Forsikringsreparationer af computere
Vi tilbyder ekspresreparation af din computer, også hvis det er din forsikring, der betaler.
Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber om reparation af computere og anden forbrugerelektronik.

Forsikringsreparationer af computere

GladTeknik samarbejder dagligt med flere forsikringsselskaber om at reparere computere og anden elektronik. Vores værksteder og indleveringssteder er fordelt over hele Sjælland. Det giver et stort dækningsområde, høj service og kort reparationstid. Vi løser de fleste reparationssager på under et døgn i 9 ud af 10 tilfælde. Uanset om din computer er dækket af din indboforsikring, elektronikforsikring eller andet, kan vi hjælpe dig.

Grundlæggende håndtering og tilbud

Vi tilbyder en grundlæggende håndtering og tilbud fra vores værksted i Hvidovre. Har du behov for et bud på, hvad din computer fejler, hvad det kræver at få den repareret og hvad det vil koste, skal du tage fat i os.

Alle forsikringsager, der indleveres på vores værksted i Hvidovre, behandles som ekspressager uden ekstra beregning. Det betyder, at der er en tekniker på opgaven inden to timer fra indlevering i vores åbningstid.

At udarbejde skadesanmeldelsen

Vi kan også hjælpe dig med at udarbejde en skadesanmeldelse eller reparationserklæring, som du kan sende til dit forsikringsselskab, inden vi begynder på reparationen. På den måde sikrer du, at skadesanmeldelsen er udfyldt korrekt, og at du er fuldt dækket af din forsikring.

MacBook Pro reparation

Forsikringsskader computer

Interesseret i et samarbejde?

Repræsenterer du et forsikringsselskab med sager indenfor forbrugerelektronik herunder computere?

Så tag fat i os for et møde om et muligt samarbejde. Vores høje serviceniveau vil være et godt match for jeres kunder. Vores dedikerede team har mere end 20 års erfaring med forsikringsskader indenfor forbrugerelektronik og computere.

Vores gode anmeldelser på blandt andet Trustpilot taler for sig selv. Vi har siden vores start supporteret tusindvis af glade kunder og den gode trend fortsætter. Flere af sagerne har været forsikringsskader, hvor der var brug for kyndig og effektiv reparation af computere eller anden elektronik. Uanset opgaven er vi klar til at løse den.

Forsikringsselskaber vi har løst opgaver for

Vi løser dagligt opgaver indenfor computerreparationer, mobilreparationer og tablet reparationer.

Det er blandt andet løst sager fra følgende forsikringsselskaber:

  • Alm Brand Group Forsikring
  • Alm Brand Forsikring
  • CODAN Forsikring
  • Privatsikring Forsikring
  • Storstrøms Forsikring
  • Lokal Forsikring
  • Vestjylland Forsikring
  • .. Og mange flere.

Man har som udgangspunkt stort set altid frit valg til at vælge et værksted til reparation, så skulle man ønske at bruge GladTeknik til reparation af sin forsikringsskade, så blot kontakt os og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe med det.

computer reparation

Har du brug for reparation af din computer?

Har du brug for hjælp til din computer eller en forsikringssag? Vi er klar til at hjælpe dig. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.”Jeg kan varmt anbefale gladteknik - de råd & vejledning jeg fik omkring min computer & forsikringen, reparationen, servicen og alt var og er fremragende. Tusind tak for hjælpen.“


5 / 5 Stjerner

Þórhanna