Mac reparation

Er din Mac gået i stykker eller har den brug for at få udskiftet en eller flere dele?
Vi reparerer Macs til gode priser, uanset om det er reparation af skærmen på din MacBook, reparation af MacBook Air, iMac, Mac GPU eller anden hjælp til Mac

Mac reparation i København og resten af Danmark

Apples produkter er lækre, luksuriøse og har et fedt design – men du betaler en del for mærket, så det er surt, hvis dit produkt går i stykker.

Derfor har vi i GladTeknik blandt andet valgt at arbejde med reparationer af MacBook Pro, iMac samt andre Apple- og Mac-produkter. På den måde sikrer vi, at du kan være glad for din lækre Mac langt frem i tiden.

Vi reparerer MacBook Pro – men hvad ellers?

GladTeknik har erfaring med at reparere en række Appleprodukter fra Mac-computere til iMac og flere. Herunder finder du en liste over de produkter, vi arbejder med.

Vi reparerer følgende:

Hvad hvis dit produkt ikke er i stykker, men du har brug for hjælp til at genskabe data, at opgradere til en Solid State Drive (SSD) eller andet? Så er du heldig, for GladTeknik tilbyder alle reparationer af Appleprodukter.

Mac reparation København

Mac reparation

Problemer der ofte kræver en reparation af en Mac

Macs kan ligesom PC’er få problemer. Heldigvis har vi dygtige og erfarne teknikere, der bl.a. specialiserer sig i at reparere Macs og andre Appleprodukter. Vi løser fx følgende problemer:

 • Reparation af skærmen på MacBook
 • Reparation af MacBook Air, Pro, iMac, Mac Mini og andre modeller
 • Problemer med grafikkort i iMac
 • Defekt touchbar
 • Problemer med bundkort og Logic Board
 • Støv, skidt og insekter har sat sig fast, så en rensning kræves
 • En langsom Mac skal gøres hurtigere
 • Vandskader og andre væskeskader
 • Udskifter batteriet i Mac
 • Generel support til Mac

Vores værksted er ESD-sikret. Det vil sige, at det er sikret mod statisk elektricitet, hvilket er vigtigt, for at din Mac ikke kortslutter.

Mere end blot reparation af MacBooks

Vi kan mere end blot reparere Appleprodukter. Det er ikke altid, at produktet er gået i stykker. Nogle gange har man bare brug for hjælp til det tekniske, hvis der er funktioner, der ikke virker. Vi har derfor flere års erfaring med at udøve teknisk support til Apples produkter, så vi altid er klar til at give dig god og effektiv service. Her kan du se en liste over hvilke produkter, vi blandt andet tilbyder at reparere.

 • Alle iPad varianter – iPad Air, iPad Pro, iPad Mini og den helt almindelige iPad
 • Alle modeller af iPhone – fra klassiske modeller op til iPhone X
 • Apple Watch
 • iPod Touch, iPod Nano og iPod Shuffle
 • Diverse programmer fra Apple såsom iCloud, Time Machine og Apple-id

Og det er blot et udsnit af, hvad vi kan gøre for dig. Hvis du har et Apple-produkt og er usikker på, om vi kan hjælpe dig med en reparation, så grib knoglen og kontakt til os! Så fortæller vi dig, om vi kan hjælpe – det kan vi højst sandsynligt. Du kan læse mere om os her.

MacBook Pro reparation

MacOS

Brug for support til Mac?

Det er ikke alle, der har brug for en reparation. Nogle har blot brug for support til deres Mac. Måske fordi der er noget i opsætningen af e-mailen, der ikke virker, eller fordi der er en fejl, som de ikke kan løse. Uanset hvad det drejer sig om, kan vores specialiserede og certificerede Apple-teknikere hjælpe dig med at få din Mac til at fungere optimalt igen. Nogle af de typiske problemer, som vores kunder søger hjælp til hos os, er:

 • Macs ikke vil starte
 • Skærmen er sort
 • Skærmen slukker pludseligt
 • Der er brug for hjælp til at installere programmer
 • Der er brug for hjælp til at flytte alle filer og programmer fra en gammel Mac til en ny Mac
 • Styresystemet skal geninstalleres

Listen er ikke udtømmende, men er blot noget af det, vi typisk yder support til på Macs. Hvis dit problem ikke er nævnt ovenfor, så skriv eller ring til os, så giver vi et bud på, hvordan vi vil løse opgaven, og hvad det vil koste.

Spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg få repareret min Mac hos GladTeknik?

Din Mac er gået i stykker, og du leder efter et sted at få den repareret. I den forbindelse falder du over GladTeknik, som bør være din foretrukne reparatør. Vi har mange års erfaring med at reparere Macs herunder MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac Pro osv. Derfor kan vi tage os af både små og store reparationer af Macs – vel at mærke til favorable priser. Vi yder tilfredshedsgaranti og har kun kort ventetid.

Hvad er prisen for reparation af en Mac?

Mac-computere er relativt dyre i indkøb, men det er ikke ensbetydende med, at de også er dyre at reparere. Hos GladTeknik kan du få repareret din Mac til en overkommelig pris. Uanset om det drejer sig om et batteri, et tastatur eller noget helt tredje, der skal skiftes på din Mac, kan vi give et godt tilbud på reparationen. Kontakt os for en uforpligtende dialog.

Har du brug for reparation af - eller support til - din Mac?

Hvis du har brug for assistance, er vi klar til at hjælpe. Gå ind på vores bookingside og giv os et ring, send en e-mail eller udfyld kontaktformularen – hvad end der passer dig bedst. Så giver vi dig et godt tilbud!”Min iMac blev langsommere og langsommere. Et forsøg på at opdatere endte med, at den gik helt død. Jeg konsulterede Apple online og telefonisk og det endte med, at de ikke kunne hjælpe mig, men anbefalede mig at investere i en ny Imac, samtidigt med at jeg skulle indstille mig på, at mine data var gået tabt.Efter nogen søgen på nettet faldt jeg over nogle positive omtaler af Gladteknik. Jeg havde næsten indstillet mig på at mine data var gået tabt og at jeg skulle have en ny maskine. Da jeg kontaktede Mathias så skal jeg da lige love for, at der skete noget. Inden for 48 timer var min iMac blevet genoplivet, alle mine data reddet og efter aftale blev min maskine opdateret med ny harddisk og 12 GB RAM m.m. Leveret på min hjemmeadresse og det hele kører nu som en drøm. Altsammen indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeg er stadigvæk helt høj over at have mødt så professionelle og kompetente mennesker.Jeg giver hermed Gladteknik og Mathias mine højeste anbefalinger med på vejen. Hvis de holder dette niveau, vil de kunne nå langt.“


5 / 5 Stjerner

Per Juul Rankløve