Væske i computer
Væske i din computer eller anden elektronik er et alvorligt problem.
Det er vigtigt, at det løses, så der ikke sker yderligere skade, og du ikke mister filer og data.
Lad os sørge for, at din computer overlever væskeskaden.

Væske i computer – et seriøst problem

Det kan sker for os alle. En uheldig armbevægelse, et øjebliks uopmærksomhed eller en simpel ulykke – uanset hvad, har du nu spildt væske i computeren, din Mac eller din mobil. At spilde væske i elektronik er et seriøst problem, men gå ikke i panik – vi er klar til at hjælpe.

Det skal du gøre, hvis du spilder væske i computeren

Hvis du spilder vand eller anden væske i din computer, skal du bevare roen og få løst problemet hurtigst muligt. Din computer er ikke nødvendigvis ødelagt bare fordi, du har spildt væske i den – hvis du reagerer hurtigt, kan din computer sagtens reddes. Får du væske i computeren, anbefaler vi, at du gør følgende:

 • Sluk helt for både strømmen og computeren, så væsken ikke kortslutter dit motherboard.
 • Hvis det er muligt, så afmonter batteriet for en sikkerheds skyld.
 • Har du spildt i en bærbar PC, bør du vende den på hovedet og lægge et viskestykke mellem skærm og tastatur. I videoen viser vi, hvordan du gør.
 • Brug ikke ris, da det ikke reparerer computeren men bare forværrer situationen. Ris er en myte!
 • Indlever hurtigst muligt computeren til os i GladTeknik

Jo hurtigere vi får din computer i hænde, jo større er chancerne for, at vi kan redde den. Er du i tvivl, så ring til os på 41 33 34 35. Så vil vi rådgive dig.

Vand i computer
Væske i computer

Hvis du har fået væske i computeren, tilbyder vi:

Uheldet har været ude – du har spildt på din computer, du har gjort, hvad du kunne for at redde den, men den har brug for reparation. Måske virker tastaturet ikke, måske oplader batteriet ikke længere, eller måske er computeren bare nusset og klistret efter at have været udsat for en kop kaffe. Uanset hvad kan vi hjælpe. Vi hjælper fx med at:

 • Rense computeren efter væskeskade
 • Ultralydsrense Logic Board
 • Udskifte et kortsluttet tastatur
 • Udskifte andre kortsluttede komponenter
 • Reparere et kortslutte display
 • Udskifte et kortsluttet DC I/O-Board
 • Udskifte et kortsluttet batteri

Har din computer brug for en anden form for reparation, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os – vi er altid parate til at svare på spørgsmål!

Spørgsmål og svar

Er det muligt at redde en væskeskadet computer?

Ja, i de fleste tilfælde, men ikke altid. Er du så uheldig at spilde væske i din computer, hvad enten det er vand, kaffe eller noget tredje, skal du sørge for at skride til handling hurtigst muligt. Hvis du følger vores råd ovenfor og hurtigst muligt indleverer enheden til reparation hos os, kan vi sandsynligvis redde den. Det er med andre ord langt fra sikkert, at du behøver at kassere din væskeskadede computer.

Hvilke problemer kan vand i computeren forårsage?

Elektronik og væske er en dårlig cocktail, men hvis uheldet er ude, og du har spildt væske i computeren, vil det kunne medføre en række problemer. I de mildeste tilfælde vil du opleve, at din computer er blevet lidt klistret, mens du i andre tilfælde vil opleve, at eksempelvis tastaturet eller batteriet ikke længere virker. Uanset hvilke computerproblemer du har, kan vi tilbyde den rigtige hjælp.

Har du spildt væske i din computer og har du brug for hjælp?

Klik dig ind på vores bookingside og bestil en tid hos os, så vi kan redde din computer, inden det er for sent. Vi er altid klar til yde den bedste service!
Jeg fik hjælp til en væskeskade på min Macbook pro, Mathias rykkede hurtigt ud og jeg fik hjælp til produktet samme dag. Derudover blev produktet også leveret retur på min privatadresse, alt sammen til en god og fair pris. :).


5 / 5 Stjerner

Josefine Søndergaard Jensen