Macbook Air reparation og support
Er din Macbook Air gået i stykker eller har brug for at få udskiftet en eller flere dele? Vi tilbyder ekspres reparation af Macbook Air til gode priser i København og på hele Sjælland.

Macbook Air reparation i København og på Sjælland

Macbook Air er for mange den ideelle computer til studiebrug eller erhvervsbrug. Den er let, elegant og har en tilstrækkelig høj ydeevne til de flestes behov. En Macbook Air er dog ikke billig og skal derfor gerne holde i mange år. Det er en af de ting vi kan hjælpe dig med. Vi reparerer Macbook Air hurtigt og til gode priser, uanset årgang. Faktisk løser vi i 9 ud af 10 tilfælde reparationen af en Macbook Air på ét døgn eller derunder. Det er et serviceniveau som vores kunder sætter stor pris på, da de mange andre steder får at vide at reparationstiden kan blive uger eller måneder. Så hos os får du både hurtig reparationstid og gode priser – også når det gælder Macbook Air.

Grundlæggende håndtering og tilbud

Fra vores værksted i Hvidovre tilbyder vi en grundlæggende håndtering og pristilbud. Så der opstår ingen overraskelser. Ønsker du at få et bud på hvad din Mac fejler, hvad der skal til for at reparere den og ikke mindst hvad det vil koste, så tag fat i os. Udover Macbook Air tilbyder vi også reparation af andre Apple computere.

Macbook Air reparation

Macbook Air reparation

Typiske Macbook Air reparationer

Uanset hvad din Mac fejler kan vi hjælpe dig. Vi anbefaler altid at du kontakter os for et uforpligtende tilbud. Nogle af de gængse opgaver vi løser ved Macbook Air computere er:

  • Udskiftning af batteri
  • Udskiftning eller reparation af skærm
  • Udskiftning af harddisk
  • Reparation af TrackPad
  • Indvendig rensning
  • Udbedring af væskeskader
  • Reparation af strømforsyning
  • Datagendannelse
  • Udbedring af fejl i OSX
  • Nulstilling af MacBook Air

MacBook Air batteri udskiftning

Alle batterier mister deres styrke og ladeevne over tid. Det gælder også batteriet i din MacBook Air. Efter nogle år vil du sandsynligvis opleve, at batteriet ikke holder strømmen så godt som tidligere eller problemer såsom at det ikke vil lade ordentligt. Når det sker, er det tid til at få udskiftet batteriet i din MacBook Air. Hos GladTeknik skifter vi hver dag batterier i mange MacBook Airs, og vi kan også hjælpe dig med din. Vi bruger de rigtige batterier af højeste kvalitet og sørger for at udskiftningen af batteriet sker korrekt. At få udskiftet batteriet er hos os hurtigt gjort, så du kan få din Mac tilbage igen.

MacBook batteri

Spørgsmål og svar

Hvor meget koster en MacBook Air reparation?

MacBook Air reparationer spænder bredt. Det kan omfatte alt fra udskiftning af batterier og skærme til udbedring af væskeskader. Alle disse forskellige reparationer udfører vi til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at få beregnet en pris på netop den reparation, som din MacBook Air har brug for, skal du være meget velkommen til at række ud til os.

Hvorfor skal jeg vælge GladTeknik ved behov for at få repareret min MacBook Air?

Du kan med fordel tage kontakt til GladTeknik, hvis din MacBook Air går i stykker og derfor skal repareres. Vi er nemlig eksperter i reparationer af MacBook Air og andre computere fra Apple. Hvad end det drejer sig om et defekt batteri, en ødelagt skærm, en defekt strømforsyning eller noget helt fjerde, så kan vi være behjælpelige. Vi er ikke blot teknisk dygtige, men yder også en service i verdensklasse.

Har du brug for reparation af din Macbook Air?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Macbook Air. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Gladteknik har repareret min MacBook Air og vil jeg give dem de bedste anbefalinger. Hurtig og kompetent tilbagemelding og rimelige i pris. Meget professionelle og service udover det sædvanlige. Jeg vil uden tvivl benytte dem en anden gang.“


5 / 5 Stjerner

Anna