Væskeskader
Væske i din computer er et alvorligt problem. Det er vigtigt at det udbedres, så der ikke sker yderligere skade på din computer og så du ikke mister filer og data. Lad os sørge for at din computer overlever væskeskaden.

Vand i computer – et seriøst problem

Det sker for os alle sammen. En uheldig armbevægelse, et øjebliks uopmærksomhed eller en simpel ulykke – uanset hvad, har du nu spildt vand i computer, mac eller mobil. At spilde vand, kaffe eller anden væske på elektronik er et seriøst problem, men lad være med at gå i panik – vi er klar til at hjælpe.

Hvad skal du gøre, når du spilder vand i computeren

Hvis du spilder vand eller anden væske i din computer, skal du bevare roen og få løst problemet hurtigst muligt. Din computer er ikke nødvendigvis ødelagt bare fordi, at du har spildt væske i den – hvis du reagerer hurtigt kan din computer sagtens reddes. Får du vand i computer eller anden væske, anbefaler vi i GladTeknik at du gør følgende:

 • Sluk helt for både strømmen og computeren, så væsken ikke kortslutter dit motherboard.
 • Hvis muligt, afmonter også batteriet for en sikkerheds skyld. Alt strøm skal fjernes fra computeren.
 • Har du spildt i en bærbar PC, bør du vende den på hovedet og lægge et viskestykke ind mellem skærm og tastatur for at tage det værste.
 • Brug IKKE ris, da det desværre ikke reparerer computeren men ofte bare forværrer situationen.
 • Indlever computeren hurtigst muligt til os i GladTeknik

Jo hurtigere din computer kommer os i hånde, jo bedre er chancerne for at redde den. Er du den mindste smule i tvivl, så ring til os på 41 33 34 35 – så vil vi rådgive dig.

Hvad skal du gøre, når du spilder vand i computer?
Vand i computer er et seriøst problem

Hvilken hjælp tilbyder vi, når du har fået vand i computer?

Uheldet har været ude – du har spildt på din computer, du har gjort, hvad du kunne for at redde den, men den har brug for reparation. Måske virker tastaturet ikke, måske oplader batteriet ikke længere eller måske er computeren bare meget nusset og klistret efter at have været udsat for en kop kaffe. Uanset hvad, så kan vi være dig behjælpelig. Vi hjælper bland andet med:

 • Rens af computeren efter væskeskade
 • Ultralyds-rens af Logicboard
 • Udskiftning af kortsluttet tastatur
 • Udskiftning af andre kortsluttede komponenter
 • Reparation af display, hvis dette er kortsluttet
 • Udskiftning af kortsluttet DC I/O-Board
 • Udskiftning af kortsluttet Batteri

Hvis din computer har brug for en anden form for reparation, som ikke er nævnt ovenfor, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os – vi er altid parate til at svar på tvivlsspørgsmål!

Har du fået vand i din computer og har brug for hjælp?

Så klik dig ind på vores bookingside book en tid hos os, så vi kan redde din computer, inden det er for sent. Vi sidder altid klar til give dig den bedste service!
Jeg fik hjælp til en væskeskade på min Macbook pro, Mathias rykkede hurtigt ud og jeg fik hjælp til produktet samme dag. Derudover blev produktet også leveret retur på min privatadresse, alt sammen til en god og fair pris. :).


5 / 5 Stjerner

Josefine Søndergaard Jensen