Opsætning af router & internet
Har du brug for hjælp til opsætning af en router? Vi er specialister i netværk og router-opsætning og kan hjælpe dig uanset internetudbyder og router-type. Vi hjælper dig også med at få en så god forbindelse som muligt.

Opsætning af router & internet

Det er umuligt at komme uden om, at internettet er en af de vigtigste teknologier i vores dagligdag. For at kunne bo ordentligt i hjemmet, skal man have vand, varme, el – og så selvfølgelig internet. Det hele skal køre og fungere så godt som muligt, og det kan godt være frustrerende, hvis man ikke er specielt teknisk anlagt. Men bare rolig – vi kan hjælpe dig med opsætning af router!

Opsætning af alle typer router

Der findes mange forskellige internetudbydere, og selvom routere ofte minder om hinanden, er der stadig enkelte forskelle, som man skal være opmærksom på. Vi kan hjælpe dig med opsætningen af router, så du hurtigt muligt får adgang til internettet i dit hjem, hvad end det er via kabel, trådløst – eller begge dele! Har du brug for hjælp, så yder vi blandt andet assistance til:

  • Opsætning af internet
  • Optimering og opsætning af wi-fi
  • Opsætning af router fra Yousee
  • Opsætning af router fra Fullrate
  • Opsætning af router fra Telia
  • Opsætning af mobilt bredbåndsrouter

Hvis du allerede har sat din router op, og kun har brug for hjælp til at optimere dit internet, så kan vi også sagtens gøre det. Kontakt os på telefon eller mail – vi sidder klar til at hjælpe!

Ubiquiti Broadband Wireless Specialist

GladTeknik hjælper med opsætning af router, både for private og erhverv!

Opsætning af router – også for virksomheder!

Det er selvfølgelig ikke kun i hjemmet, at det er vigtigt at have et godt internet. Mange virksomheder og arbejdspladser er i dag afhængige af internettet for at kunne fuldføre deres arbejde, så en velfungerende og hurtig internetforbindelse er et must.  Gennem flere års erfaring har vi oplevet, at overraskende mange enten har et langsomt, ustabilt eller helt generelt dårligt internet, hvilket kan føre til et par minutters arbejdstab om dagen. Det lyder jo ikke af meget – men det bliver hurtigt til flere timer over længere tid.

Derfor er vi meget glade for at hjælpe virksomheder med opsætning af router og internet! Vi kan også hjælpe med at optimere på opsætningen, så alle på kontoret eller i bygningen har adgang til den bedste forbindelse som muligt.

Skal vi hjælpe dig med opsætning af router?

Uanset om det er til privat eller erhverv, så er vi i GladTeknik klar til at hjælpe dig med dit internet. Klik ind på vores bookingside og tag kontakt til os på telefon, mail eller via vores kontaktformular. Så kan vi give dig et rigtig godt tilbud!
Fik konfiguret ny router + extender. Nu har jeg 150 Mbps i stedet for 1,5 Mbps på mit kontor som var udenfor YouSee routerens rækkevidde. Super service!


5 / 5 Stjerner

Jesper Løvendahl