iMac reparation og support
Er din iMac gået i stykker eller trænger til en kærlig hånd? Vi tilbyder ekspres reparation af iMac og andre Apple-computere til gode priser i København og på hele Sjælland.

iMac reparation i København og på Sjælland

iMac er en meget populær stationær computer som er meget alsidig til både privat og erhvervsmæssigt brug. Ligesom andre computere skal en iMac eller iMac Pro gerne holde i mange år. Hos GladTeknik er det lige præcis noget vi kan hjælpe med. Når din iMac er blevet langsom eller har brug for en reparation kan vi hjælpe dig hurtigt og til gode priser. Vi løser faktisk opgaven på et døgn eller derunder i 9 ud af 10 tilfælde. Det er naturligvis en service som vores kunder sætter stor pris på, da de færreste kan eller vil undvære deres iMac i ugevis eller månedsvis som man ofte er nødt til hos andre computer-reparatører. Vores erfarne Mac-teknikere får hurtigt din iMac til at køre som smurt igen.

Grundlæggende håndtering og tilbud

Fra vores hovedværksted i Hvidovre tilbyder vi altid grundlæggende håndtering og pristilbud. Vi hjælper også gerne med at lave en fejlfinding, på den måde undgår du ubehagelige overraskelser. Så ønsker du at få et bud på hvad din computer fejler, hvad det kræver at få den repareret og hvad det vil koste, så tag fat i os. Udover reparation af iMac og iMac Pro tilbyder vi også reparation af andre Apple computere.

Reparation af iMac

Mac reparation København

Typiske iMac reparationer

For os er ingen opgave for stor eller for lille. Mange af vores kunder ved ikke præcis hvad deres iMac fejler, så de kommer til os og får en grundlæggende håndtering af deres sag, samt et tilbud på opgaven. Vi løser alle typer fejl og IT-problemer – nogle af de gængse opgaver vi løser ved iMac computere er:

 • Udskiftning af harddisk
 • Datagendannelse
 • Hjælp til programmer og software
 • Udskiftning af skærm eller front-glas
 • Reparation af iMac grafikkort
 • Indvendig rensning
 • Udbedring af væskeskader
 • Reparation af strømforsyning
 • Udskiftning af SuperDrive
 • Reinstallation af OSX styresystem
 • Reparation af iMac Pro

Opgradering af harddisk i iMac

Hvis du har en ældre iMac kan det være du med tiden oplever, at den enten bliver langsommere eller at du begynder at mange plads på harddisken. Begge dele kan løses nemt med en opgradering af harddisken. Flere af de ældre iMacs har en HDD-harddisk der er en ældre type. Vi anbefaler derfor at du får opgraderet harddisken i din iMac fra en HDD til SSD, og naturligvis med den mængde plads du har behov for, hvad enten det er 512 MB, 1 TB eller 2 TB. Udover at få mere plads til alle dine filer og dokumenter, vil en sådan opgradering også gøre din iMac mærkbart hurtigere og dermed give dig en bedre brugeroplevelse.

iMac er langsom

Har du brug for en iMac reparation?

Hvis du har brug for at få repareret iMac sidder vi klar til at hjælpe dig. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Det kan ikke gøres bedre. Afleverede min ældre iMac 27" da den var blevet langsom. Aftalte 24 timers service vindue for blot 300 kr. ekstra. Fik ny 2TB SSD og 32GB Ram i yderst konkurrence dygtig pris, men da et LVDS kabel drillede eller var defekt, skiftede de det uden beregning og ikke nok med det. De hentede det hos leverandøren da der ellers var 2-4 dages leveringstid. Det er gået udover alle forventninger“


5 / 5 Stjerner

Lennart