Computer reparation i København og omegn

PC reparation i København og store dele af Sjælland

Har man en stor og tung stationær PC, kan det være meget besværligt at skulle slæbe den ned på værkstedet, når den er gået i stykker – specielt hvis der er langt til værkstedet. Heldigvis har GladTeknik ikke kun ét men flere værksteder i København og store dele af Sjælland samt Aarhus, så vi kan tilbyde vores kunder computer reparation i København, Virum, Farum, Hvidovre, Præstø, Højbjerg/Aarhus, Brønshøj, Herfølge, Herlufmagle eller hvorend det passer dem bedst!

Hvilke PC reparationer kan vi udføre?

Der findes mange forskellige mærker når det kommer til computere – Lenovo, Asus, Acer og HP for bare at nævne et par – som alle har deres små forskellige finurligheder og opbygninger. Og det er uden at nævne forskellene på stationære, bærbare og all-in-one PC’er, for slet ikke at tale om custom-byggede PC’er. Der er altså stor variation, når det kommer til hvordan en PC kan være opbygget.

Men bare rolig – vi har bred erfaring med at reparere computere, uanset mærke! Mere specifikt tilbyder vi reparation af:

 • Alle bærbare – uanset mærke
 • Alle stationære – uanset mærke
 • Alle all-in-one PC’er – uanset mærke
 • Microsoft Surface Pro

Hvis du alligevel står og er i tvivl, om vi kan reparerer din bestemte PC, så kontakt os endelig! Vi sidder altid klar til at være dig behjælpelig.

PC reparation København

Computer reparation i København

Kan vi mere end blot computer reparation i København og omegn?

Ja, selvfølgelig! Det er ikke kun det fysiske hardware, vi kan være dig behjælpelig med. Ud over PC reparation tilbyder vi også teknisk support på alle computere. Og hvis du nu for eksempel bor i Århus, og derfor forståeligt nok ikke vil bestille computer reparation i København eller på Sjælland, så tilbyder GladTeknik også fjernsupporti hele landet! Når det kommer til det tekniske, har vi erfaring med alt det følgende:

 • Windows Server 2012 og nyere
 • Forskellige services som E-boks, Nem-ID og diverse Netbanke
 • Optimering af din PC, hvis den er langsom
 • Virus-rens
 • Gendannelse af dine data, hvis din harddisk kommer i problemer
 • Opsætning af E-mail i forskellige programmer, herunder Outlook, G-mail m.m.
 • Diverse programmer i Office-pakken som Word, Excel, Powerpoint og OneNot

Så hvis du har tekniske problemer på din PC, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os – også selvom du bor i den anden ende af landet.

Vil du booke computer reparation i København eller et af vores andre værksteder?

Skal du have repareret din computer? Vi sidder klar til at hjælpe. Klik dig ind på vores bookingside og send os en mail, udfyld en kontaktformular eller giv os et ring – så kan vi få givet dig et godt tilbud!
Min PC gik i udu en kedelig Torsdag og jeg besluttede derefter at ringe til Gladteknik ApS efter at ha’ prøvet selv, de var hurtige til at komme ud og kigge på den på trods af Tekniker(Stefan) egentlig havde fri og sad med sin familie. Tekniker sad med min pc i lige godt 45m hvorefter vi besluttede at det var nemmest hvis tekniker tog min stationær med sig hjem, efter en dags tid fik jeg en email med hvad der muligvis var gået galt samt aflevering af PC’en

5/5 stjerner herfra for at sætte deres kunder i første række, den hurtige service med et smil og en god sludder.

Tak for Hjælpen, GladTeknik.


5 / 5 Stjerner

Marius Jasinske