Custom PC

Custom byg din PC

For de fleste er det nemmest bare at købe en præ-samlet computer, men der er mange fordele at hente ved en custom PC. Du kan selv bestemme, hvilke komponenter du gerne vil bruge, og om der er nogle områder du vil nedprioritere i forhold til andre. Men det er ikke altid nemt at skulle samle en PC. Det kræver noget viden og fingerfærdighed. Hvis du har gået og leget med tanken om en custom PC, men ikke selv kan samle den, så kan det være, vi skal hjælpe!

Vi bygger custom PC’er til alle formål

Vi tilbyder at specialbygge stationære PC’er ikke blot til private, men også til virksomheder og firmaer. Har din arbejdsplads brug for special-byggede PC’er til en fordelagtig pris, så kontakt os, så vi kan give dig et tilbud. Det samme gælder, hvis du som privatperson gerne vil have en god hjemmecomputer eller en blæret gaming PC, der kan køre de nyeste spil og streame – også mange år fremadrettet.

Vores custom PC’er bliver altid bygget på baggrund af samtaler med vores kunder, så vi kan sikre, at de altid bliver bygget præcis efter kundens behov.

Custom Build din egen Stationær Gamer eller Workstation PC.

GladTeknik specialbygger din custom PC!

Gode råd om Custom PC’er

Når du sætter dig ned og skal overveje, hvilke komponenter, du gerne vil have sat i din custom PC, kan det være svært at gennemskue, hvad der er værd at prioritere og nedprioritere. Vi har lavet et par korte tips, som du kan læse nedenfor. På den måde kan du være forberedt, når du ringer til os. Men hvis det stadig virker uoverskueligt, så bare rolig – ring til os alligevel, og så rådgiver vi dig!

  • Når det kommer til computere på arbejdspladsen, er det værd at fokusere på RAM og mere plads på harddisken, og nedprioritere ting som grafik- og lydkort. Grafik og lyd betyder ikke så meget for en computer, som primært i arbejdsrelaterede sammenhæng.
  • Grafikken og lyden er til gengæld meget vigtig for gaming PC’er, og det er derfor en god idé at investere i gode grafik og lydkort, samt en stærk CPU. Det er specielt disse komponenter, der gør, at gaming PC’er er så meget dyrere end “almindelige” stationære PC’er.
  • For begge typer PC er det altid en god idé at have en god harddisk. En standard mekanisk harddisk overfører i gennemsnit 60MB/s og en standard 2.5’’ SATA SSD overfører ~520-600 MB/s. Inden for de sidste par år er der fremkommet nogle nye og hurtigere SSD’er, som kan overføre ~2000-3200 MB/s. Der er altså meget at hente, både for arbejdscomputere og gaming PC’er.

Vil du gerne have bygget en custom PC?

Hvis du går og drømmer om en custom PC, så klik dig ind på vores booking side og tag kontakt til os på mail, telefon eller via vores kontaktformular. Så er du ét skridt tættere på din nye, lækre computer!
Glad Teknik har hjulpet migmed at bygge en custom made Gamer stationær PC i løbet af meget kort tid. Jeg kontaktede dem og blot 36 timer efter havde de en færdigbygget PC sat op hjemme ved mig.


5 / 5 Stjerner

Andreas Emil Nielsen