Mesh WiFi
Et optimalt trådløst netværk er vigtigt for de fleste.
Vi hjælper med fejlfri trådløs forbindelse i hele hjemmet eller virksomheden.
Vi sætter Mesh WiFi og Google Mesh WiFi op.

Få et bedre trådløst netværk

Mange er utilfredse med deres trådløse netværk. Der kan være mange symptomer på dårligt WiFi og mindst ligeså mange årsager. Hos GladTeknik hjælper vores teknikere med at optimere dit WiFi, så du får mest muligt ud af din forbindelse.

Tegn på at du har dårligt WiFi kan være:

  • Forbindelsen er langsom
  • Forbindelsen svarer ikke til det, du betaler for
  • Der er udfald
  • Forbindelsen hakker
  • Forbindelse kan kun fås i nogle rum
  • Routeren skal ofte genstartes
  • Bredbåndsudbyderen siger, de ikke kan hjælpe

Det kan alt sammen være irriterende, da internetforbindelse og trådløse netværk er noget, der bare skal fungere. Det er nogle af de ting, vi hjælper med. Løsningen varierer fra sag til sag, og vi kommer altid med klare anbefalinger.

Få et bedre trådløst netværk

Få bedre netværk med Mesh Wifi

Bedre trådløst netværk med Mesh WiFi

Mesh WiFi er et trådløst netværk, der består af flere enheder, der forlænger og forstærker det trådløse netværk, så det fungerer overalt. Det er ofte en god løsning, hvis man ikke bor i et hus med ethernet-stik i alle rum.

Mesh WiFi adskiller sig fra de billige WiFi-forlængere, da de fungerer langt bedre, er stærkere og dermed er en bedre løsning, hvis du ønsker en optimal forbindelse.

De mere kendte produkter indenfor Mesh WiFi er Google Mesh WiFi og Ubiquiti. Søger du specifikt en løsning med Ubiquiti Mesh, har vi teknikere med uddannelse indenfor dette.

Skal vi optimere dit trådløse netværk?

Bliv fri for frustrationer og problemer med routeren pga. dårligt WiFi. Klik ind på vores bookingside, ring os op, send os en e-mail eller udfyld kontaktformularen. Så giver vi dig et godt tilbud!”Gode råd og hjælp til wifi Endnu en gang har jeg oplevet sublim service og sparring fra Gladteknik. Senest ifm. at vores wifi i vores 3-værelses lejlighed har været meget ustabilt. Efter en kort, hurtig og venlig korrespondance fik jeg en anbefaling som gik på 2 trin.
Gladteknik hjalp mig hele vejen igennem og sikrede med en god wifidækning i lejligheden, så vi nu alle både kan arbejde hjemme, streame og spille PC uanset hvad de andre i lejligheden lavede. Jeg var lidt i tvivl om jeg ville få værdi for pengene, for det er jo "bare internet", så hvor svært kan det være. Det skammer jeg mig over at have tænkt nu. Jeg tror det er tæt på, at være de bedste penge jeg har investeret i mit liv!:) Og til meget overkommelige priser. 5 meget store stjerne og virtuelle highfives herfra!“


5 / 5 Stjerner

Sune Flyger Larsen