Mac reparation og support
Er din Mac computer gået i stykker eller har brug for at få udskiftet en eller flere dele? Vi tilbyder reparation af Mac til gode priser, hvad enten det er reparation af Macbook skærm, reparation af Macbook Air, iMac reparation, Mac GPU reparation eller anden Mac hjælp.

Mac reparation i København og store dele af Sjælland

Apples produkter er som regel lækre, luksuriøse og har et fedt design – men man betaler en del for brandet, så det er virkelig surt, når ens produkt går i stykker. Derfor har vi i GladTeknik valgt blandt andet at arbejde med Macbook Pro reparation, iMac reparation samt reparation af andre Apple og Mac produkter. På den måde sikrer vi, at vores kunder fortsat kan være glade for deres lækre Mac langt ud i fremtiden.

Vi reparerer MacBook Pro – men hvad ellers?

Gladteknik har erfaring med reparation af en lang række forskellige Apple produkter, fra Mac-computere til iMac og mere. Vi har samlet en liste af produkter, vi arbejder med nedenunder, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Har du problemer med din Macbook? Vi arbejder med alle følgende Apple produkter:

Men hvad hvis dit produkt ikke er gået i stykker, og du blot har brug for noget teknisk hjælp til data recovery, ssd harddisk eller andet? Så er du heldig, for GladTeknik tilbyder bl.a. alt i Apple reparation.

Mac reparation København

Mac reparation

Problemer der som regel kræver Mac reparation

Mac computere kan ligesom PC computere ende i tekniske problemer af forskellige grad og type. Heldigvis har vi dygtige og erfarne teknikere, der bl.a. specialiserer sig i Mac reparationer og Apple reparationer. Vi kan blandt andet løse:

 • Reparation af Macbook skærm
 • Reparation af Macbook Air, Pro, iMac, Mac Mini og andre modeller
 • iMac grafikkort problemer
 • Hvis din touchbar er defekt
 • Bundkort og logic board problemer
 • Rens af støv og skidt der har sat sig fast
 • Gøre en langsom Mac hurtigere
 • Vandskader og andre væskeskader
 • Udskiftning af batteri på Mac
 • Generel Mac support

Vores værksted er desuden ESD sikret, hvilket betyder at det er sikret mod statisk elektricitet.

Mere end blot reparation af Macbooks

Vi kan mere end blot at reparere Apple produkter. Det er jo ikke altid, at produktet er gået i stykker. Nogle gange har man bare brug for hjælp til det tekniske, hvis der er funktioner, man ikke kan få til at virke. Vi har derfor også flere års erfaring med at udøve teknisk support til Apples forskellige produkter, så vi altid kan være klar til at give dig en god og effektiv service. Her kan du se en liste over hvilke produkter, vi blandt andet tilbyder reparation til.

 • Alle iPad varianter – iPad Air, iPad Pro, iPad Mini og den helt almindelige iPad
 • Alle modeller af iPhone, fra klassiske modeller op til iPhone X
 • Apple Watch
 • iPod Touch, iPod Nano og iPod Shuffle
 • Diverse Apple programmer, såsom iCloud, Time Machine og Apple ID

Og det er blot et snit af, hvad vi kan gøre for dig. Hvis du sidder med et Apple produkt og er usikker på, om vi kan hjælpe dig med din Apple reparation, så grib knoglen og tag kontakt til os! Så kan vi fortælle dig, om vi er i stand til at hjælpe – og det kan vi højst sandsynligt. Læs mere om os her.

MacBook Pro reparation

MacOS

Brug for Mac support?

Det er ikke alle der har brug for en reparation af deres Mac. Nogle har blot brug for Mac support, altså hjælp til deres Mac. Måske fordi der er noget i mailopsætningen der ikke virker, eller fordi der er en fejl som ikke vil løses. Uanset hvad det drejer sig om kan vores specialiserede Apple-teknikere hjælpe dig med at få din Mac til at fungere optimalt igen. Nogle af de typiske problemer, hvor folk søger Mac support hos os er når:

 • Macs ikke vil starte
 • Skærmen er sort
 • Skærmen slukker pludseligt
 • Der er brug for hjælp til installation af programmer
 • Der er brug for hjælp til at flytte alle filer og programmer fra en gammel Mac til en ny Mac
 • Styresystemet skal geninstalleres

Listen er ikke udtømmende og er blot nogle af de ting vi typisk giver Mac support på. Hvis din problematik ikke er nævnt ovenfor, så skriv eller ring til os, så giver vi vores bud på hvordan vi vil løse opgaven og hvad det vil koste.

Har du brug for en Mac reparation eller andet?

Hvis du står og har brug for assistance, så sidder vi parat til at hjælpe. Gå ind på vores booking og giv os et ring, send en mail eller udfyld en kontaktformular – hvad end der passer dig bedst. Så kan vi få givet dig et godt tilbud!”Min iMac blev langsommere og langsommere. Et forsøg på at opdatere endte med, at den gik helt død. Jeg konsulterede Apple online og telefonisk og det endte med, at de ikke kunne hjælpe mig, men anbefalede mig at investere i en ny Imac, samtidigt med at jeg skulle indstille mig på, at mine data var gået tabt.Efter nogen søgen på nettet faldt jeg over nogle positive omtaler af Gladteknik. Jeg havde næsten indstillet mig på at mine data var gået tabt og at jeg skulle have en ny maskine. Da jeg kontaktede Mathias så skal jeg da lige love for, at der skete noget. Inden for 48 timer var min iMac blevet genoplivet, alle mine data reddet og efter aftale blev min maskine opdateret med ny harddisk og 12 GB RAM m.m. Leveret på min hjemmeadresse og det hele kører nu som en drøm. Altsammen indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeg er stadigvæk helt høj over at have mødt så professionelle og kompetente mennesker.Jeg giver hermed Gladteknik og Mathias mine højeste anbefalinger med på vejen. Hvis de holder dette niveau, vil de kunne nå langt.“


5 / 5 Stjerner

Per Juul Rankløve