Samsung Galaxy S20 reparation
Skal vi reparere din Samsung Galaxy S20?
Kig forbi vores værksted og få skiftet batteriet, skærmen eller noget helt tredje.
Reparation af Samsung Galaxy S20

Samsung S20 Ultra reparation

Har du problemer med din Samsung Galaxy S20 Ultra?

Læs mere her >
Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung S20 Plus reparation

Har du problemer med din Samsung Galaxy S20 Plus?

Læs mere her >
Samsung Galaxy S20 service

Samsung Galaxy S20 FE reparation

Har du problemer med din Samsung Galaxy S20 FE?

Læs mere her >

Reparation af Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 kommer med mange fordele. Du får bl.a. en mobil med et sublimt kamerasystem med mange muligheder, et holdbart batteri og en kraftfuld processor. Det er blot nogle af grundene til, at denne model fra Samsung er blevet et hit. 

Er din smartphone gået i stykker, og er du ikke klar til at kassere den, kan du få den repareret. GladTeknik udfører alle gængse reparationer, og vi garanterer høj kvalitet, hvorfor du trygt kan indlevere den til reparation hos os. Kom f.eks. til os, hvis skærmen eller batteriet er blevet beskadiget eller defekt. 

GladTeknik – din specialist i reparation af Samsung Galaxy S20

GladTeknik beskæftiger mange passionerede, grundige og erfarne teknikere, der har repareret hundredvis af smartphones gennem årene. Vi har bl.a. stor erfaring med at reparere Samsung Galaxy S20, og du kan betragte os som specialister. Der er ikke den fejl eller skade, vi ikke kan udbedre. 

Ønsker du at få repareret din mobil hos os, skal du blot komme forbi et af vores værksteder eller indleveringssteder. Vi er til stede flere steder i København, ligesom vi også dækker andre områder af Sjælland. Nederst på siden finder du alle vores adresser.

Du kommer foran i køen, hvis du opretter din sag hjemmefra. 

Udskiftning af skærmen på Samsung Galaxy S20

Modellen kommer med en 6.2” stor skærm i høj kvalitet. Skærmen er med til at give mobilen et eksklusivt udseende, men desværre kan også denne skærm gå i stykker, hvis du ikke er forsigtig nok. Den kan f.eks. gå i stykker, hvis du taber mobilen på jorden eller støder den mod en væg, en bordkant eller en anden hård overflade. 

Er skærmen på din Samsung Galaxy S20 ridset eller flækket, og vil du gerne have den skiftet, er du landet på den rigtige hjemmeside. Skærmskift hører nemlig til blandt de reparationer, vi er eksperter i.

Udskiftning af batteriet i en Samsung Galaxy S20

I indledningen var vi omkring, at mobilen kommer med et langtidsholdbart batteri. Det er naturligvis en stor fordel. Vær dog bevidst om, at selv langtidsholdbare batterier kan blive dårlige på sigt. 

Batterier slides helt naturligt med tiden, og det gælder også batteriet i en Samsung Galaxy S20. Derfor kan der komme en dag, hvor du beslutter dig for at få skiftet batteriet, da det er blevet for dårligt til at holde strøm eller ikke vil lade op. Er dagen kommet, kan du kontakte os for en pris på et batteriskift. 

Hvad fejler min smartphone? Vi identificerer fejlen

Som bruger kan du ikke altid se, hvad din Samsung Galaxy S20 fejler med det blotte øje. Du kan blot konstatere, at den ikke virker optimalt. I denne situation kan du med fordel alliere dig med en tekniker fra GladTeknik. Vi laver en fejlfinding af telefonen. 

Få repareret din smartphone for både økonomiens og miljøets skyld

Hvis din Samsung Galaxy S20 går i stykker, har du to muligheder:

  1. Du kan kassere den og købe en ny
  2. Du kan få den repareret.

Vi anbefaler altid at få den repareret, hvis det er muligt. Det anbefaler vi for både din økonomis og for miljøets skyld. Her kan du læse vores grønne politik.

Spørgsmål og svar

Hvor skal jeg henvende mig for at få repareret min Samsung Galaxy S20?

Du kan altid henvende dig til GladTeknik, når din Samsung Galaxy S20 går i stykker, og der er behov for en reparation. Vi er nemlig specialister på området. Indlevér enheden på et af vores værksteder eller sving forbi et af vores indleveringssteder. Så reparerer vi den hurtigst muligt.

Hvad skal jeg forvente at give for en Samsung Galaxy S20 reparation?

Samsung Galaxy S20 reparationer kan svinge en hel del i pris. Det skyldes, at reparationernes kompleksitet kan variere. Du kan dog vide dig sikker på, at du får beregnet og oplyst en pris på reparationen, inden vores teknikere påbegynder arbejdet. Dermed slipper du for uønskede overraskelser.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.