Datagendannelse

Har du mistet vigtig data på din computer? Er din harddisk beskadiget eller brændt sammen? Bare rolig, vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder dataredning og datagendannelse på vores værksteder, så du kan få data ud af en defekt harddisk.

Har du mistet dine data? Så læs videre!

Om end det er billeder, du ved uheld har fået slettet, vigtige dokumenter som er gået tabt ved nedbrud af computer, videoer forsvundet under opdatering af dit kamera, beskadiget memory card eller noget helt andet, så kan vi hjælpe dig med at gendanne og hente dine tabte data. Vi fikser alt! Om end det er din computer, bærbar PC, MacBook, eksterne harddisk, iPhone, USB-stik, hukommelseskort m.v., så er GladTeknik klar på farten til at løse problemet, så du kan få dine mistede data tilbage i god behold.

hvor lang tid tager datagendannelse?

Hvor lang tid det tager, varierer, da det kommer an på hvilken type af enhed, der fejler. Det kan tage alt fra et par timer til flere dage, men vi holder dig løbende orienteret gennem forløbet.

Er det muligt at genskabe alle typer data?
Absolut. Det er meget sjælendt, at det ikke er muligt at gendanne tabte data og slettede filer. Normalt kan alt lade sig gøre, hvilket gør sig gældende for alle filer – så der er håb forude.

Typiske eksempler på data problemer som vi hos GladTeknik ofte løser, er alt fra fejl i computerens styresystem eller fejl i selve harddisken, skader på hardisken, filer som er blevet slettet, behov for harddisk recovery eller reparation af harddisk.

Data recovery hos GladTeknik på Sjælland

Gendan slettede filer. Vi kan hjælpe dig med datagendannelse, uanset om du har HDD eller SSD

Hvilke harddiske kan vi datagendanne?

Der findes en række forskellige typer af harddiske. Der findes almindelige HDD’er i forskellige størrelser, forskellige typer SSD’er og mere. Vi har stor erfaring med at lave datagendannelse på en bred vifte af harddiske – det gælder båder mekaniske & flash-baserede harddiske.

Her er eksempler på, hvad vi arbejder med:
–  2,5 tommer HDD’er
–  3,5 tommer HDD’er
–  2,5 tommer SSD’er
–  mSATA SSD’er
–  M.2 SSD’er
–  NVME PCIe M.2 SSD’er
–  Vi udfører også datagendannelse på SD-kort

Det kan måske virke overvældende, specielt hvis du ikke selv er så teknisk stærk. Hold dig derfor endelig ikke tilbage fra at tage kontakt til os – så kan vi fortælle, om vi kan gendanne data på din harddisk.

Data recovery kræver tillid

Ofte får man kun én chance for at genskabe data med data recovery. Det forudsætter tillid til den udbyder du vælger til opgaven. Ligeledes er der oftest tale om en masse vigtige filer, billeder og dokumenter som man ikke ønsker at miste. Dette forudsætter også tillid til data recovery specialisten. Hos GladTeknik har vi yderst erfarne data recovery specialister der kan løse opgaven.

De fleste datagendannelsesopgaver er forskellige og kræver derfor forskellige løsninger. Først og fremmest undersøger vi harddisken og identificerer problemet. Dernæst iværksætter vi løsningen afhængigt af lagringsmedie (HDD, SSD, USB osv.), lagringskapacitet, filtyper og operativsystem m.m.

Gendan slettede filer. Vi kan hjælpe dig med datagendannelse, uanset om du har HDD eller SSD

Red mistet data med professionel data recovery

Spørgsmål og svar

Vi får jævnligt spørgsmål om datagendannelse og hvordan slettede filer og anden mistet data kan reddes fra en computer. Nogle af spørgsmålene og svarene har vi samlet her.

Kan jeg selv udføre en datagendannelse?
Teknisk set er det muligt, præcis ligesom vores specialiserede teknikere kan gøre det. Men når det er sagt, så bør du aldrig forsøge det på egen hånd, medmindre du er uddannet til det eller på anden vis er specialiseret indenfor området. Det skyldes blandt andet at du som regel kun har ét enkelt forsøg til at redde dine mistede data, så du skal virkelig vide hvad du laver. I stedet bør du slukke computeren helt, evt. pille batteriet ud og indlevere den til os.

Hvad koster det at redde filer fra min computer?
Prisen afhænger helt af situationen. Tag gerne kontakt til os for et konkret tilbud.

Kan I både redde data fra PC og Mac?
Ja, vi kan som udgangspunkt både foretage datagendannelse fra PC og Mac. Men om selve dataen kan reddes afhænger af situationen. Har du en HDD harddisk (mekanisk harddisk), kan der være risiko for at din computer har overskrevet disken med ny data. Derfor skal den tilses af en specialist for en evaluering af opgaven.

Kan I redde filer og data fra min eksterne harddisk?
Ja, det kan vi godt. Der er som udgangspunkt ikke forskel på integrerede og eksterne harddiske, når det kommer til at redde filer og data.

Min harddisk er gået i stykker, kan filerne reddes?
Ja, det kan det i mange tilfælde godt. Vi har specialiserede medarbejdere, udstyr og software til at foretage data recovery. Selvom selve harddisken ikke længere virker, kan vi ofte redde data derfra.

Mine filer er adgangskode-beskyttet, kan de gendannes?
Ja, det kan de godt. Vi skal blot have oplyst adgangskoden inden vi går i gang.

Hvor lang tid tager data recovery?
Det varierer fra sag til sag. I nogle tilfælde kan det klares på et par timer og andre gange tager det et par dage. Det finder vi ofte ud af når vi første gang ser på din computer eller harddisk. Vi holder dig naturligvis opdateret undervejs i forløbet.

Skal vi udføre datagendannelse for dig?

Hvis du er nervøs for, om du har mistet dine data, så tag fat i os – vi er altid parat til at hjælpe. Klik ind på vores bookingside og ring os op, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular. Så kan vi give dig et godt tilbud på data recovery!

Anmeldelse af datagendannelse hos GladteknikMin iMac blev langsommere og langsommere. Et forsøg på at opdatere endte med, at den gik helt død. Jeg konsulterede Apple online og telefonisk og det endte med, at de ikke kunne hjælpe mig, men anbefalede mig at investere i en ny iMac, samtidigt med at jeg skulle indstille mig på, at mine data var gået tabt. Efter nogen søgen på nettet faldt jeg over nogle positive omtaler af Gladteknik. Jeg havde næsten indstillet mig på at mine data var gået tabt og at jeg skulle have en ny maskine. Da jeg kontaktede Mathias, så skal jeg da lige love for, at der skete noget. Inden for 48 timer var min iMac blevet genoplivet, alle mine data reddet og efter aftale blev min maskine opdateret med ny harddisk og 12 GB RAM m.m. Leveret på min hjemmeadresse og det hele kører nu som en drøm. Altsammen indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeg er stadigvæk helt høj over at have mødt så professionelle og kompetente mennesker. Jeg giver hermed Gladteknik og Mathias mine højeste anbefalinger med på vejen. Hvis de holder dette niveau, vil de kunne nå langt.


5 / 5 Stjerner

Per Juul Rankløve