Samsung Galaxy S20 reparation

Samsung Galaxy S20 reparation

Samsung Galaxy S20 kommer med mange fordele. Du får bl.a. en mobil med et sublimt kamerasystem med mange muligheder, et langtidsholdbart batteri og en kraftfuld processor. Det er dog blot nogle af grundene til, at denne model fra Samsung er blevet et hit. 

Er din smartphone desværre gået i stykker, men er du ikke klar til at kassere den, så kan du få den repareret. GladTeknik udfører alle gængse reparationer, og vi garanterer høj kvalitet, hvorfor du trygt kan indlevere den til reparation hos os. Kom f.eks. til os, hvis skærmen eller batteriet er blevet beskadiget eller defekt. 

GladTeknik – din specialist i reparation af Samsung Galaxy S20

GladTeknik beskæftiger mange passionerede, grundige og erfarne teknikere, der har repareret hundredvis af smartphones gennem årene. Vi har bl.a. stor erfaring med at reparere Samsung Galaxy S20, og du kan derfor betragte os som specialister på området. Der er ikke den fejl eller skade, som vi ikke kan udbedre. 

Ønsker du at få repareret din mobil hos os, skal du blot komme forbi et af vores værksteder eller indleveringssteder. Vi er til stede flere steder i København, ligesom vi også dækker andre områder på Sjælland. For at komme foran i køen skal du huske at oprette din sag hjemmefra. 

Samsung Galaxy S20 skærmskift

Omtalte model kommer med en 6.2” stor skærm i rigtig høj kvalitet. Skærmen er med til at give mobilen et eksklusivt look, men desværre kan denne skærm gå i stykker, hvis du ikke er forsigtig. Den kan f.eks. gå i stykker, hvis mobilen tabes på jorden, eller hvis den stødes mod en væg, en bordkant eller en anden overflade. 

Er skærmen på din Samsung Galaxy S20 blevet ridset eller flækket, og vil du gerne have den skiftet, så er du landet på den rigtige hjemmeside. Skærmskift hører nemlig til blandt de reparationer, som vi er eksperter i at udføre.  

Samsung Galaxy S20 batteriskift

I indledningen var vi omkring, at mobilen kommer med et langtidsholdbart batteri. Dette er naturligvis en stor fordel. Vær dog bevidst omkring, at selv langtidsholdbare batterier godt kan blive dårlige på sigt. 

Batterier slides helt naturligt med tiden, og det gælder også for det batteri, der sidder i en Samsung Galaxy S20. Derfor kan der komme en dag, hvor du beslutter dig for at få skiftet batteriet, da det er blevet for dårligt til at holde strøm e.l. Er den dag kommet, kan du kontakte os for en pris på et batteriskift. 

Hvad fejler min smartphone? Vi identificerer fejlen

Som bruger kan du ikke altid se, hvad din Samsung Galaxy S20 fejler med det blotte øje. Du kan blot konstatere, at den ikke virker optimalt. I denne situation kan du med fordel alliere dig med en tekniker fra GladTeknik. Vi kan nemlig lave en fejlfinding af telefonen. 

Få repareret din smartphone for både økonomiens og miljøets skyld

Hvis din Samsung Galaxy S20 går i stykker, så har du helt overordnet to muligheder; du kan kassere den og købe en ny, eller du kan få den repareret. Vi vil altid anbefale at få den repareret, såfremt det er muligt. Det anbefaler vi for både din økonomis og for miljøets skyld. 

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung telefon. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.