Kontakt os

Som kunde hos GladTeknik har du to valgmuligheder. Du kan oprette din sag på computer reparation og herefter indlevere den til reparation, eller du kan kontakte os hvis du har spørgsmål du gerne vil have afklaret først.
Teknisk hjælp og computer-reparation og udekørende support på Sjælland

Opret sag

Kom foran i køen og spar tid ved at oprette en sag på din computer-reparation hjemmefra i ro og mag.

Opret sag nu
Mathias fra GladTeknik

Kontakt for spørgsmål

Har du spørgsmål om reparation af computer eller de andre ting, vi hjælper med? Så kontakt os pr. telefon eller mail her.

Kontakt os her
Udkørende teknisk hjælp

Book udkørende teknisk hjælp

Vi tilbyder også udkørende teknisk hjælp, såsom hjælp til Wi-Fi eller bare at afhente computere, der skal til reparation på vores værksted.

Book tid til udkørende hjælp
Fjern-Support (Support over TeamViewer)

Kontakt for fjernsupport

Få hjælp til din computer via fjernsupport, hvor vi hjælper dig via internettet.

Kontakt for fjernsupportMin PC gik i udu en kedelig Torsdag og jeg besluttede derefter at ringe til Gladteknik efter at ha' prøvet selv, de var hurtige til at komme ud og kigge på den på trods af Tekniker egentlig havde fri og sad med sin familie. Tekniker sad med min pc i lige godt 45m hvorefter vi besluttede at det var nemmest hvis tekniker tog min stationær med sig hjem, efter en dags tid fik jeg en email med hvad der muligvis var gået galt samt aflevering af PC'en 5/5 stjerner herfra for at sætte deres kunder i første række, den hurtige service med et smil og en god sludder.Tak for Hjælpen, GladTeknik.


5 / 5 Stjerner

Marius Jasinske