iPhone 14 Pro Max reparation
Er din iPhone 14 Pro Max gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 14 Pro Max til gode priser i København, Sjælland og resten af Danmark.

Reparation af iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max adskiller skiller sig fra iPhone 14 Pro ved både at have en større skærm (6.7” i stedet for 6.1”) og en længere batterilevetid (op til 95 timer i stedet for op til 75 timer). Argumenterne for at anskaffe sig denne smartphone er derfor mange. 

Er din nuværende smartphone netop en iPhone 14 Pro Max, er GladTeknik stedet, du skal søge hen, hvis den går i stykker. Er uheldet ude, og er skærmen, batteriet eller noget andet stået af, er vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder holdbare reparationer af højeste kvalitet. 

Her kan du få repareret din iPhone 14 Pro Max

Hos GladTeknik reparerer vi både nyere og ældre iPhones. Vi reparerer bl.a. iPhone 14 Pro Max. Har du derfor denne smartphone, og skal den repareres, er du gået rigtigt. Vi dækker hele København,  Sjælland og hele Danmark med vores reparationer, fordi vi har mange indleveringssteder. 

Listen over reparationer, vi kan udføre, er lang. De mest almindelige reparationer består af reparation af skærm og batteri, men vi tilbyder også at skifte mange andre dele på din enhed. Uanset hvad din iPhone 14 Pro Max fejler, er du derfor i gode hænder hos vores teknikere.  

iPhone 14 reparation

Reparation af skærm på iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max kommer med en stor (6.7”) kant-til-kant skærm med en imponerende høj opløsning. Skærmen har ovenikøbet afrundede hjørner, der følger kurverne på designet. Dette sætter prikken over i’et på en meget elegant smartphone.

Skærmen er dog kun elegant og funktionel, så længe den er intakt. Ødelægges skærmen på iPhone 14 Pro Max, vil det ofte påvirke både funktionaliteten og det visuelle aspekt. Vi kommer dig til undsætning, hvis du har tabt din smartphone og ødelagt skærmen, og derfor efterspørger en reparation af skærmen.

Reparation af batteri i iPhone 14 Pro Max

Der er mange gode grunde til at købe en iPhone 14 Pro Max. En af dem er batteriet, der har en imponerende performance og batterilevetid. 

Et godt batteri kan desværre også gå i stykker. I de fleste tilfælde bliver batteriet dårligt pga. slitage, men det kan også blive ineffektivt af andre grunde. Hvis garantien ikke dækker det dårlige eller defekte batteri, skifter vi det.

Vi skifter batteriet i din iPhone 14 Pro Max til en konkurrencedygtig pris. 

Er andet end skærmen eller batteriet i stykker?

I de fleste tilfælde er det enten batteriet eller skærmen, der er gået i stykker, når en iPhone 14 Pro Max indleveres til reparation. Det hænder dog også, at andre dele på enheden går i stykker. Måske er det bagcoveret, mikrofonen eller kameraet, der er gået i stykker.

Vi tilbyder mange reparationer af iPhone 14 Pro Max, så vi kan formentlig også reparere din enhed.

Priser og reparationstid på reparationer af iPhone 14 Pro Max

En reparation af iPhone 14 Pro Max kan variere i pris alt afhængig af den specifikke reparation. Der er forskel på prisen afhængig af, om det er batteriet, kameraet, skærmen eller en helt fjerde del, der skal skiftes. Du kan forvente at få tilbudt en meget konkurrencedygtig pris på den givne reparation, når du henvender dig hos GladTeknik. 

Hvad angår reparationstiden, bestræber vi os på at håndtere alle reparationer inden for 24 timer. Det har vi held med i over 9 ud af 10 tilfælde. 

Hvorfor vælge GladTeknik til at reparere iPhone 14 Pro Max?

GladTeknik er det helt rigtige sted at få repareret sin iPhone 14 Pro Max. Det er det af flere grunde.

Du skal bruge os som reparatør, da vi er både kompetente og erfarne samt yderst servicemindede. Vi brænder for at udføre holdbare reparationer, hvor der ikke gås på kompromis med de anvendte reservedele. Du får desuden garanti for tilfredshed, når du bruger GladTeknik.