Datagendannelse

Datagendannelse når uheldet er ude

Ulykker sker for selv de bedste af os. Måske er du kommet til at slette et par vigtige filer ved et uheld uden at opdage det. Det kan være, at din harddisk er gået i udu af den ene eller den anden grund. Måske er den endda gået helt i stykker. Der kan være mange årsager, men problemet er i sidste ende det samme: Du har ikke adgang til dine data, og skal derfor have udført datagendannelse. Det kan være meget stressende, specielt hvis det er vigtige filer, du har mistet. Men bare rolig – her i GladTeknik kan vi hjælpe dig.

Datagendannelse – hvorfor kan det være nødvendigt?

Der kan være mange problemer med både din harddisk, dit styresystem eller med din PC eller Mac. Nogle problemer er lettere at løse end andre, og i enkelte tilfælde kan det være umuligt at gendanne tabte data. Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os. Ellers har vi her en liste over typiske data problemer:

 • Fejl i computerens styresystem
 • Fejl ved selve harddisken
 • Skader på harddisken
 • Filer som er blevet slettet
datagendannelse

Vi kan hjælpe dig med datagendannelse, uanset om du har HDD eller SSD

Hvilke harddiske kan vi datagendanne?

Der findes en række forskellige typer af harddiske. Der findes almindelige HDD’er i forskellige størrelser, forskellige typer SSD’er og mere. Vi har en bred erfaring med at lave datagendannelse på en bred vifte af harddiske. Her er et par eksempler på, hvad vi arbejder med:

 • 2,5 tommer HDD’er
 • 3,5 tommer HDD’er
 • 2,5 tommer SSD’er
 • mSATA SSD’er
 • M.2 SSD’er
 • NVME PCIe M.2 SSD’er
 • Vi udfører også datagendannelse på SD-kort
 • Vi har erfaring med gendannelse af data på både mekaniske og flash-baserede harddiske.

Det kan måske virke overvældende, specielt hvis du ikke selv er så teknisk stærk. Hold dig derfor endelig ikke tilbage fra at tage kontakt til os – så kan vi fortælle, om vi kan gendanne data på din harddisk.

Skal vi udføre datagendannelse for dig?

Hvis du er nervøs for, om du har mistet dine data, så tag fat i os – vi er altid parat til at hjælpe. Klik ind på vores bookingside og ring os op, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular. Så kan vi give dig et godt tilbud!
Min iMac blev langsommere og langsommere. Et forsøg på at opdatere endte med, at den gik helt død. Jeg konsulterede Apple online og telefonisk og det endte med, at de ikke kunne hjælpe mig, men anbefalede mig at investere i en ny Imac, samtidigt med at jeg skulle indstille mig på, at mine data var gået tabt. Efter nogen søgen på nettet faldt jeg over nogle positive omtaler af Gladteknik. Jeg havde næsten indstillet mig på at mine data var gået tabt og at jeg skulle have en ny maskine. Da jeg kontaktede Mathias så skal jeg da lige love for, at der skete noget. Inden for 48 timer var min iMac blevet genoplivet, alle mine data reddet og efter aftale blev min maskine opdateret med ny harddisk og 12 GB RAM m.m. Leveret på min hjemmeadresse og det hele kører nu som en drøm. Altsammen indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeg er stadigvæk helt høj over at have mødt så professionelle og kompetente mennesker.

Jeg giver hermed Gladteknik og Mathias mine højeste anbefalinger med på vejen. Hvis de holder dette niveau, vil de kunne nå langt.


5 / 5 Stjerner

Per Juul Rankløve