Mac Pro reparation
Har du en Mac Pro, der er gået i stykker eller som trænger til en kærlig hånd?

Vi tilbyder ekspresreparation af Mac Pro og andre Apple-computere til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af Mac Pro i København og på resten af Sjælland

Mac Pro er nok Apples mest kraftfulde computer. Den er lavet til professionelt brug, hvilket også er afspejlet i prisniveauet. Derfor skal din Mac Pro gerne holde i mange år. Men præcis som alle andre computere kan en Mac Pro have brug for reparation eller en opfriskning – eksempelvis hvis den går i stykker, får en væskeskade eller blot er blevet langsom. Uanset problemet kan vi hjælpe dig. Vi har certificerede Apple-teknikere, som hver dag reparerer Apple-computere. Udover højt kompetenceniveau har vi gode priser og hurtig service. Vi løser de fleste opgaver på et døgn eller derunder. Undtagelsen er, hvis der skal bestilles særlige reservedele hjem. Men uanset hvad slipper du hos os for at vente uge- eller måndsvis på at få din Mac Pro tilbage. Det giver god mening.

Grundlæggende håndtering og tilbud

I Hvidovre finder du vores hovedværksted, hvorfra vi altid tilbyder grundlæggende håndtering og giver dig et tilbud på opgaven, inden vi går i gang. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og har ingen risiko. Det er også en fordel, hvis du ikke præcis ved, hvad din Mac Pro fejler, eller hvad det vil koste at reparere den. Udover reparation af Mac Pro tilbyder vi reparation af andre Apple-computere.

Mac Pro reparation

Reperation

Typiske reparationer af Mac Pro

For os er ingen opgave for stor eller for lille. Mange af vores kunder ved ikke præcis, hvad deres Mac fejler, så de kommer til os og får en grundlæggende håndtering og et tilbud. Vi løser alle typer fejl og IT-problemer. Nogle af de gængse opgaver, vi løser ved Mac Pro, er:

  • Reparation eller udskiftning af harddisk
  • Indvendig rensning af støv og skidt
  • Datagendannelse
  • Hjælp til programmer og software
  • Reparation af GPU
  • Væskeskader
  • Reparation af strømforsyning
  • Hjælp til OSX styresystem

Vi reparerer alle udgaver af Mac Pro. Det gælder bl.a. modelnumrene A1991/2304, A1481, A1289 og A1186.

Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at reparere en Mac Pro?

Varigheden af en Mac Pro reparation afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger ikke mindst af, hvor kompleks reparationen er, og om vi har de fornødne reservedele på lager. Hvis du ikke vil undvære din Mac Pro i længere tid end højst nødvendigt, kan vi anbefale dig at booke en ekspresreparation.

Kan det altid betale sig at sende en Mac Pro til reparation?

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, men som regel kan det betale sig at sende en Mac Pro til reparation – set fra både et økonomisk og miljømæssigt perspektiv. Mac Pro er en relativ dyr computer, og derfor er det ofte meget billigere at få den repareret end at udskifte den med en ny. Kontakt os for en pris på reparationen, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan svare sig.

Skal din Mac Pro repareres?

Vi er klar til at hjælpe dig med din Mac Pro, uanset om du har brug for reparation eller support. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Det kan ikke gøres bedre. Afleverede min ældre iMac 27" da den var blevet langsom. Aftalte 24 timers service vindue for blot 300 kr. ekstra. Fik ny 2TB SSD og 32GB Ram i yderst konkurrence dygtig pris, men da et LVDS kabel drillede eller var defekt, skiftede de det uden beregning og ikke nok med det. De hentede det hos leverandøren da der ellers var 2-4 dages leveringstid. Det er gået udover alle forventninger“


5 / 5 Stjerner

Lennart