Mac Mini reparation
Er din Mac Mini gået i stykker eller blevet langsom med tiden? Vi kan reparere alle Mac Mini modeller hurtigt og til en god pris. Vi har værksteder og indlevering fordelt i København og på hele Sjælland.

Reparation af Mac Mini

Mac Mini er for mange en fantastisk stationær computer. Computeren er en meget kompakt stationær computer der ofte vælges pga. design og størrelse. Dog kan en Mac Mini gå i stykker præcis ligesom alle andre computere. Og det er her vi kommer ind i billedet. For hos os i GladTeknik kan vi reparere din Mac Mini uanset årgang eller model. Vi reparerer alle typer computere, herunder Mac Mini modellen, til konkurrencedygtige priser og hurtigere end de fleste andre værksteder. I gennemsnit løser vi opgaven på cirka et døgn i 9 ud af 10 tilfælde. Dette høje serviceniveau og hurtige reparationstid er netop noget som mange af vores kunder sætter stor pris på, da de færreste ønsker at vente ugevis på at få deres Mac tilbage.

Grundlæggende håndtering og pristilbud

Fra vores hovedværksted i Hvidovre tilbyder vi dig en grundlæggende håndtering og selvfølgelig tilbud på reparationen af din Mac Mini. På den måde er der ingen overraskelser for dig som kunde. Er du i tvivl om hvad din Mac fejler er denne grundlæggende håndtering den ideelle løsning, da en tekniker vil give sin første analyse af hvad problemet kan være. Foruden Mac Mini tilbyder vi også reparation af andre Apple computere.

Mac Mini reparation

Reparation af Mac Mini

Typiske Mac Mini reparationer

Uagtet hvilke problemer du oplever med din Mac kan vi hjælpe dig. Først og fremmest anbefaler vi at du kontakter os for et uforpligtende tilbud og tidsbestilling. Nogle af de opgaver vi jævnligt udfører ved Mac Mini computere er:

  • Udskiftning af CPU blæser
  • Reparation af strømforsyning
  • Udskiftning af harddisk til SSD
  • Reparation af Logicboard
  • Reparation af TrackPad
  • Indvendig rensning
  • Reparation ved væskeskader
  • Datagendannelse
  • Hjælp til OSX eller software
  • Opgradering eller udskiftning af RAM

Har du brug for reparation af din Mac Mini?

Når behovet opstår sidder vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os online eller pr. telefon for tidsbestilling og prisestimat på opgaven. Så kommer du hurtigt videre.”Hurtig og billig reparation. Jeg har fået repareret min Mac computer til en virkeligt god pris ift. Hvad konkurrenter kunne tilbyde. Jeg vil til enhver tid anbefale af kontakte GladTeknik og få et tilbud på en reparation hvis man står i den situation at man har brug for det! Stort high five for god service.“


5 / 5 Stjerner

Jørgen