Ubiquiti-tekniker og Mesh-netværk

Ubiquiti Mesh-netværk sikrer optimal forbindelse.
Vi hjælper både med at sætte netværket op og at rette fejl på det.
Vi hjælper også med indkøb af Ubiquiti-router.

Ubiquiti Broadband Wireless Specialist

Et stabilt wi-fi-netværk er essentielt for alle virksomheder. Ubiquiti-netværk er skalerbare Mesh wi-fi-netværk, der oftest bruges af større virksomheder eller virksomheder, organisationer og privatpersoner med behov for et stabilt wifi-netværk med stor rækkevidde samt tilslutning af mange forskellige enheder.

At sætte et Ubiquiti Mesh-netværk op kræver en særlig uddannelse, der giver titlen “Ubiquiti Broadband Wireless Specialist”. Vi har Ubiquiti-teknikere med denne højt specialiserede uddannelse og hjælper med at sætte et sådant netværk op. Vi supporterer også Ubiquiti-netværk og -routere

Teknisk hjælp til Ubiquiti-netværk

Virksomheders trådløse netværk skal bare virke uden problemer. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en kompetent tekniker med den rette uddannelse og erfaring. Vi hjælper med at sætte netværket op, og vi optimerer det, så du hurtigst muligt får adgang til internettet i virksomheden.

Hvis I allerede har et Ubiquiti-netværk, Google WiFi Mesh eller et andet Mesh wi-fi-netværk, men ønsker hjælp til at optimere det, kan vi også klare det. Kontakt os – vi er klar til at hjælpe!

Ubuquiti

Certificeret Ubiquiti specialist

Certificeret Ubiquiti-tekniker

Som Certificeret Ubiquiti-teknikere kan vi sætte Ubiquitis kraftfulde, trådløse produkter op, vi klarer Ubiquiti-routere og sørger for trådløse PtP- eller PtmP-forbindelser. Vi kalkulerer og planlægger AirmAc AC trådløse forbindelser.

Vi kan også sætte et Mesh-netværk op. Det bruges, hvis du vil koble flere enheder sammen til et samlet netværk i hele boligen. Fordelen er, at du får et hurtigt signal overalt og undgår at skulle skifte netværk og logge af og på alt efter, hvilken Ubiquiti-router du er nærmest ved.

Der er et stort udvalg af Mesh-netværksprodukter og Wi-Fi Extenders. Som kunde kan det være svært at overskue, hvad der er den rigtige løsning. Vi forstår, det kan være uoverskueligt, da det kommer an på boligens indretning.

Følgende forhold spiller en stor rolle:

  • Hvor stor er boligen
  • Hvor langt skal netværket nå
  • Hvor tykke er væggene, og hvad er de er lavet af
  • Hvordan sættes antennerne på routeren op
  • Hvilken type router er der tale om
  • Hvor mange antenner er der, og hvor stærke er de
  • Hvor hurtig skal forbindelsen være

Alle disse ting hjælper vores Ubiquiti-tekniker med.

Har du brug for en Ubiquiti-tekniker?

Uanset om det er til erhverv eller privat, er vi i GladTeknik klar til at hjælpe med opsætning af netværk og Ubiquiti Mesh. Klik ind på vores bookingside, kontakt os på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular. Så giver dig et godt tilbud!
Fantastisk Computer og Netværks Support!
Vi havde adskillige vanskeligheder med vores computere, router mm. og havde hårdt brug for en person med et professionelt øje og overblik. Glad Teknik kom ud samme dag som vi ringede og havde hurtigt og struktureret lagt en handlings plan for at løse opgaven. Vi har nu det mest effektive internet og It setup man kunne ønske og alle vores computere fungere upåklageligt.

Fem stjerner til Mathias Nielsen og Glad Teknik, for en yderst professional og grundig service!

Strange Works, København.


5 / 5 Stjerner

Kira Strange