MacBook Air reparation
Er din MacBook Air gået i stykker eller har den brug for at få udskiftet en eller flere dele?
Vi tilbyder ekspresreparation af MacBook Air til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af MacBook Air i København og på resten af Sjælland

MacBook Air er for mange den ideelle computer til studiebrug eller erhvervsbrug. Den er let, elegant og har en tilstrækkelig høj ydeevne til de flestes behov. En MacBook Air er ikke billig og skal derfor holde i mange år. Det er en af de ting, vi kan hjælpe med. Vi reparerer MacBook Air hurtigt og til gode priser – uanset årgang. Faktisk reparerer vi i 9 ud af 10 tilfælde en MacBook Air på et døgn eller derunder. Det er et serviceniveau, vores kunder sætter stor pris på, da de mange andre steder får at vide, at reparationstiden kan blive uger eller måneder. Hos os får du både hurtig reparationstid og gode priser – også når det gælder MacBook Air.

Grundlæggende håndtering og tilbud

Fra vores værksted i Hvidovre tilbyder vi en grundlæggende håndtering og tilbud. Så opstår der ikke overraskelser. Ønsker du at få et bud på, hvad din Mac fejler, hvad der skal til for at reparere den og ikke mindst, hvad det vil koste, så tag fat i os. Udover MacBook Air tilbyder vi også reparation af andre Apple-computere.

Macbook Air reparation

Macbook Air service

Typiske reparationer af MacBook Air

Uanset hvad din Mac fejler, kan vi hjælpe dig. Vi anbefaler altid, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud. Nogle af de gængse opgaver vi løser ved MacBook Air er:

  • Udskiftning af batteri
  • Udskiftning eller reparation af skærm
  • Udskiftning af harddisk
  • Reparation af TrackPad
  • Indvendig rensning
  • Udbedring af væskeskader
  • Reparation af strømforsyning
  • Datagendannelse
  • Udbedring af fejl i OSX
  • Nulstilling af MacBook Air

Vi tilbyder reparation af mange forskellige MacBook Air modeller, eksempelvis modellerne A2681, A2337, A2179, A1932, A1466, A1465, A1339 m.fl.

Udskiftning af batteri i MacBook Air

Alle batterier mister deres styrke og ladeevne over tid. Det gælder også batteriet i din MacBook Air. Efter nogle år vil du sandsynligvis opleve, at batteriet ikke holder strømmen så godt som tidligere, eller at der er problemer med, at det ikke vil lade ordentligt.

Når det sker, er det tid til at få udskiftet batteriet i din MacBook Air. Hos GladTeknik skifter vi hver dag batterier i mange MacBook Airs, og vi kan også hjælpe dig med dit. Vi bruger de rigtige batterier af højeste kvalitet og sørger for, at udskiftningen af batteriet sker korrekt. At få skiftet batteriet er hos os hurtigt gjort, så du kan få din Mac tilbage igen.

MacBook batteri

Spørgsmål og svar

Hvad koster reparation af en MacBook Air?

Reparationer af MacBook Air spænder vidt. Det kan omfatte alt fra udskiftning af batterier og skærme til udbedring af væskeskader. Vi reparerer til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at få beregnet en pris på netop den reparation, din MacBook Air har brug for, er du velkommen til at række ud til os.

Hvorfor skal jeg vælge GladTeknik til at reparere min MacBook Air?

Du kan med fordel kontakte GladTeknik, hvis din MacBook Air går i stykker og skal repareres. Vi er eksperter i reparationer af MacBook Air og andre computere fra Apple. Hvad end det drejer sig om et defekt batteri, en ødelagt skærm, en defekt strømforsyning eller noget helt fjerde, kan vi være behjælpelige. Vi er ikke blot teknisk dygtige, men vi yder også service i verdensklasse.

Har du brug for reparation af din Macbook Air?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din MacBook Air. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Gladteknik har repareret min MacBook Air og vil jeg give dem de bedste anbefalinger. Hurtig og kompetent tilbagemelding og rimelige i pris. Meget professionelle og service udover det sædvanlige. Jeg vil uden tvivl benytte dem en anden gang.“


5 / 5 Stjerner

Anna