Samsung Galaxy S20 FE reparation
Skal vi reparere din Samsung Galaxy S20 FE?
Kig forbi vores værksted og få skiftet batteriet, skærmen eller noget helt tredje.

Reparation af Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE udmærkede sig på mange punkter, da den blev lanceret for år tilbage. Det var ikke mindst de gode stereohøjttalere, den gode batteritid og det gode allround kamera, der blev fremhævet af brugerne som højdepunkter. 

Købte du mobilen ved lanceringen, men er den siden hen gået i stykker? I givet fald kan du glæde dig over, at det er muligt at reparere de fleste skader. GladTeknik er din redning, når din mobil går i stykker. Vi tilbyder nemlig en lang række reparationer. 

Vi tilbyder reparationer af Samsung Galaxy S20 FE med garanti for tilfredshed

Samsung Galaxy S20 FE kan repareres, hvis den går i stykker, men det kræver den rette viden og ekspertise. Vores teknikere har både viden og ekspertise. Vi kan derfor udbedre skaderne på din mobil, når behovet opstår.

Vi yder garanti for tilfredshed på alle vores reparationer. Det gør vi, da det er alfa og omega for os, at du går tilfreds ud ad døren, når din smartphone har været til reparation hos os. Som prikken over i’et tilbyder vi en kort reparationstid (i 9 ud af 10 tilfælde under 24 timer) og skarpe priser. 

Reparation af skærm på Samsung Galaxy S20 FE

Mobilen byder på en lysstærk og flot skærm, men den er ikke brudsikker eller ridsefri. Du kan ridse eller flække skærmen på din Samsung Galaxy S20 FE, hvis du taber den på gulvet eller andre hårde underlag. 

En beskadiget skærm giver ikke blot mobilen et mindre heldigt udseende. Det kan også påvirke skærmens funktionalitet. Der er derfor flere grunde til at få skiftet skærmen, hvis den går i stykker. Kom forbi os med mobilen, så vi kan reparere skærmen hurtigst muligt. 

Reparation af batteriet i Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE har bl.a. den fordel, at batteritiden er god. Du kan dog ikke forvente, at batteriet har ubegrænset levetid. Ligesom batterier i andre smartphones, vil batteriet i denne smartphone kunne blive sløvt efter nogle års brug. Det vil hurtigere miste strøm, og du vil være afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt.

Er batteritiden blevet dårlig, så få skiftet batteriet i din Samsung Galaxy S20 FE. Vi tager os af reparationen til en favorabel pris. 

Reparation af bagcover, mikrofon osv.

Det er ikke altid skærmen eller batteriet, der skal skiftes i en Samsung Galaxy S20 FE, hvis uheldet er ude. Det kan lige så vel være bagcoveret, mikrofonen, højtaleren eller noget helt fjerde, den er galt med. Uanset hvad der gør sig gældende i dit tilfælde, byder vi ind med vores kompetencer og erfaring med at reparere din Samsung.

Det nærmeste sted at indlevere din mobil til reparation

GladTeknik har ikke kun et enkelt indleveringssted. Vi har en hel række indleveringssteder, som du finder nederst på vores hjemmeside. For at gøre det så let som muligt for dig, kan du med fordel finde det nærmeste sted at indlevere din Samsung Galaxy S20 FE til reparation. Måske er det nærmeste indleveringssted i gåafstand fra dig?

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.