Forsikringsreparationer af computere
Vi tilbyder ekspres reparation af din computer, også hvis det er din forsikring der betaler for reparationen. Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber om reparation af computere og anden forbrugerelektronik.

Forsikringsreparationer af computere

GladTeknik samarbejder dagligt med flere forskellige forsikringsselskaber om reparation af computere og anden elektronik. Vores værksteder og indleveringssteder er fordelt i København og på Sjælland, hvilket giver et stort dækningsområde, høj service og hurtig reparationstid. Vi løser de fleste reparationssager på under et døgn i 9 ud af 10 tilfælde. Uanset om din computer er dækket af din indboforsikring, elektronikforsikring eller andet, så kan vi hjælpe dig.

Grundlæggende håndtering og tilbud

Vi tilbyder en grundlæggende håndtering og pristilbud fra vores værksted i Hvidovre. Så har du behov for et bud på hvad din computer fejler, hvad det kræver at få den repareret og hvad det vil koste, så tag fat i os.

Alle forsikringsager der indleveres i vores værksted i Hvidovre behandles desuden som ekspres-sager uden ekstra beregning. Det betyder at der er en tekniker på opgaven indenfor 2 timer fra indlevering, indenfor vores åbningstider.

Udarbejdelse af skadesanmeldelse

Vi kan også hjælpe dig med at udarbejde en skadesanmeldelse eller reparationserklæring som du kan indsende til dit forsikringsselskab inden reparationens opstart. På den måde sikrer du at skadesanmeldelsen er udfyldt korrekt og at du er fuldt dækket af din forsikring.

Macbook Pro, Mid 2015

Forsikringsskader computer

Interesseret i et samarbejde?

Repræsenterer du et forsikringsselskab med sager indenfor forbrugerelektronik, herunder computere? Så tag fat i os for et møde om et muligt samarbejde. Vores høje serviceniveau vil være et godt match for jeres forsikringskunder. Vores dedikerede team har tilsammen mere end 20 års erfaring med forsikringsskader indenfor forbrugerelektronik og computere.

Vores gode anmeldelser på blandt andet TrustPilot taler for sig selv. Vi har siden vores start supporteret hundredevis af glade kunder og den gode trend fortsætter. Flere af disse har været forsikringsskader, hvor der var brug for kyndig og effektiv reparation af computere eller anden elektronik. Uanset opgaven står vi klar til at løse den.

Forsikringsselskaber vi har løst opgaver for

Vi løser dagligt en masse opgaver indenfor computerreparationer og IT-support, blandt andet sager fra følgende forsikringsselskaber:

 • TRYG Forsikring
 • CODAN Forsikring
 • ALKA Forsikring
 • TopDanmark Forsikring
 • GF Forsikring
 • Storstrøms Forsikring
 • POPERMO Forsikring
 • AROS Forsikring
 • BAUTA Forsikring
 • PENSAM Forsikring
 • Købstædernes Forsikring
 • TJM Forsikring
 • Lokal Forsikring
computer reparation

Har du brug for en computer-reparation?

Hvis du har brug for hjælp til din computer eller forsikringssag sidder vi klar til at hjælpe dig. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Jeg kan varmt anbefale gladteknik - de råd & vejledning jeg fik omkring min computer & forsikringen, reparationen, servicen og alt var og er fremragende. Tusind tak for hjælpen.“


5 / 5 Stjerner

Þórhanna