Køb ny Mac oplader
Vi forhandler Mac-opladere i højeste kvalitet og til alle MacBook-modeller til en lav fast pris uanset hvilken model du har brug for.

Køb af ny oplader til MacBook

Hos os kan du købe en ny oplader og strømforsyning til din MacBook. Vi forhandler nemlig Mac-opladere af højeste kvalitet og til en fast lav pris på 825 kr. uanset hvilken model din MacBook har.

Når du køber en ny oplader til din Mac er det vigtigt, at kvaliteten er i orden for at sikre at den fungerer optimalt og ikke beskadiger din MacBook. Herudover er det vigtigt at opladeren passer til netop din MacBook, da opladerne har ændret sig mange gange over tid og der også er forskellige watt-udgaver afhængigt af hvilken model din MacBook har. Prisen er dog den samme hos os uanset hvilken udgave du har brug for – nemlig 825 kr.

strømstik bærbar computer

Mac reparation

Årsager til at købe en ny Mac-oplader

Der kan være flere årsager til at købe en ny Mac-oplader. Det er vigtigt at dit udstyr er i orden, så du passer på din Mac og den kan holde sig i så mange år som muligt. Nogle af de typiske årsager til at købe en ny Mac-oplader er:

  • At den er stoppet med at virke og ikke giver strøm til din Mac
  • At ledningen er begyndt at trevle
  • Hvis du benytter en forkert watt-udgave ift. din MacBook-model
  • Hvis kablet er knækket
  • Hvis opladeren har været udsat for væske eller overspænding
  • Hvis selve stikket eller kablet er beskadiget

Vil du købe din nye Mac-oplader hos os?

Hvis du har besluttet dig for at købe en ny Mac-oplader, står vi klar til at hjælpe dig. Kom forbi vores værksted i Hvidovre. Har du brug for hjælp til at vælge den rette oplader, hjælper vi dig også med det.