Opsætning af NAS server
Har du brug for hjælp til opsætning af din NAS-server? Det kan vi hjælpe dig med, uanset om det er til kontoret eller i dit private hjem. Vi er netværkspecialister med erfaring indenfor bl.a. NAS-opsætning.

Opsætning af NAS servere

Når du hører ordet “server”, så tænker du måske på store server-rum, man altid ser på film, med hundreder af harddiske i kæmpe skabe. Men servere er meget mere end det – du kan som privatperson for eksempel sætte en lille server op i dit eget hjem. At sætte en server op kan være en kompliceret process, men bare rolig! GladTeknik hjælper både virksomheder og private med opsætning af NAS server og mere.

Mere end blot opsætning af NAS server

Vi hjælper med meget mere end blot nas servere. Her i GladTeknik har vi flere års erfaring på bagen, og vi har udført opsætning af mange forskellige former for servere og flere forskellige mærker. Her kan du se en liste over, hvilke servere vi blandt andet kan hjælpe dig med at sætte op. Vi hjælper med:

  • Opsætning af NAS server
  • Opsætning af Windows server, 2012 eller nyere
  • Servere lavet af firmaet QNAP
  • Open-source servere, herunder Linux
  • Cloud Servere, herunder f.eks. WD Cloud

Hvis du ikke kan se den type server, som du gerne vil sætte op, i listen ovenover, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os – vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål, hvis du måtte være i tvivl!

Hos GladTeknik hjælper vi dig med opsætning af NAS servere og mere!

Opsætning af NAS server kan være en smule kompliceret - men der er hjælp at hente!

Hvad er en NAS server?

En ‘server’ er et program eller en device, som giver funktionalitet til andre programmer eller devices – disse kaldes også for ‘clients’. En NAS server (som står for Network Attached Storage), er en form for server, som giver alle clients på et lokalt netværk adgang til de samme filer – hvilket kan være smart hvis man f.eks. vil have adgang til musik eller videofiler på alle devices i hjemmet, eller hvis man har brug for, at alle i virksomheden har adgang til bestemte filer.

Der findes mange forskellige typer af servere du kan opsætte, både som virksomhed og privat. Et par eksempler er:

  • Mail servere, som sender og gemmer e-mails
  • Web servere, hvor hjemmesider ligger gemt som filer
  • FTP server

Og husk, at vi her i GladTeknik hjælper med mere end kun opsætning af NAS server. Uanset om du vil have sat en NAS eller FTP servere op, så ring til os på 41 33 34 35 eller skriv til os på [email protected]

Har du brug for hjælp til opsætning af NAS server?

Hvis du har brug for hjælp til NAS, Windows, QNAP eller andre servere, så klik dig ind på vores bookingside og book en tid hos os. Vores teknikkere sidder altid klar til få løst dit problem!
Vi skulle have en ny opsætning af vores QNAP-Server, herunder port-trucking til 10GbE netværk. Det var ikke nogen nem opgave, som til og med skulle udføres efter arbejdstid. GladTeknik var 100% dedikeret og blev ved til meget sent, indtil alting var tilfredsstillende løst, så folk kunne møde ind på arbejde næste morgen til en lynhurtig server. “


5 / 5 Stjerner

Thomas Borch Nielsen