Køb Mac opladere
Vi forhandler opladere til MacBook i højeste kvalitet og til alle modeller.
Vi har en lav fast pris, uanset hvilken model du har brug for.

Køb ny oplader til MacBook

Hos os kan du købe en ny oplader og strømforsyning til din MacBook. Vi forhandler opladere til Mac af højeste kvalitet og til en fast lav pris på 825 kr. Det gælder uanset, hvilken model af MacBook du har.

Når du køber en ny oplader til din Mac, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden for at sikre, at den fungerer optimalt og ikke beskadiger din MacBook. Herudover er det vigtigt, at opladeren passer til netop din MacBook, da opladerne har ændret sig mange gange over tid og der også er forskellige watt-udgaver, afhængigt af hvilken model af MacBook du har. Prisen hos os er den samme uanset hvilken udgave, du har brug for: 825 kr.

Mac oplader

Mac reparation

Årsager til at købe en ny oplader til din MacBook

Der kan være flere årsager til at købe en ny oplader til din MacBook. Det er vigtigt, at dit udstyr er i orden, så du passer på din MacBook og den holder længst muligt. Nogle af de typiske årsager, til at købe en ny oplader, er:

  • Den er holdt op med at virke og giver ikke strøm (nok) til din MacBook
  • Ledningen er begyndt at trevle
  • Du bruger en forkert watt-udgave i forhold til din model
  • Kablet er knækket
  • Opladeren har været udsat for væske eller overspænding
  • Stikket eller kablet er beskadiget

Spørgsmål og svar

Hvad koster en Mac oplader?

Mac enheder er relativt dyre, men det betyder ikke, at opladerne til disse enheder også er dyre. Hos GladTeknik forhandler vi Mac opladere til priser, hvor alle kan være med. Vores pris er blot 825 kr. uanset valg af oplader. Vi har formentlig også en oplader, der passer til netop din Mac.

Hvor kan jeg købe en oplader til min Mac?

Du kan købe en oplader til din Mac hos GladTeknik.

Uanset om din nuværende oplader er gået i stykker, eller om du blot ønsker en ekstra oplader, så kan vi indfri behovet. Vi har opladere til alle modeller, og kvaliteten er i top. Tøv derfor ikke med at lægge vej forbi vores værksted, hvor du kan købe en spritny Mac oplader. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette oplader til din enhed, hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal bruge.

Vil du købe en ny oplader til din MacBook hos os?

Hvis du har besluttet dig for at købe en ny oplader til din MacBook, er vi klar til at hjælpe. Kom forbi vores værksted i Hvidovre. Har du brug for hjælp til at vælge den rette oplader, hjælper vi også med det.