iPad 10.2” reparation
Er din iPad 10.2” gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation afiPad 10.2” til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPad 10.2” reparation

iPad 10.2” er en rigtig god tablet, der kan bruges til både skolearbejde, streaming, spil og meget mere. Med denne enhed får du en mellemstor tablet, der kan følge dig og skabe glæde i mange år. Det er desuden en af de billigste iPads på markedet, så det er også et prisvenligt valg.

Som ejer af en iPad 10.2” må du indstille dig på, at enheden sandsynligvis skal repareres før eller siden, hvis du beholder den i mange år. Tabletten er slidstærk og holdbar, men det er ikke usædvanligt, at skærmskader og batteriproblemer kan opstå. Det gælder særligt, hvis du bruger din iPad meget. 

Vi tilbyder holdbare reparationer af iPad 10.2” (flere generationer)

Vi reparerer både nyere og ældre iPads, så vi kan også reparere alle generationer af iPad 10.2”. Om din iPad derfor er fra 2019, 2020 eller 2021, så kan du få den repareret af vores teknikere. Vi tilbyder vel at mærke holdbare reparationer, så har du et ønske om at få glæde af din tablet mange år ud i fremtiden, så vælg os som din foretrukne reparatør. 

Vi anvender altid reservedele af høj kvalitet til vores reparationer. Endvidere kan du nyde godt af, at vores teknikere er yderst kompetente og erfarne. Det har nemlig den betydning, at vi kan udbedre alle fejl og skader på din iPad 10.2”, herunder skærmskader. 

Ipad

iPad 10.2” skærm reparation

Der går et gys gennem de fleste, når de grundet uopmærksomhed eller lignende kommer til at tabe deres iPad på jorden. Alle ved nemlig, at der er en risiko for, at skærmen flækker, når en tablet tabes fra en vis højde. Nogle gange slipper du med skrækken. Andre gange bliver du udsat for synet af en ødelagt iPad skærm. 

Er skærmen på din iPad 10.2” blevet ridset eller decideret flækket, så skal du bestille tid til en skærm reparation. iPad’en kan nemlig være svær og ukomfortabel at bruge, hvis skærmen ikke er helt intakt. Hvis bagcoveret også er gået i stykker i samme ombæring, så tilbyder vi ligeledes at skifte det. 

iPad 10.2” batteri reparation

Batteriet i din iPad 10.2” er ikke lige så udsat som selve skærmen, da batteriet er godt beskyttet bag enhedens ydre. Det betyder dog ikke, at der ikke kan opstå behov for en batteri reparation.  

En af de dele, der med tiden kan blive slidt på en iPad 10.2” er netop batteriet. Jo mere du bruger enheden, desto hurtigere vil du opleve, at batteriet falder i effektivitet. Måske oplever du helt konkret, at batteriet holder strøm i langt færre timer end førhen.

Savner du også at kunne bruge din tablet i mange timer uden at skulle lade den, så få skiftet det sløve batteri i din iPad 10.2”. 

Hvad med reparation af kamera, bagcover og andet?

GladTeknik tilbyder en lang række forskellige reparationer af iPad 10.2”. Nogle af dem har vi allerede været omkring. Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi kan tilbyde andre reparationer end de nævnte. Foruden reparation af skærm og batteri tilbyder vi reparation af bagcover, kamera, ladestik og meget andet. 

Indhent tilbud på reparation af din tablet

Vi har forståelse for, at du gerne vil kende prisen på den givne reparation, inden du indleverer din iPad 10.2” hos os. Derfor står vi også til rådighed med et godt tilbud, hvis du kontakter os. Vi skal blot vide, hvilken iPad du har, og hvilken reparation der skal udføres. 

Her kan du indlevere din iPad 10.2” til reparation

Du kan indlevere din iPad 10.2” til reparation hos GladTeknik ved enten at besøge et af vores værksteder eller indleveringssteder. Vi har lokationer flere steder i København og andre steder på Sjælland. Vi antager derfor, at vi også har en lokation nær dig. Skab dig et overblik nederst på vores hjemmeside.

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.