iPad 10.2” reparation
Er din iPad 10.2” i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPad 10.2” til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPad 10.2”

iPad 10.2” er en god tablet, der kan bruges til både skolearbejde, streaming, spil og meget mere. Med denne enhed får du en mellemstor tablet, der kan følge dig i mange år. Det er desuden en af de billigste iPads på markedet.

Som ejer af en iPad 10.2” må du indstille dig på, at enheden sandsynligvis skal repareres før eller siden, hvis du har den i mange år. Tabletten er slidstærk og holdbar, men det er ikke usædvanligt, at der opstår skader på skærmen eller problemer med batteriet. Det gælder særligt, hvis du bruger din iPad meget. 

Vi tilbyder holdbare reparationer af iPad 10.2” (flere generationer)

Vi reparerer både nyere og ældre iPads, så vi kan også reparere alle generationer af iPad 10.2”. Om din iPad derfor er fra 2019, 2020 eller 2021, kan du få den repareret af vores teknikere. Vi tilbyder holdbare reparationer, så vil du have glæde af din tablet mange år frem, så vælg os som din foretrukne reparatør. 

Vi bruger altid reservedele af højeste kvalitet. Du nyder herudover godt af, at vores teknikere er yderst kompetente og erfarne. Det betyder, at vi kan udbedre alle fejl og skader på din iPad 10.2” – herunder skader på skærmen. 

iPad reparatør

Reparation af skærmen på iPad 10.2”

Der går et gys gennem de fleste, når de grundet uopmærksomhed eller lignende taber deres iPad på jorden. Alle ved, at der er risiko for, at skærmen flækker, når en tablet tabes fra en vis højde. Nogle gange slipper du med skrækken. Andre gange bliver du udsat for synet af en ødelagt skærm på din iPad.

Er skærmen på din iPad 10.2” ridset eller decideret flækket, skal du bestille tid til reparation af skærmen. iPad’en kan være besværlig at bruge, hvis skærmen ikke er intakt. Hvis bagcoveret også er i stykker, tilbyder vi også at skifte det. 

Reparation af batteriet i iPad 10.2”

Batteriet i din iPad 10.2” er ikke lige så udsat som selve skærmen, da batteriet er beskyttet bag enhedens ydre. Det betyder dog ikke, at der ikke kan opstå behov for en reparation af batteriet.  

En af de dele, der kan blive slidt på en iPad 10.2”, er netop batteriet. Jo mere du bruger enheden, desto hurtigere vil du opleve, at batteriet falder i effektivitet. Måske oplever du konkret, at batteriet holder strøm i langt færre timer end førhen.

Savner du også at kunne bruge din tablet i mange timer uden at skulle oplade den, så få skiftet det sløve batteri i din iPad 10.2”. 

Hvad med reparation af kamera, bagcover og andet?

GladTeknik tilbyder en lang række reparationer af iPad 10.2”. Nogle af dem har vi allerede været omkring. Vi kan tilbyde mange andre reparationer end de nævnte. Foruden reparation af skærm og batteri tilbyder vi reparation af bagcover, kamera, ladestik og meget andet. 

Indhent tilbud på reparation af din tablet

Vi forstår, at du gerne vil kende prisen på reparationen, inden du indleverer din iPad 10.2” hos os. Derfor er vi til rådighed med et godt tilbud, hvis du kontakter os. Vi skal blot vide, hvilken iPad du har og hvilken reparation, der skal udføres. 

Her kan du indlevere din iPad 10.2” til reparation

Du kan indlevere din iPad 10.2” til reparation hos GladTeknik ved at besøge et af vores værksteder eller indleveringssteder. Vi har lokationer flere steder i København og andre steder på Sjælland. Vi har sikkert også har en lokation nær dig. Skab overblik over dem nederst på hjemmesiden.

Har du brug for reparation af din iPad?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPad. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.