WiFi- og netværkshjælp

Et godt fungerende netværk er vigtigt, både privat og på arbejdspladsen. Dog kan det være svært at selv optimere sit eget trådløse netværk, så man får mest ud af det. Vi hjælper med netværksopsætning, optimering af trådløse netværk og support af internetforbindelsen. Med vores hjælp får du optimeret dit netværks hastighed og stabilitet.
Opsætning af router

Opsætning af router

Vi hjælper med opsætningen af alle slags routere, hvad enten du har internet via telefonstik, tv-kabel eller fiber.

Læs mere
Få et bedre trådløst netværk

Mesh WiFi

Et Mesh-WiFi giver dig hurtig og stabilt trådløst netværk i hele hjemmet

Læs mere
Ubiquiti Broadband Wireless Specialist

Ubuquiti tekniker

Vi har uddannede Ubiquiti teknikere, der opsætter og supporterer Ubiquiti-netværk

Læs mere
Hos GladTeknik hjælper vi dig med opsætning af NAS servere og mere!

Opsætning af NAS server

Vi hjælper med at opsætte NAS servere til både virksomheder og private

Læs mere

Problemer med dit trådløse netværk?

Vi er specialister i opsætning, fejlsøgning og supportering af netværk, både trådløse netværk og kablede netværk. Har du problemer med et langsomt eller ustabilt netværk i dit hjem eller i din organisation kan vi hjælpe.

WiFi problemer

Der kan være mange årsager til at et trådløst netværk ikke fungerer optimalt. Ligeledes kan der være mange symptomer på, at du ikke helt får det ud af dit WiFi-netværk som du kunne, og dermed ikke får det ud af din bredbåndsforbindelse som du egentligt betaler for. Det kan være at din bredbåndsforbindelse er langsom, at den er ustabil, at der er udfald, at der ikke rigtigt er et klart mønster i hvornår disse ting opstår og meget mere.

Typiske årsager til WiFi-problemer er som regel:

  • Ukorrekt opsætning af router og internet
  • Anden teknik der “ødelægger” WiFi-signalet
  • Dårlig placering af routeren
  • At routeren er forældet og ikke længere kan følge med jeres behov
  • Problemer fra din internetudbyders side
  • Routeren kræver en eller flere tekniske opdateringer
  • Defekt router
  • At I har behov for at opsætte en ekstra router eller forstærker, evt. gennem et mesh netværk
  • At routeren kører på en forkert kanal eller frekvens
  • At dine naboers routere forstyrrer signalet

Uanset hvad årsagen (eller årsagerne) er til at I oplever WiFi-problemer, kan det løses og det hjælper vi med. Vi kører til jer og løser opgaven på adressen, så du får hjælp til WiFi og dermed bedre WiFi dækning.

Spørgsmål og svar

Hvilken netværkshjælp tilbyder I?
Vi tilbyder opsætning og supportering af netværk, både trådløst netværk og kablede forbindelser. Vi udfører dog ikke gravearbejde eller opsætning af nye telefonstik, der skal du tale med din internetudbyder eller en elektriker.

Kan jeg købe en ny og bedre router hos jer?
Ja, vi sælger moderne routere til gode priser. Ofte ser vi at mange har forældede routere i deres hjem eller på kontoret, fordi deres internetudbyder ikke har tilbudt dem at få en ny der kan følge med nu om dage. En ny router kan ofte gøre en stor forskel for dit trådløse netværk.

Jeg ved ikke hvad der er galt med mit trådløse netværk
Intet problem, det finder vi ud af når vi foretager en fejlsøgning ude på adressen.

Hvordan får jeg bedre WiFi dækning?
Det afhænger af hvad problemet er, hvilket vi finder ud af ifbm. fejlsøgningen. Det kan være at din router skal udskiftes, eller at din eksisterende blot skal opdateres og opsættes mere hensigtsmæssigt. Som du kan læse her på siden, findes der mange årsager til dårlig WiFi dækning.

Jeg har ingen internetforbindelse, hvad gør jeg?
Vi hjælper dig naturligvis med at få styr på dette. Men en ting du kan gøre til at starte med er, at kontakte din bredbåndsudbyder og bede dem tjekke om der er fejl på forbindelsen. Nogle gange opstår der nedbrud, eksempelvis hvis et kabel er blevet beskadiget i forbindelse med offentligt gravearbejde. Derfor er det godt at først undersøge om problemet er indenfor eller udenfor din bolig (eller kontor).
GladTeknik har hjulpet os med at optimere netværk og setup i vores Klinik. Han har hjulpet os med at indkøbe udstyr billigt og til fordelagtige priser og få dem sat op så det hele spiller! Det er guld værk at have GladTeknik man kan ringe til, når man har tekniske problemer.


5 / 5 Stjerner

Klinik A i Fields