PC reparation

Er din PC gået i stykker? Lad os reparere den hurtigt og problemfrit.
Vi er eksperter i computerreparationer og kan også hjælpe dig, uanset mærke og alder på din PC.
Grundlæggende håndtering er inkluderet ved indlevering i vores afdeling i Hvidovre.

Reparation af PC i København og resten af Danmark.

Ingen computer holder evigt, men når der opstår problemer, kommer man meget langt med en kyndig reparation. Har du en stor og tung stationær PC, kan det være besværligt at slæbe den ned på værkstedet, når den er i stykker – specielt hvis der er langt til værkstedet. Heldigvis har GladTeknik ikke kun et men flere værksteder i københavnsområdet og på store dele af resten af Sjælland samt i Aarhus. Du kan indlevere din PC til reparation hos GladTeknik på vores værksted i Hvidovre eller på et af vores mange indleveringssteder på Frederiksberg eller Vejle, Kolding, Esbjerg, Odense, Oxie. Vi tilbyder også udkørende hjælp og afhentning

Vi udfører disse reparationer på PC’er

Der findes mange mærker, når det kommer til computere – Lenovo, Asus, Acer og HP for bare at nævne et par – som alle har deres små finurligheder og opbygninger. Det er også værd at nævne forskellene på stationære, bærbare og all-in-one PC’er, for slet ikke at tale om custom-byggede PC’er. Der er stor variation, når det kommer til, hvordan en PC er opbygget.

Vi har bred erfaring med alle mærker

Vi tilbyder reparation af:

 • Alle bærbare
 • Alle stationære
 • Alle all-in-one PC’er
 • Microsoft Surface Pro

Er du alligevel i tvivl, om vi kan reparere din PC, så kontakt os endelig! Vi er altid klar til at hjælpe.

PC reparation

Typiske fejl der kræver reparation af din PC

Computerfejl kan opstå i mange forskellige former og sværhedsgrader. Har du problemer med din computer, kan det give god mening at få den tjekket af en af vores kyndige teknikere.

Vi kan reparere de fleste problemer og fejl:

 • Fejlfinding generelt
 • Gendannelse af mistede filer og andre data
 • Optimering af computerens hastighed
 • Fjernelse af virus og malware
 • Problemer med bundkort og logic-board
 • Udskiftning af harddisk
 • Reparation af hardware
 • Udskiftning af batteri

Har din computer et problem, der ikke er listet her, eller ved du ikke, hvad problemet er, så kontakt os endelig! Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Kan vi mere end at reparere computere i København og omegn?

Ja, selvfølgelig! Det er ikke kun det fysiske hardware, vi kan hjælpe med. Ud over reparation af PC’er tilbyder vi også teknisk support på alle computere. Og hvis du for eksempel bor i Aarhus, og derfor forståeligt nok ikke vil bestille en reparation på Sjælland, tilbyder GladTeknik også fjernsupport – i hele landet!

Vi har erfaring med følgende:

 • Windows Server 2012 og nyere
 • Forskellige services som e-Boks, Nem-ID, MitID og diverse netbanker
 • Optimering af din PC, hvis den er langsom
 • Rensning af virus og malware
 • Gendannelse af data, hvis din harddisk er i problemer
 • At sætte e-mail i fx Outlook, Gmail mv.
 • Alle programmer i Officepakken fx Word, Excel, Powerpoint og OneNote

Har du tekniske problemer med din PC, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os; heller ikke hvis du bor i den anden ende af landet.

Spørgsmål og svar

Hvorfor virker min PC ikke?

Der kan være mange grunde til, at din PC ikke virker. Det kan være, at batteriet er stået af, at der er spildt væske i den, at bundkortet er defekt eller noget helt fjerde. Du har konstateret, at der er problemer med din PC, men har du brug for hjælp til at identificere fejlene og udbedre dem, kan du tage kontakt til GladTeknik. Vi er eksperter på området.

Hvad koster det at få repareret en PC?

Udgifterne til en reparation af PC’en varierer fra sag til sag. Det afhænger af, hvad din enhed fejler. Nogle reparationer er mere tidskrævende end andre, og nogle reparationer kræver dyrere reservedele end andre. Det er nogle af disse faktorer, der har betydning for, hvad det vil koste at få repareret din PC. Du kan kontakte os og få et uforpligtende tilbud på reparationen.

Computer reparation i København

Vil du booke reparation af din PC på Sjælland eller indlevering hos en af vores andre afdelinger?

Skal du have repareret din PC? Vi er klar til at hjælpe. Klik dig ind på vores bookingside, send os en mail, udfyld kontaktformularen eller giv os et ring. Så kan vi give dig et godt tilbud!
Min PC gik i udu en kedelig Torsdag og jeg besluttede derefter at ringe til Gladteknik efter at ha' prøvet selv, de var hurtige til at komme ud og kigge på den på trods af teknikeren egentlig havde fri og sad med sin familie. Tekniker sad med min pc i lige godt 45m hvorefter vi besluttede at det var nemmest hvis tekniker tog min stationær med sig hjem, efter en dags tid fik jeg en email med hvad der muligvis var gået galt samt aflevering af PC'en 5/5 stjerner herfra for at sætte deres kunder i første række, den hurtige service med et smil og en god sludder.Tak for Hjælpen, GladTeknik.


5 / 5 Stjerner

Marius Jasinske