iPhone 14 Pro Max
Er din iPhone 14 pro Max gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 14 Pro Max til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 14 Pro Max reparation

iPhone 14 Pro Max skiller sig ud fra iPhone 14 Pro ved både at have en større skærm (6.7” i stedet for 6.1”) og en længere batteritid (op til 95 timer i stedet for op til 75 timer). Argumenterne for at anskaffe sig denne smartphone er derfor mange. 

Er din nuværende smartphone netop en iPhone 14 Pro Max, så er GladTeknik stedet, du skal søge hen, hvis den går i stykker. Er uheldet allerede ude, og er skærmen, batteriet eller noget andet stået af, så er vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder holdbare reparationer af højeste kvalitet. 

Her kan du få repareret din iPhone 14 Pro Max

Hos GladTeknik tilbyder vi reparationer af både nyere og ældre iPhones. Vi reparerer bl.a. iPhone 14 Pro Max. Ejer du derfor denne smartphone, og er der opstået et behov for en reparation, kan du komme til os. Vi dækker hele København og resten af Sjælland med vores reparationer, idet vi har mange indleveringssteder. 

Listen over reparationer vi kan udføre er lang. De mest almindelige reparationer består af reparation af skærm og batteri, men vi tilbyder også at skifte mange andre dele på din enhed. Uanset hvad din iPhone 14 Pro Max fejler, er du derfor i gode hænder hos vores teknikere.  

i phone 14 pro

iPhone 14 Pro Max skærm reparation

iPhone 14 Pro Max kommer med en stor (6.7”) kant-til-kant skærm med en imponerende høj opløsning. Skærmen har ovenikøbet afrundede hjørner, der følger kurverne på designet. Dette sætter prikken over i’et på en meget elegant smartphone.

Skærmen er dog kun elegant og funktionel, så længe den er intakt. Ødelægges skærmen på iPhone 14 Pro Max, vil det ofte påvirke både funktionaliteten og det visuelle aspekt. Vi kommer dig til undsætning, hvis du har tabt din smartphone og ødelagt skærmen, og derfor efterspørger en skærm reparation.

iPhone 14 Pro Max batteri reparation

Der er mange gode grunde til at købe en iPhone 14 Pro Max. En af grundene omhandler batteriet, der leverer en imponerende performance og batteritid. 

Et godt batteri kan dog desværre også gå i stykker. I de fleste tilfælde bliver batteriet dårligt pga. slitage, men det kan også blive ineffektivt af andre grunde. Hvis garantien ikke dækker det dårlige eller defekte batteri, kan du få det skiftet hos os. 

Vi skifter batteriet i din iPhone 14 Pro Max til en konkurrencedygtig pris. 

Er noget andet end skærmen eller batteriet gået i stykker?

I de fleste tilfælde er det enten batteriet eller skærmen, der er gået i stykker, når en iPhone 14 Pro Max indleveres til reparation. Det hænder dog også, at andre dele på enheden går i stykker. Måske er det bagcoveret, mikrofonen eller kameraet, der er gået i stykker i dit tilfælde. 

Vi tilbyder mange reparationer af iPhone 14 Pro Max, så vi kan formentlig også udbedre netop den skade, din enhed er blevet ramt af. 

Priser og behandlingstid ved reparationer af iPhone 14 Pro Max

En reparation af iPhone 14 Pro Max kan variere meget i pris alt afhængig af den specifikke reparation. Der er forskel på prisen, afhængig af om det er batteriet, kameraet, skærmen eller en helt fjerde del, der skal skiftes. Du kan dog forvente at få tilbudt en meget konkurrencedygtig pris på den givne reparation, når du henvender dig hos GladTeknik. 

Hvad angår behandlingstiden, så bestræber vi os på at håndtere alle reparationer inden for 24 timer. Dette har vi held med i over 9 ud af 10 tilfælde. 

Hvorfor vælge GladTeknik ved behov for en iPhone 14 Pro Max reparation?

GladTeknik er det helt rigtige sted at få repareret sin iPhone 14 Pro Max ved behov – og det er det af flere forskellige grunde.

Du skal bruge os som din reparatør, da vi er både kompetente og erfarne samt yderst servicemindede. Vi brænder for at udføre holdbare reparationer, hvor der ikke gås på kompromis med de anvendte reservedele. Du får desuden tilfredshedsgaranti på din reparation, når du bruger GladTeknik.