Samsung Galaxy S20 FE reparation

Samsung Galaxy S20 FE reparation

Samsung Galaxy S20 FE udmærkede sig på mange punkter, da den blev lanceret for år tilbage. Det var ikke mindst de gode stereohøjtalere, den gode batteritid og det gode allround kamera, der blev fremhævet af brugerne som nogle af højdepunkterne. 

Valgte du at købe mobilen ved lanceringen, men er den sidenhen gået i stykker? I givet fald kan du glæde dig over, at det er muligt at reparere de fleste skader. GladTeknik er din redning, når din mobil går i stykker. Vi tilbyder nemlig en lang række af reparationer. 

Vi tilbyder reparationer af Samsung Galaxy S20 FE med tilfredshedsgaranti

Samsung Galaxy S20 FE kan repareres, hvis den går i stykker, men det kræver den rette knowhow og ekspertise. Både knowhow og ekspertise ligger vores teknikere inde med. Vi vil derfor også kunne udbedre skaderne på din mobil, når behovet opstår.

Vi yder endvidere tilfredshedsgaranti på alle vores reparationer. Det gør vi, da det er alfa og omega for os, at du går tilfreds ud af døren, når din smartphone har været til reparation hos os. Som prikken over i’et tilbyder vi en kort behandlingstid (i de fleste tilfælde på under 24 timer) og rigtig skarpe priser. 

Samsung Galaxy S20 FE skærm reparation

Mobilen byder på en lysstærk og flot skærm, men den er desværre ikke brudsikker eller ridsefri. Du vil derfor kunne være uheldig at ridse eller flække skærmen på din Samsung Galaxy S20 FE, hvis du taber den på gulvet eller andre underlag. 

En skærmskade kan ikke blot give mobilen et mindre heldigt look. Det kan også påvirke skærmens funktionalitet. Der er derfor flere gode grunde til at få skiftet skærmen, hvis den går i stykker. Kom forbi os med mobilen, så vi kan udføre en skærm reparation hurtigst muligt. 

Samsung Galaxy S20 FE batteri reparation

Samsung Galaxy S20 FE har bl.a. den fordel, at batteritiden er god. Du kan dog ikke forvente, at batteriet har en ubegrænset levetid. Ligesom batterier i andre smartphones, så vil batteriet i denne smartphone også kunne blive sløvt efter nogle års brug. Det vil hurtigere miste strøm, og du vil derfor være afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt for at kunne oplade enheden. 

Er batteritiden blevet dårlig, så få skiftet batteriet i din Samsung Galaxy S20 FE. Vi tager os af reparationen til en favorabel pris. 

Reparation af bagcover, mikrofon osv.

Det er ikke altid hverken skærmen eller batteriet, der skal skiftes i en Samsung Galaxy S20 FE, hvis uheldet er ude. Det kan lige så vel være bagcoveret, mikrofonen, højtaleren eller noget helt fjerde, den er galt med. Uanset hvad der gør sig gældende i dit tilfælde, kan vi byde ind med vores kompetencer og erfaring med at udføre reparationer.

Det nærmeste sted at indlevere din mobil til reparation

GladTeknik har ikke kun ét indleveringssted. Vi har faktisk en hel række af indleveringssteder, hvilket du også vil kunne se nederst på vores hjemmeside. For at gøre det så let for dig selv som muligt kan du med fordel finde det nærmeste sted at indlevere din Samsung Galaxy S20 FE til reparation. Måske er det nærmeste indleveringssted i gåafstand fra dig.

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung telefon. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.