Mac Pro reparation og support
Har du en Mac Pro der er gået i stykker eller som trænger til en kærlig hånd? Vi tilbyder ekspres reparation af blandt andet Mac Pro og andre Apple-computere til gode priser i København og på hele Sjælland.

Reparation af Mac Pro i København og på Sjælland

Mac Pro er nok Apples mest kraftfulde computer. Den er lavet til absolut professionelt brug, hvilket også er afspejlet i prisniveauet. Derfor skal din Mac Pro jo gerne holde i rigtig mange år. Men præcis som alle andre computere kan en Mac Pro have brug for reparation eller en opfriskning, eksempelvis hvis den går i stykker, får en væskeskade eller blot er blevet langsom. Uanset problemet kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig certificerede Apple-teknikere som hver dag reparerer Apple-computere. Udover højt kompetenceniveau har vi gode priser og hurtig service. Vi løser de fleste opgaver på et døgn eller derunder. Undtagelsen er hvis der skal bestilles særlige reservedele hjem som ikke er på lager. Men uanset slipper du hos os for at vente ugevis på at få din Mac Pro tilbage – det giver god mening.

Grundlæggende håndtering og tilbud

I Hvidovre finder du vores hovedværksted, hvorfra vi altid tilbyder grundlæggende håndtering og giver dig et pristilbud på opgaven inden vi går i gang med den. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og har ingen risiko. Det er også en fordel hvis du ikke præcis ved hvad din Mac Pro fejler eller hvad det vil koste at reparere. Udover reparation af Mac Pro tilbyder vi også reparation af andre Apple computere.

Mac Pro reparation

Reperation

Typiske Mac Pro reparationer

For os er ingen opgave for stor eller for lille. Mange af vores kunder ved ikke præcis hvad deres Mac fejler, så de kommer til os og får en grundlæggende håndtering og et tilbud. Vi løser alle typer fejl og IT-problemer – nogle af de gængse opgaver vi løser ved Mac Pro computere er:

  • Reparation eller udskiftning af harddisk
  • Indvendig rensning af støv og skidt
  • Datagendannelse
  • Hjælp til programmer og software
  • Reparation af GPU
  • Væskeskader
  • Reparation af strømforsyning
  • Hjælp til OSX styresystem

Skal din Mac Pro repareres?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din Mac Pro, uanset om du har brug for en reparation eller blot support. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Det kan ikke gøres bedre. Afleverede min ældre iMac 27" da den var blevet langsom. Aftalte 24 timers service vindue for blot 300 kr. ekstra. Fik ny 2TB SSD og 32GB Ram i yderst konkurrence dygtig pris, men da et LVDS kabel drillede eller var defekt, skiftede de det uden beregning og ikke nok med det. De hentede det hos leverandøren da der ellers var 2-4 dages leveringstid. Det er gået udover alle forventninger“


5 / 5 Stjerner

Lennart