Opsætning af router og internet
Har du brug for hjælp til at sætte en router op?
Vi er specialister i netværk og i at sætte routere op. Vi hjælper uanset udbyder og router.
Vi hjælper dig med at få den bedst mulige forbindelse.

Opsætning af router og internet

Du kan ikke komme uden om, at internettet er en af de vigtigste teknologier i dagligdagen. For at kunne bo ordentligt, skal du have vand, varme, el og internet. Det hele skal køre og fungere så godt som muligt, og det kan være svært, hvis du ikke er teknisk anlagt. Men bare rolig – vi kan hjælpe dig med sætte din router op.

Opsætning af alle routere

Der findes mange internetudbydere, og selvom routere ofte minder om hinanden, er der forskelle, du skal være opmærksom på. Vi hjælper med at sætte routeren op, så du har adgang til internettet i hjemmet eller virksomheden, hvad enten det er kablet eller trådløst – eller begge dele!

Har du brug for hjælp, yder vi fx assistance til at:

  • Sætte internet op
  • Sætte dit WiFi op
  • Optimere dit WiFi
  • Sætte routere fra youSee op
  • Sætte routere fra Fullrate op
  • Sætte routere fra Telia op
  • Sætte mobile bredbåndsroutere op

Hvis du allerede har sat din router op, og kun har brug for hjælp til at optimere dit internet, kan vi også gøre det. Kontakt os – vi er klar til at hjælpe!

Ubiquiti Broadband Wireless Specialist

GladTeknik hjælper med opsætning af router, både for private og erhverv!

Opsætning af router – også for virksomheder!

Det er selvfølgelig ikke kun i hjemmet, det er vigtigt at have et godt internet. Virksomheder er i dag afhængige af internettet for at kunne udføre arbejdet. En velfungerende og hurtig internetforbindelse er et must. Gennem flere år har vi erfaret. at mange enten har et langsomt, ustabilt eller generelt dårligt internet, hvilket kan føre til et par minutters spildtid om dagen. Det lyder ikke af meget – men det bliver hurtigt til mange timer.

Derfor er vi glade for at hjælpe virksomheder med at sætte routere og internet op! Vi hjælper også med at optimere på opsætningen, så alle har adgang til den bedst mulige forbindelse.

Spørgsmål og svar

Hvad koster professionel opsætning af routere?

Hos GladTeknik tilbyder vi professionel opsætning af router og internet til attraktive priser. Hvad end du derfor har brug for hjælp til opsætningen derhjemme eller på arbejdspladsen, rykker vi gerne ud og yder assistance. Mod betaling af et tillæg er der mulighed for at få hjælp til opsætningen allerede samme dag.

Hvorfor er korrekt opsætning og optimering af router alfa og omega?

Korrekt opsætning af router og internet er alfa og omega, idet det er en forudsætning for, at du kan få hurtigt og stabilt internet. I stedet for selv at bruge mange timer på opsætningen kan det være en god idé at overlade det til en tekniker, der har udført lignende opgaver et utal af gange.

Skal vi hjælpe med opsætning af router?

Uanset om det er til privat eller erhverv, er vi i GladTeknik klar til at hjælpe med internettet. Klik ind på vores bookingside, kontakt os på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular. Så giver vi dig et godt tilbud!
Fik konfiguret ny router + extender. Nu har jeg 150 Mbps i stedet for 1,5 Mbps på mit kontor som var udenfor YouSee routerens rækkevidde. Super service!


5 / 5 Stjerner

Jesper Løvendahl