Persondatapolitik

Persondatapolitik

Denne side beskriver persondatapolitikken hos GladTeknik ApS, herunder hvordan behandling af persondata foregår.

Behandling af persondata

Når du er kunde hos GladTeknik indsamles der i forbindelse med din sag persondata om dig, i form af kontaktoplysninger. Dette er nødvendigt for at kunne levere serviceydelser til dig. Der dog indsamles ikke personfølsom data. Vi indsamler persondata om dig i følgende situationer:

  • Ved oprettelse af sag eller booking
  • Ved indlevering af hardware til reparation
  • Ved reparationssager der involverer et forsikringsselskab eller anden tredjepart
  • Ved enhver elektronisk henvendelse. Eksempelvis opkald, e-mail og Facebook Messenger.
  • Bogføring og fakturering

Dine persondata gemmes i maksimalt 2 år fra seneste aktivitet. Dette sker for at kunne yde bedre service, samt følge op på din sag bl.a. i forbindelse med reklamationsret. Herudover er der andre juridiske forpligtelser der gør, at udvalgte persondata skal lagres i noget tid efter forløbet, eksempelvis regnskabsloven.

Oplysninger der behandles

De persondata og andre oplysninger du videregiver er de oplysninger som bliver behandlet og gemt i forbindelse med din sag. Dette vil som regel være (men er ikke begrænset til): navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og elektronisk korrespondance.

Hvis du ønsker at blive glemt eller få rettet data

Du kan til enhver tid tilbagekalde tilladelsen til opbevaring og behandling af dine persondata eller få rettet de persondata vi har om dig. Dette gør du ved at kontakte os skriftligt. Herved vil al persondata der ikke længere skal benyttes til et lovligt formål blive slettet eller rettet. Oplysninger der er lovpligtige at fortsat lagre, såsom persondata tilknyttet fakturaer, vil fortsat være lagret efter gældende lovgivning.

Såfremt der opstår uenighed vedr. behandlingen af dine persondata, har du mulighed for at klage til Datatilsynet.

Hvis dit gamle produkt skal bortskaffes

Hvis vi i fællesskab med dig konkluderer at en del ikke kan reddes og derfor skal erstattes og bortskaffes, eksempelvis ved totalskade, vil dette ske forsvarligt. Medmindre andet aftales vil det blive sendt til destruktion.

Kontakt GladTeknik ApS

Ved spørgsmål om vores persondatapolitik, vores behandling af personoplysninger, eller andet, er man altid velkommen til at kontakte os:

GladTeknik ApS
Vestergade 8, 1.,
4600 Køge

Telefon: 41 33 34 35
E-mail:
info@gladteknik.dk

CVR nr.: 39321548