Mesh WiFi
Et optimalt fungerende trådløst netværk er meget vigtigt for de fleste. Vi hjælper med at få en fejlfri trådløs forbindelse i hele hjemmet, bl.a. med mesh WiFi og Google mesh WiFi.

Få et bedre trådløst netværk

Mange danskere er utilfredse med deres trådløse netværk i hjemmet. Der kan være mange symptomer på dårligt wifi og ikke mindst ligeså mange årsager til det. Hos GladTeknik hjælper vores teknikere med at optimere dit WiFi, så du får mest ud af din forbindelse. Tegn på at du har dårligt WiFi:

  • Langsom forbindelse
  • Din forbindelse er ikke nær så hurtig som det du betaler for
  • Du oplever udfald nogle gange
  • Forbindelsen hakker
  • Du kan kun få forbindelse til internettet i nogle af hjemmets rum
  • Du er nødt til jævnligt at genstarte routeren
  • Din bredbåndsudbyder siger de ikke kan hjælpe yderligere

Det kan altsammen være yderst frustrerende, da ens internetforbindelse og trådløse netværk blot er noget der skal fungere uden problemer. Det er en af de ting vi hjælper vores kunder med. Selve løsningen varierer fra sag til sag og vi har altid en klar dialog om hvad vores anbefalinger vil være.

Få et bedre trådløst netværk

Få bedre netværk med Mesh Wifi

Bedre trådløst netværk med mesh WiFi

Mesh WiFi er et trådløst netværk der består af flere enheder der forlænger og forstærker det trådløse netværk, så det fungerer i hele boligen eller på hele kontoret. Det er ofte en god løsning, hvis man ikke bor i et hus med ethernet-stik i hvert rum som nogle nyere huse har. Mesh WiFi adskiller sig fra de billige WiFi forlængere, da de fungerer langt bedre, er stærkere og dermed er en bedre løsning hvis du ønsker en optimal forbindelse.

En af de mere kendte produkter indenfor mesh WiFi er Google Mesh WiFi og Ubiquiti. Søger du specifikt en løsning med Ubiquiti mesh, har vi teknikere med en specialiseret uddannelse indenfor dette.

Skal vi optimere dit trådløse netværk?

Bliv fri for frustrationer og router-problemer pga. dårligt WiFi. Klik ind på vores bookingside og ring os op, send os en mail eller udfyld vores kontaktformular. Så kan vi give dig et godt tilbud!
Min iMac blev langsommere og langsommere. Et forsøg på at opdatere endte med, at den gik helt død. Jeg konsulterede Apple online og telefonisk og det endte med, at de ikke kunne hjælpe mig, men anbefalede mig at investere i en ny Imac, samtidigt med at jeg skulle indstille mig på, at mine data var gået tabt. Efter nogen søgen på nettet faldt jeg over nogle positive omtaler af Gladteknik. Jeg havde næsten indstillet mig på at mine data var gået tabt og at jeg skulle have en ny maskine. Da jeg kontaktede Mathias så skal jeg da lige love for, at der skete noget. Inden for 48 timer var min iMac blevet genoplivet, alle mine data reddet og efter aftale blev min maskine opdateret med ny harddisk og 12 GB RAM m.m. Leveret på min hjemmeadresse og det hele kører nu som en drøm. Altsammen indenfor de aftalte økonomiske rammer. Jeg er stadigvæk helt høj over at have mødt så professionelle og kompetente mennesker.

Jeg giver hermed Gladteknik og Mathias mine højeste anbefalinger med på vejen. Hvis de holder dette niveau, vil de kunne nå langt.


5 / 5 Stjerner

Per Juul Rankløve