iPhone 6S Plus reparation
Er din iPhone 6S Plus gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 6S Plus til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus blev nærmest revet ned fra hylderne, da den udkom, og selvom der siden er kommet mange nyere og bedre modeller, er denne model stadig populær. Har du en iPhone 6S Plus, og har du problemer med den, så ræk ud til GladTeknik. 

Uanset om din mobil har brug for en ny skærm, et nyt batteri, et nyt kamera, eller der er behov for en anden reparation, kan du få dækket dit behov hos os. Vores teknikere har stor erfaring med reparation af iPhone 6S Plus.

6s plus

iPhone med ødelagt skærm

Professionel reparation af iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus er ikke en smartphone, man bør reparere på egen hånd, hvis man ikke har de nødvendige værktøjer, de rigtige reservedele og den rette ekspertise. Der er risiko for, at skaden forværres, hvis det ikke gribes rigtigt an.

I stedet for at vælge gør-det-selv-vejen, så overlad reparationen af din iPhone 6S Plus til en af vores teknikere. Så kan du være sikker på, at reparationen bliver udført til perfektion. Vi udfører adskillige reparationer hver dag, så vi ved, hvad vi laver, og vi passer selvfølgelig godt på din smartphone.

Få et uforpligtende tilbud på reparation af iPhone 6S Plus

Hvad koster det at få repareret iPhone 6S Plus?

Det findes der ikke ét svar på, da det afhænger af, hvilken reparation der skal udføres. Du har mulighed for at få et uforpligtende tilbud på reparationen ved at kontakte os telefonisk eller pr. e-mail. 

Du kan spare mange penge ved at få repareret din iPhone 6S Plus i stedet for at kassere den. Du gør samtidig miljøet en stor tjeneste

Vi skifter skærmen og batteriet, reparerer kameraet mv.

Vi tilbyder mange reparationer af iPhone 6S Plus: fra udskiftningen af skærmen til batteriet og til at reparere kameraet.

Om det er batteriet, der er stået af efter mange års brug, om skærmen er gået i stykker, eller om kameraet er holdt op med at virke, løser vi det. Der er med andre ord ingen opgaver, der er for små eller store: vi kan hjælpe! Er du i tvivl om, hvad din iPhone 6S Plus fejler, udfører vi gerne en grundig fejlfinding. 

Skal din iPhone 6S Plus repareres? Her kan du indlevere den

Din iPhone 6 Plus holder ikke evigt, men ved at få den repareret kan du forlænge dens levetid betydeligt. Ved behov for en reparation kan du enten lægge vej forbi vores værksteder i Hvidovre eller Herlufmagle. Alternativt kan du køre forbi et indleveringssted.

Vi har indleveringssteder flere steder i København og andre steder på Sjælland. Måske er et af indleveringsstederne i gå- eller cykelafstand fra dig? Skab dig et overblik nederst på hjemmesiden.

Har du brug for reparation af din iPhone 6S Plus?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 6S Plus. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.