Opsætning af NAS-server
Har du brug for hjælp til at sætte din NAS-server op?
Det kan vi hjælpe med, uanset om det er til kontoret eller i dit hjem.
Vi er netværkspecialister med erfaring i blandt andet at sætte NAS-servere op.

Opsætning af NAS-servere

Når du hører ordet “server”, tænker du måske på store serverrum, du ser på film, med hundreder af harddiske i kæmpe skabe. Men servere er mere end det – du kan som privatperson for eksempel sætte en lille server op i dit eget hjem. At sætte en server op kan være en kompliceret proces, men rolig! GladTeknik hjælper både virksomheder og private med at sætte en NAS-server op.

Mere end blot at sætte NAS-server op

Vi hjælper med meget mere end NAS-servere. GladTeknik har flere års erfaring på bagen, og vi har sat mange former for servere op, og vi kender adskillige mærker. Her er en liste over, hvilke servere vi hjælper med at sætte op.

Vi hjælper blandt andet med:

  • At sætte NAS-servere op
  • At sætte Windows-servere op; 2012 eller nyere
  • Servere fra firmaet QNAP
  • Open-source servere, herunder Linux
  • Cloud Servere fx WD Cloud

Hvis du ikke kan se din server, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os – vi er altid klar til at svare på spørgsmål, når du er i tvivl.

Hos GladTeknik hjælper vi dig med opsætning af NAS servere og mere!

Opsætning af NAS server kan være en smule kompliceret - men der er hjælp at hente!

Hvad er en NAS?

En “server” er et program eller en enhed, som giver funktionalitet til andre programmer eller enheder – disse kaldes også for “clients”. En NAS-server (som står for “Network Attached Storage”), er en form for server, som giver alle clients på et lokalt netværk adgang til de samme filer – hvilket kan være smart, hvis man fx vil have adgang til musik eller videofiler på alle enheder i hjemmet, eller hvis man har brug for, at alle i virksomheden har adgang til bestemte filer.

Der findes forskellige typer af servere, du kan sætte op – både i virksomheden og i hjemmet. Et par eksempler er:

  • Mailservere som sender og gemmer e-mails
  • Webservere hvor hjemmesider ligger gemt som filer
  • FTP-servere

GladTeknik hjælper med mere end at sætte NAS-servere op. Uanset om du vil have sat en NAS- eller en FTP-server op, så ring til os på 41 33 34 35 eller skriv til os på [email protected]. Du kan også bruge vores kontaktformular, hvis du foretrækker det.

Har du brug for hjælp til opsætning af NAS-server?

Har du brug for hjælp til NAS-, Windows-, QNAP- eller andre servere, så klik dig ind på vores bookingside og book en tid. Vores teknikere er klar til løse dit problem.
Vi skulle have en ny opsætning af vores QNAP-Server, herunder port-trucking til 10GbE netværk. Det var ikke nogen nem opgave, som til og med skulle udføres efter arbejdstid. GladTeknik var 100% dedikeret og blev ved til meget sent, indtil alting var tilfredsstillende løst, så folk kunne møde ind på arbejde næste morgen til en lynhurtig server. “


5 / 5 Stjerner

Thomas Borch Nielsen