MacBook Pro reparation
Er din MacBook Pro gået i stykker eller har den brug for at få udskiftet en eller flere dele?
Vi tilbyder ekspresreparation af MacBook Pro til gode priser på hele Sjælland.

Reparation af MacBook Pro i København og på resten af Sjælland

MacBook Pro er manges favorit, når der skal vælges en arbejdscomputer eller en computer med ekstra gode specifikationer. En MacBook Pro skal gerne holde i mange år. Det er noget af det, vi hos GladTeknik kan hjælpe med. Vi reparerer MacBook Pro hurtigt og til gode priser. Faktisk kan vi i 9 ud af 10 tilfælde reparere en MacBook Pro på et døgn. Det er noget, vores kunder sætter pris på. Standarden hos mange andre computerreparatører er en reparationstid på adskillige uger og nogle gange mere end en måned. Det vil vi gerne ændre på, og derfor går vi meget op i hurtig og kompetent service til gode priser – også når det gælder MacBook Pro.

Fejlfinding og tilbud

Vi tilbyder grundlæggende håndtering eller udvidet fejlfinding og tilbud fra vores værksted i Hvidovre. Ønsker du at få et bud på, hvad din computer fejler, hvad det kræver at få den repareret, og hvad det vil koste, så tag fat i os. Udover MacBook Pro tilbyder vi også reparation af andre Apple-computere.

MacBook Pro reparation

Mac reparation

Typiske reparationer af MacBook Pro

Ingen opgave er for lille eller for stor, så fejler din computer noget, anbefaler vi, at du kontakter os for et konkret tilbud. Vi løser alle typer fejl og IT-problemer. Nogle af de gængse opgaver vi løser ved MacBook Pro er:

  • Udskiftning af skærm
  • Udskiftning af batteri
  • Reparation af TrackPad
  • Reparation af Touchbar
  • Indvendig rensning
  • Udbedring af væskeskader
  • Udskiftning af harddisk
  • Reparation af strømforsyning
  • Datagendannelse
  • Udbedring af softwarefejl

Vi reparerer alle udgaver af MacBook Pro – såvel de nye som de gamle. Du kan f.eks. få repareret din enhed med modelnummer A2780, A2799, A2338, A2780, A2799, A2442, A2485, A2338, A2141, A2289, A2251, A2141, A2159, A1990, A1989, A1707 eller en helt anden model.

Udskiftning af batteriet i MacBook Pro

Med tiden vil din Macs batteri miste styrke og få en mindre effektiv ladeevne. Det gælder alle batterier – også det i din MacBook Pro. Det kan komme til udtryk ved, at batteriet ikke længere holder strømmen så godt, som det tidligere gjorde eller der er måske problemer med, at batteriet ikke lader som forventet.

Når det sker, eller hvis din Mac selv siger, at det er tid til udskiftning eller service, er det tid til at få udskiftet batteriet. Hos GladTeknik skifter vi hver dag batterier i mange MacBook Pro, og vi kan naturligvis også hjælpe dig med dit. Vi bruger altid batterier, der passer til lige netop din model, og altid af højeste kvalitet. Vores specialiserede teknikere sørger for, at udskiftningen af batteriet sker korrekt, hurtigt og effektivt, så du kan få din Mac tilbage.

MacBook batteri

Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at reparere en MacBook Pro?

Vi bestræber os altid på at reparere din MacBook Pro så hurtigt som muligt. Forventer vi længere reparationstid, giver vi dig besked om det. Reparationstiden afhænger blandt andet af, hvilken reparation der er brug for, og om vi har de fornødne reservedele på lager.

Hvor kan jeg indlevere min MacBook Pro til reparation?

Du kan indlevere din MacBook Pro til reparation hos GladTeknik. Det kan du gøre på vores værksted i Hvidovre eller på et af vores indleveringssteder på Frederiksberg eller Amager, i Farum, i Herfølge, i Herlufmagle eller i Malmö.

Har du brug for reparation af din Macbook Pro?

Hvis du har brug for hjælp til din MacBook Pro, er vi klar til at hjælpe. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Jeg fik GladTeknik til at skifte batteriet i min Macbook Pro. Prisen var rigtig god og opgaven løst på et par timer. Det er forrygende, når man bruger computeren til sit arbejde. Sidst jeg havde en Macbook Pro på værksted var det hos et andet firma, hvor jeg skulle vente i over en måned på at få den retur. Jeg bruger altid GladTeknik fremover!“


5 / 5 Stjerner

Simon