iPhone 6 Plus Reparation
Er din iPhone 6 Plus gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 6 Plus til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 6 Plus reparation

iPhone 6 Plus landede på hylderne i 2014, og siden har mange forbrugere valgt at anskaffe sig netop denne model. Vi forstår hvorfor, men selvom det var, og er, en god smartphone, så kan der opstå behov for reparationer. 

Har du problemer med din iPhone 6 Plus, hvad end det drejer sig om problemer med batteriet, kameraet, skærmen eller noget helt fjerde, så kommer vi dig til undsætning. Vores teknikere kan med al sandsynlighed løse problemet, så tøv ikke med at besøge GladTeknik.

iPhone 6 Plus reparation 1

Broken screen

Mange års erfaring med iPhone 6 Plus reparationer

iPhone 6 Plus har som bekendt været på markedet i mange år, og derfor er det naturligvis også en model, som vi har stor erfaring med at reparere. Det betyder konkret, at hvis din iPhone 6 Plus ikke virker, som den burde, så kan vi med stor sikkerhed både finde problemet og løse det. 

Hos os er du garanteret holdbare reparationer, idet vi kun benytter os af kvalitetsreservedele, og da reparationerne aldrig overlades til tilfældighederne. Vores teknikere er både professionelle, erfarne og grundige, hvilket er din garanti for en kompromisløs reparation. 

Vi udfører bl.a. følgende iPhone 6 Plus reparationer:

  • Skærmskift
  • Batteriskift
  • Reparation af kamera
  • m.v. 

Ny skærm til iPhone 6 Plus?

iPhone 6 Plus er udstyret med en stor (5.5”) og solid skærm, men der er naturligvis grænser for, hvor meget den kan holde til. Udsættes skærmen for stød eller slag, kan den flække, og et skærmskift kan derfor blive nødvendigt.  

Har du været så uheldig at ødelægge skærmen på din iPhone 6 Plus, så kan du gå til GladTeknik og få den skiftet. Vi kan også skifte bagskærmen på enheden, hvis den ligeledes er gået i stykker. 

Nyt batteri til iPhone 6 Plus?

Batteriet i en iPhone 6 Plus kan blive sløvt eller gå i stykker, og i disse tilfælde kan behovet for et batteriskift opstå.

Har du haft din iPhone 6 Plus i mange år, så er det ikke utænkeligt, at du har oplevet, at batterilevetiden er blevet forringet. Det skyldes ofte almindelig slitage, og problemet løses nemt og simpelt ved at udskifte batteriet. Vi tager os af batteriskiftet, så du igen kan bruge din mobil uden at skulle bruge opladeren hele tiden.

Få repareret din iPhone 6S hos GladTeknik

GladTeknik bør være din go-to reparatør, når din iPhone 6S ikke virker, som den burde. Vi har nemlig mange års erfaring med at reparere iPhones, inkl. modellen iPhone 6S.

Du skal lade vores teknikere klare reparationen, hvis du vil være sikker på, at reparationen udføres professionelt og effektivt. Du kan stole trygt på, at vi tager os godt af din iPhone 6S, og at den kommer retur i en fremragende stand. 

Forud for reparationen udfører vi en fejlfinding, så vi kan få afklaret, hvad din smartphone fejler, hvis der hersker tvivl herom. Der kan f.eks. være flere potentielle årsager til, at din iPhone 6S ikke vil tænde, eller at skærmen flimrer.

Vi reparerer din iPhone 6 Plus hurtigt, sikkert og billigt

iPhone 6 Plus er ikke en smartphone, som du selv bør begive dig ud i at reparere. I værste fald kan du gøre skaden værre, hvis reparationen ikke udføres helt efter bogen. Overlad derfor det til vores erfarne teknikere. 

Indleverer du din iPhone 6 Plus til reparation hos os, så sørger vi for en både hurtig, sikker og billig reparation. Ønsker du en pris på reparationen, inden du indleverer den, så kontakt os for et tilbud. 

Indlevér din iPhone 6 Plus til reparation nær din bopæl

GladTeknik holder til i Hvidovre, men du skal ikke nødvendigvis køre til Hvidovre for at indlevere din iPhone 6 Plus til reparation. Du kan i stedet vælge at besøge et af vores indleveringssteder, hvis et af disse steder ligger tættere på din bopæl. Du kan f.eks. indlevere enheden i Farum, Herfølge eller Herlufmagle. 

Open iPhone

Har du brug for reparation af din iPhone 6 Plus?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 6 Plus. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.