Hjælp til WiFi og netværk

Et velfungerende netværk er vigtigt.
Det kan være svært selv at optimere dit trådløse netværk, så du får mest ud af det.
Vi hjælper med sætte netværket op, at optimere det, og vi supporterer det.
Opsætning af router

Opsætning af router

Vi sætter af alle routere op, uanset om du har internet via telefonstik, tv-kabel eller fiber.

Læs mere
Få et bedre trådløst netværk

Mesh WiFi

Et Mesh-WiFi giver dig hurtigt og stabilt trådløst netværk i hele hjemmet

Læs mere
Ubuquiti

Ubuquiti-tekniker

Vi har teknikere, der sætter Ubiquiti-netværk op – og også supporterer dem

Læs mere
Hos GladTeknik hjælper vi dig med opsætning af NAS servere og mere!

Opsætning af NAS-server

Vi sætter NAS-servere op både hos erhvervs- og privatkunder

Læs mere

Problemer med dit trådløse netværk?

Vi er specialister i at sætte netværk op. Vi fejlsøger og supporterer netværk; både trådløse og kablede. Har du problemer med langsomt eller ustabilt netværk i hjemmet eller i virksomheden, hjælper vi.

Problemer med WiFi

Der kan være mange årsager til, at et trådløst netværk ikke fungerer optimalt. Der kan også være mange symptomer på, at du ikke får tilstrækkeligt ud af dit WiFi-netværk, og dermed ikke får det ud af din bredbåndsforbindelse, du betaler for. Det kan være, din bredbåndsforbindelse er langsom, at den er ustabil, at der er udfald, at der ikke er et klart mønster i, hvornår disse ting opstår og meget mere.

Typiske årsager til WiFi-problemer er:

  • Forkert opsætning af router og internet
  • Anden teknik der “ødelægger” WiFi-signalet
  • Routeren er forkert placeret
  • Routeren er forældet og kan ikke følge med behovet
  • Problemer fra din udbyders side
  • Routeren kræver opdatering
  • Routeren er defekt
  • Du har behov for sætte en ekstra router eller forstærker op – evt. gennem et mesh-netværk
  • Routeren kører på en forkert kanal eller frekvens
  • Naboernes routere forstyrrer signalet

Uanset hvad årsagen (eller årsagerne) er til, at du har problemer med dit WiFi, kan det løses. Det hjælper vi med. Vi kører ud til dig og løser opgaven, så du får hjælp til WiFi og bedre dækning.

Spørgsmål og svar

Hvilken netværkshjælp tilbyder I?

Vi sætter netværk op, og vi supporterer netværk; både trådløse og kablede. Vi udfører ikke gravearbejde og vi sætter ikke telefonstik op. Der skal du tale med din internetudbyder eller en elektriker.

Kan jeg købe en ny og bedre router hos jer?

Ja, vi sælger moderne routere til gode priser. Ofte ser vi forældede routere, fordi internetudbyderen ikke har tilbudt en ny, der kan følge med. En ny router kan betyde meget for dit trådløse netværk.

Jeg ved ikke, hvad der er galt med mit netværk

Intet problem. Det finder vi ud af, når vi fejlsøger på adressen.

Hvordan får jeg bedre WiFi-dækning?

Det afhænger af hvad problemet er, hvilket vi finder ud af i forbindelse med fejlsøgningen. Det kan være, at din router skal udskiftes, eller at din eksisterende router bare skal opdateres og sættes mere hensigtsmæssigt op. Som du kan læse her på siden, er der mange årsager til dårlig WiFi-dækning.

Jeg har ingen internetforbindelse. Hvad gør jeg?

Vi hjælper dig med at få styr på dette. Men en ting, du kan gøre til at starte med, er, at kontakte din udbyder og bede dem tjekke, om der er fejl på forbindelsen. Nogle gange opstår der nedbrud, eksempelvis hvis et kabel er blevet beskadiget i forbindelse med gravearbejde. Derfor er det godt først at undersøge om problemet er indenfor eller udenfor adressen.”Gode råd og hjælp til wifi Endnu en gang har jeg oplevet sublim service og sparring fra Gladteknik. Senest ifm. at vores wifi i vores 3-værelses lejlighed har været meget ustabilt. Efter en kort, hurtig og venlig korrespondance fik jeg en anbefaling som gik på 2 trin. Gladteknik hjalp mig hele vejen igennem og sikrede med en god wifidækning i lejligheden, så vi nu alle både kan arbejde hjemme, streame og spille PC uanset hvad de andre i lejligheden lavede. Jeg var lidt i tvivl om jeg ville få værdi for pengene, for det er jo "bare internet", så hvor svært kan det være. Det skammer jeg mig over at have tænkt nu. Jeg tror det er tæt på, at være de bedste penge jeg har investeret i mit liv!:) Og til meget overkommelige priser. 5 meget store stjerne og virtuelle highfives herfra!“


5 / 5 Stjerner

Sune Flyger Larsen