Ubiquiti-tekniker og mesh-netværk

Ubiquiti mesh netværk er en netværksopsætning der sikrer optimal forbindelse i hele det ønskede område. Vi hjælper både med opsætning og fejlrettelse af netværk, samt indkøb af Ubiquiti router.

Ubiquiti Broadband Wireless Specialist

Et stabilt wifi-netværk er essentielt for stort set alle virksomheder og deres produktivitet. Ubiquiti netværk er skalerbare mesh wifi-netværk der oftest bruges af større virksomheder eller virksomheder, organisationer og privatpersoner med behov for et stabilt wifi-netværk med stor rækkevidde, samt tilslutning af mange forskellige slags enheder. Opsætning af et Ubiquiti mesh netværk kræver en særlig uddannelse, der giver titlen Ubiquiti Broadband Wireless Specialist. Vi har Ubiquiti-teknikere med denne højtspecialiserede uddannelse og kan derfor hjælpe med opsætning og teknisk support af Ubiquiti netværk og Ubiquiti router.

Teknisk hjælp til Ubiquiti-netværk

Virksomheders trådløse netværk skal bare virke problemfrit. Derfor er det anbefalelsesværdigt, at gøre brug af en kompetent tekniker med den rette uddannelse og erfaring. Vi kan hjælpe med opsætning og optimering af jeres netværk, så du hurtigst muligt får adgang til internettet i jeres virksomhed eller organisation.

Hvis I allerede har et Ubiquiti-netværk, Google WiFi mesh eller et andet mesh wifi netværk, men ønsker hjælp til at optimere det, så kan vi også sagtens gøre det. Kontakt os på telefon eller mail – vi sidder klar til at hjælpe!

Ubiquiti Broadband Wireless Specialist

Certificeret Ubiquiti specialist

Certificeret Ubiquiti-tekniker

Som Certificeret Ubiquiti tekniker kan vi opsætte Ubiquitis kraftfulde trådløse produkter, Ubiquiti routere og lave trådløse PtP, PtmP forbindelser samt kalkulering og planlægning af AirmAc AC trådløse forbindelser.

Der er ligeledes mulighed for at opsætte et mesh-netværk, hvor man har flere enheder koblet sammen til et samlet netværk i hele ens bolig. Fordelen ved det er, at man får et hurtigt signal i hele ens bolig og undgår at skulle skifte netværk og logge af og på, alt efter hvilken Ubiquiti router man er nærmest.

Der er et stort udvalg af mesh-netværk produkter og Wi-Fi Extenders, men som kunde kan det være svært at overskue hvad der er den rigtige løsning. Det kan vi sagtens forstå kan være uoverskueligt, da det kommer meget an på ens bolig er indrettet. Følgende forhold spiller en stor rolle:

  • Hvor stor ens bolig er, og hvor langt netværket skal nå.
  • Hvor tykke ens vække er samt hvilke materiale de er lavet af.
  • Hvordan antennerne monteres/sættes op på ens Router.
  • Hvilken type router man har, og hvor mange antenner samt hvor stærke de er.
  • Hvor hurtig forbindelse man ønsker at opnå.

Alle disse ting, er noget vores Ubiquiti / Internet tekniker kan hjælpe med.

Har du brug for en Ubiquiti-tekniker?

Uanset om det er til erhverv eller privat, så er vi i GladTeknik klar til at hjælpe dig med din netværksopsætning og Ubiquiti mesh. Klik ind på vores bookingside og tag kontakt til os på telefon, mail eller via vores kontaktformular. Så kan vi give dig et rigtig godt tilbud!
Fantastisk Computer og Netværks Support!
Vi havde adskillige vanskeligheder med vores computere, router mm. og havde hårdt brug for en person med et professionelt øje og overblik. Glad Teknik kom ud samme dag som vi ringede og havde hurtigt og struktureret lagt en handlings plan for at løse opgaven. Vi har nu det mest effektive internet og It setup man kunne ønske og alle vores computere fungere upåklageligt.

Fem stjerner til Mathias Nielsen og Glad Teknik, for en yderst professional og grundig service!

Strange Works, København.


5 / 5 Stjerner

Kira Strange