Mac reparation og support

Mac reparation i København og store dele af Sjælland

Apples produkter er som regel lækre, luksuriøse og har et fedt design – men man betaler en del for brandet, så det er virkelig surt, når ens produkt går i stykker. Derfor har vi i GladTeknik valgt blandt andet at arbejde med at Macbook Pro reparation, iMac reparation samt reparation af andre Apple og Mac produkter. På den måde sikrer vi, at vores kunder fortsat kan være glade for deres lækre Mac langt ud i fremtiden.

Vi reparerer MacBook Pro – men hvad ellers?

Gladteknik har erfaring med reparation af en lang række forskellige Apple produkter, fra Mac-computere til iMac og mere. Vi har samlet en liste af produkter, vi arbejder med nedenunder, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Har du problemer med din Macbook? Vi arbejder med alle følgende Apple produkter:

  • MacBook Pro reparation
  • MacBook Air reparation
  • iMac reparation – det gælder alle modeller
  • Mac Mini reparation
  • Mac Pro reparation

Men hvad hvis dit produkt ikke er gået i stykker, og du blot har brug for noget teknisk hjælp til data recovery, ssd harddisk eller andet? Så er du heldig, for det tilbyder GladTeknik også!

Mac reparation København

MacBook Pro reparation

Mere end blot reparation af Macbooks

Vi kan mere end blot at reparere Apple produkter. Det er jo ikke altid, at produktet er gået i stykker. Nogle gange har man bare brug for hjælp til det tekniske, hvis der er funktioner, man ikke kan få til at virke. Vi har derfor også flere års erfaring med at udøve teknisk support til Apples forskellige produkter, så vi altid kan være klar til at give dig en god og effektiv service. Her kan du se en liste over hvilke produkter, vi blandt andet tilbyder reparation til.

  • Alle iPad varianter – iPad Air, iPad Pro, iPad Mini og den helt almindelige iPad
  • Alle modeller af iPhone, fra klassiske modeller op til iPhone X
  • Apple Watch
  • iPod Touch, iPod Nano og iPod Shuffle
  • Diverse Apple programmer, såsom iCloud, Time Machine og Apple ID

Og det er blot et snit af, hvad vi kan gøre for dig. Hvis du sidder med et Apple produkt og er usikker på, om vi kan hjælpe dig, så grib knoglen og tag kontakt til os! Så kan vi fortælle dig, om vi er i stand til at hjælpe – og det kan vi højst sandsynligt. Læs mere om os her.

Har du brug for en MacBook Pro reparation eller andet?

Hvis du står og har brug for assistance, så sidder vi parat til at hjælpe. Gå ind på vores booking og giv os et ring, send en mail eller udfyld en kontaktformular – hvad end der passer dig bedst. Så kan vi få givet dig et godt tilbud!
Min iMac blev langsommere og langsommere. Et forsøg på at opdatere endte med, at den gik helt død. Jeg konsulterede Apple online og telefonisk og det endte med, at de ikke kunne hjælpe mig, men anbefalede mig at investere i en ny Imac, samtidigt med at jeg skulle indstille mig på, at mine data var gået tabt.

Efter nogen søgen på nettet faldt jeg over nogle positive omtaler af Gladteknik. Jeg havde næsten indstillet mig på at mine data var gået tabt og at jeg skulle have en ny maskine. Da jeg kontaktede Mathias så skal jeg da lige love for, at der skete noget. Inden for 48 timer var min iMac blevet genoplivet, alle mine data reddet og efter aftale blev min maskine opdateret med ny harddisk og 12 GB RAM m.m. Leveret på min hjemmeadresse og det hele kører nu som en drøm. Altsammen indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeg er stadigvæk helt høj over at have mødt så professionelle og kompetente mennesker.

Jeg giver hermed Gladteknik og Mathias mine højeste anbefalinger med på vejen. Hvis de holder dette niveau, vil de kunne nå langt.


5 / 5 Stjerner

Per Juul Rankløve