En Apple- og PC-tekniker og en IT-supporter

Kender du allerede til teknikken bag mobil-, pc’er eller Apple-produkter? Og har du lyst til at nørde med fejlfinding og reparationer til hverdag?

Så bliv en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til at være dig selv.

”Vi tør godt sige, at vi er Danmarks mest inkluderende arbejdsplads. 80 % af vores medarbejdere har en diagnose. Og her SKAL være plads til alle. Du skal ikke passe ind i en boks. Du har fx indflydelse på alt fra dine arbejdstider til hvilken computer og mus, du helst vil have.” Det fortæller stifter af GladTeknik Mathias.

 

Måske har du hørt om GladTeknik?

Vi er et væksteventyr. Bare i 2023 voksede vi fra 11 til 43 medarbejdere. Især efter Mathias i januar 2023 deltog i ”Løvens Hule”, tog det fart.

Kort fortalt fikser vi hos GladTeknik en meget bred vifte af elektronik. Det gælder selvfølgelig pc’er og alle Apple-produkter og vi løser netværksproblemer for både private og erhvervskunder. Men vi tager os også af fx DJ-udstyr og robotarme. Hos os – på kontoret i Hvidovre – bliver du på ingen måde en del af en helt almindelig arbejdsplads. Det er vi stolte af.

Mød os og se, hvordan GladTeknik startede.

Om GladTeknik
indlevering Oxie
indlevering frderiskberg

Nørd igennem med reparationer, der gør vores kunder glade

Når du møder ind på kontoret i Hvidovre og har sagt hej til kollegerne, går du i gang med dagens opgaver med fejlfinding og reparationer. Du tager opgaver direkte fra en liste, så det er nemt at gå til. Du vil typisk specialisere dig inden for enten Apple, pc eller mobil, og når du er kommet godt ind i rutinerne, har du typisk fingrene i op til 30-40 enheder om dagen.

”Det er fedt, at det er så alsidigt. Det er forskellige modeller og fejlbeskrivelser, så du oplever altid noget nyt og lærer en masse om teknik. Og så er der flinke kolleger, og vi er mange forskellige typer, så der er altid nogen, man kan connecte med,” fortæller Henrik, der også er tekniker.

Det får du også hos os:

  • Fleksibilitet som betyder, at du selv kan være med til at bestemme, hvornår du arbejder.
  • Udvikling – vi prøver hellere end gerne nye ting af, og det får du også mulighed for.
  • Glade kolleger – vi hedder ikke GladTeknik for sjov. For det er det gode humør, der skinner
    igennem, og det mærker vores kunder også.

Er du både hurtig og omhyggelig?

  • Du har erfaring med at reparere Apple-produkter, pc’er eller mobiltelefoner.
  • Du er god til at tænke logisk for at kunne finde fejl.
  • Du er omhyggelig og går op i, at arbejdet altid skal udføres på topniveau.
Hele Teamet

Bliv vores nye kollega

Hvis jobbet lyder som det helt rigtige for dig, så send din ansøgning til: [email protected]  Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Det, vi gerne vil have fra dig, er:

  1. en motiveret ansøgning (maksimalt en A4-side)
  2. et CV med billede.

Din første dag hos GladTeknik: Den 1. juni 2024 – gerne før, hvis det er muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.