iMac reparation
Er din iMac gået i stykker eller trænger den til en kærlig hånd?
Vi tilbyder ekspresreparation af iMac og andre Apple-computere til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iMac i København og på resten af Sjælland

iMac er en populær stationær computer, som er meget alsidig til både privat og erhvervsmæssig brug. Ligesom andre computere skal en iMac eller iMac Pro gerne holde i mange år. Hos GladTeknik er det lige præcis noget, vi kan hjælpe med. Når din iMac er blevet langsom eller har brug for en reparation, kan vi hjælpe dig hurtigt til gode priser. Vi løser faktisk opgaven på et døgn – eller derunder – i 9 ud af 10 tilfælde. Det er naturligvis en service, vores kunder sætter stor pris på, da de færreste kan eller vil undvære deres iMac i ugevis eller månedsvis, som man ofte er nødt til hos andre computerreparatører. Vores erfarne Mac-teknikere får hurtigt din iMac til at køre som smurt igen.

Grundlæggende håndtering og tilbud

Fra vores hovedværksted i Hvidovre tilbyder vi altid grundlæggende håndtering og tilbud. Vi hjælper også gerne med at lave en fejlfinding. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser. Ønsker du at få et bud på, hvad din computer fejler, hvad det kræver at få den repareret, og hvad det vil koste, så tag fat i os. Udover reparation af iMac og iMac Pro tilbyder vi også reparation af andre Apple-computere.

Reparation af iMac

Mac reparation København

Typiske iMac reparationer

For os er ingen opgave for stor eller for lille. De færreste kunder ved præcis, hvad deres iMac fejler, så de kommer til os og får en grundlæggende håndtering af deres sag samt et tilbud på opgaven. Vi løser alle typer af fejl og IT-problemer. Nogle af de gængse opgaver vi løser ved iMac-computere er:

 • Udskiftning af harddisk
 • Datagendannelse
 • Hjælp til programmer og software
 • Udskiftning af skærm eller front-glas
 • Reparation af grafikkort
 • Indvendig rensning
 • Udbedring af væskeskader
 • Reparation af strømforsyning
 • Udskiftning af SuperDrive
 • Reinstallation af OSX styresystem

Vi reparerer både nye og ældre iMacs. Vi har stor erfaring med at reparere iMacs med modelnumrene A2439, A2438, A2115, A2116, A1419, A1418, A1312, A1311 osv.

Opgradering af harddisk i iMac

Hvis du har en ældre iMac, kan det være, du oplever, at den enten bliver langsommere, eller at du begynder at mange plads på harddisken.

Begge dele kan nemt løses med en opgradering af harddisken. Flere af de ældre iMacs har en Hard Disk Drive (HDD), der er en ældre type. Vi anbefaler, at du får opgraderet harddisken i din iMac fra en HDD til en Solid State Drive (SSD) og naturligvis med den mængde plads, du har brug for, hvad enten det er 512 MB, 1 TB eller 2 TB. Udover at få mere plads til alle dine filer og dokumenter, vil en opgradering også gøre din iMac mærkbart hurtigere og dermed give dig en bedre oplevelse.

iMac er langsom

Spørgsmål og svar

Hvorfor bør jeg få repareret min iMac i stedet for at købe en ny?

Der er minimum to gode grunde til at få repareret din iMac i stedet for at købe en ny.

 1. Den ene grund er, at det er dyrt at købe en ny iMac. En reparation er til sammenligning ofte er meget billigere.
 2. Den anden grund er, at det er det klogeste set fra et klimamæssigt synspunkt. Det er ressourcekrævende at producere en ny iMac, og derfor er der sund fornuft i at forlænge levetiden af den eksisterende iMac via en reparation.

Hvor hurtigt kan jeg få repareret min iMac?

Hvor hurtigt vi kan reparere din iMac afhænger af, hvilken reparation der skal udføres. Ønsker du at komme længere frem i køen ved indlevering, anbefaler vi dig at oprette din sag hjemmefra. Det tager kun ganske få minutter.

Har du brug for en reparation af din iMac?

Har du brug for at få repareret din iMac, er vi klar til at hjælpe dig. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Det kan ikke gøres bedre. Afleverede min ældre iMac 27" da den var blevet langsom. Aftalte 24 timers service vindue for blot 300 kr. ekstra. Fik ny 2TB SSD og 32GB Ram i yderst konkurrence dygtig pris, men da et LVDS kabel drillede eller var defekt, skiftede de det uden beregning og ikke nok med det. De hentede det hos leverandøren da der ellers var 2-4 dages leveringstid. Det er gået udover alle forventninger“


5 / 5 Stjerner

Lennart