Mac Mini reparation
Er din Mac Mini gået i stykker eller blevet langsom?
Vi reparerer alle Mac Mini-modeller hurtigt og til en god pris.
Vi har værksteder og indleveringssteder i København og på resten af Sjælland.

Reparation af Mac Mini

Mac Mini er for mange en fantastisk stationær computer. Computeren er en meget kompakt stationær computer, der ofte vælges på grund af design og størrelse. Dog kan en Mac Mini gå i stykker præcis som alle andre computere. Og det er her vi kommer ind i billedet. Hos os i GladTeknik kan vi reparere din Mac Mini uanset årgang eller model. Vi reparerer alle typer computere – herunder Mac Mini-modellen – til konkurrencedygtige priser og hurtigere end de fleste andre værksteder. I gennemsnit løser vi opgaven på cirka et døgn i 9 ud af 10 tilfælde. Det høje serviceniveau og den korte reparationstid er noget, vores kunder sætter stor pris på, da de færreste ønsker at vente uge- eller månedsvis på at få deres Mac tilbage. Vi reparerer bl.a. Mac Mini modellerne A2816, A2686, A2348, A1993, A1347 m.fl.

Grundlæggende håndtering og tilbud

Fra vores hovedværksted i Hvidovre tilbyder vi dig en grundlæggende håndtering og selvfølgelig tilbud på reparation af din Mac Mini. På den måde er der ingen overraskelser for dig. Er du i tvivl om, hvad din Mac fejler, er denne grundlæggende håndtering den ideelle løsning, da en tekniker vil give sin første analyse af, hvad problemet kan være. Foruden Mac Mini tilbyder vi også reparation af andre Apple-computere.

Mac Mini reparation

Reparation af Mac Mini

Typiske reparationer af Mac Mini

Uagtet hvilke problemer du oplever med din Mac, kan vi hjælpe. Først og fremmest anbefaler vi, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud og bestilling af tid. Nogle af de opgaver, vi jævnligt udfører ved Mac Mini, er:

  • Udskiftning af CPU-blæser
  • Reparation af strømforsyning
  • Udskiftning af harddisk til Solid State Drive (SSD)
  • Reparation af Logicboard
  • Reparation af TrackPad
  • Indvendig rensning
  • Reparation ved væskeskader
  • Datagendannelse
  • Hjælp til OSX eller software
  • Opgradering eller udskiftning af RAM

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at få repareret en Mac Mini?

Prisen på en Mac Mini reparation kan variere og vil afhænge af reparationens type og omfang. Der gælder f.eks. forskellige priser, alt efter om enheden har en defekt strømforsyning, harddisk eller noget helt tredje. For at få oplyst en pris på reparationen bedes du kontakte os for et tilbud. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Hvor kan jeg få repareret min Mac Mini?

GladTeknik kan reparere din Mac Mini, hvad end den trænger til en indvendig rensning, om der er behov for datagendannelse, eller om harddisken skal udskiftes. Du skal blot lægge vej forbi et af vores værksteder eller indleveringssteder. Så kigger vi på enheden hurtigst muligt og udfører den nødvendige reparation.

Har du brug for reparation af din Mac Mini?

Når behovet opstår, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os online eller pr. telefon for tidsbestilling og prisestimat. Så er du hurtigt videre.”Hurtig og billig reparation. Jeg har fået repareret min Mac computer til en virkeligt god pris ift. Hvad konkurrenter kunne tilbyde. Jeg vil til enhver tid anbefale af kontakte GladTeknik og få et tilbud på en reparation hvis man står i den situation at man har brug for det! Stort high five for god service.“


5 / 5 Stjerner

Jørgen