuelle ikke-synlige skader. Det munder ud i et tilbud på reparation af din computer som du kan vælge at tage imod. Vores dygtige teknikere står hvert fald altid klar til at hjælpe dig, også hvis du eller en anden er kommet til at tabe computeren.