Macbook Pro reparation og support
Er din Macbook Pro gået i stykker eller har brug for at få udskiftet en eller flere dele? Vi tilbyder ekspres reparation af Macbook Pro til gode priser på hele Sjælland.

Macbook Pro reparation i København og på Sjælland

Macbook Pro er manges favorit når der skal vælges en arbejdscomputer eller bare en computer med ekstra gode specifikationer. En Macbook Pro skal gerne holde i mange år. Det er noget af det vi her hos GladTeknik kan hjælpe med. Vi reparerer Macbook Pro hurtigt og til gode priser. Faktisk kan vi i 9 ud af 10 tilfælde reparere en Macbook Pro på et døgn. Det er noget vores kunder virkelig sætter pris på, da standarden hos mange andre computer reparatører er en reparationstid på adskillige uger og nogle gange mere end en måned. Det vil vi gerne ændre på og derfor går vi meget op i hurtig og kompetent service til gode priser – også når det gælder Macbook Pro computere.

Fejlfinding og tilbud

Vi tilbyder grundlæggende håndtering eller udvidet fejlfinding og pristilbud fra vores værksted i Hvidovre. Så ønsker du at få et bud på hvad din computer fejler, hvad det kræver at få den repareret og hvad det vil koste, så tag fat i os. Udover Macbook Pro tilbyder vi også reparation af andre Apple computere.

Macbook Pro, Mid 2015

Mac reparation

Typiske Macbook Pro reparationer

Ingen opgave er for lille eller for stor, så fejler din computer noget anbefaler vi at du kontakter os for et konkret tilbud. Vi løser alle typer fejl og IT-problemer – nogle af de gængse opgaver vi løser ved Macbook Pro computere er:

  • Udskiftning af skærm
  • Udskiftning af batteri
  • Reparation af TrackPad
  • Indvendig rensning
  • Udbedring af væskeskader
  • Udskiftning af harddisk
  • Reparation af strømforsyning
  • Datagendannelse
  • Udbedring af software-fejl

Har du brug for en Macbook Pro reparation?

Hvis du har brug for hjælp til din Macbook Pro, så sidder vi klar til at hjælpe. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Jeg fik GladTeknik til at skifte batteriet i min Macbook Pro. Prisen var rigtig god og opgaven løst på et par timer. Det er forrygende, når man bruger computeren til sit arbejde. Sidst jeg havde en Macbook Pro på værksted var det hos et andet firma, hvor jeg skulle vente i over en måned på at få den retur. Jeg bruger altid GladTeknik fremover!“


5 / 5 Stjerner

Simon