iPhone 13 mini reparation
Er din iPhone 13 mini gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 13 mini til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 13 mini

iPhone 13 mini landede på hylderne i efteråret 2021, hvor modellen gjorde sig bemærket på flere parametre. Det var ikke mindst det nye kamera, den hurtigere processor og den kraftigere lysstyrke, der blev fremhævet af anmelderne og eksperterne. 

iPhones bliver generelt bedre og bedre, men selvom iPhone 13 mini er en god telefon, kan den gå i stykker. Skader og fejl er svære at forebygge, men der er heldigvis hjælp at hente, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder nemlig en lang række af reparationer. 

Skal vi reparere din iPhone 13 mini?

Som ejer af en iPhone 13 mini bestemmer du naturligvis selv, hvor du vil have repareret mobilen, hvis den går i stykker. I første omgang kan du undersøge, om garantien er udløbet, og om din forsikring dækker en reparation. 

For at være sikker på, at reparationen udføres korrekt, skal den udføres af en tekniker. Vi har flere teknikere, der brænder for at reparere smartphones, og de har også erfaring med reparation af iPhone 13 mini. Her er du i kyndige hænder. 

Vi kan f.eks. komme dig til undsætning, hvis skærmen eller batteriet går i stykker.

iphone 13 mini 2

iPhone med ødelagt skærm

Ny skærm til iPhone 13 mini

iPhone 13 mini byder på en skærm med afrundede hjørner og en fantastisk billedkvalitet. Der er ikke en finger at sætte på skærmen og dens kvalitet, men skærmen er følsom og kan gå i stykker, hvis enheden tabes og lander uheldigt. 

Behovet for en ny skærm til iPhone 13 mini kan opstå, hvis du i farten taber din mobil på et hårdt underlag. Alt efter, hvordan telefonen lander, kan skærmen og/eller bagcoveret gå i stykker. Forskærmen kan beskyttes med skærmbeskyttelse, mens bagcoveret kan beskyttes med et cover.

Nyt batteri til iPhone 13 mini

iPhone 13 mini kan holde i mange timer uden at løbe tør for strøm, men ligesom andre batterier kan batteriet i denne model blive slidt. Jo mere du bruger mobilen, og jo oftere du lader den, jo kortere tid går der, før et det er nødvendigt at skifte batteriet.

Hvis du er træt af at skulle oplade din iPhone 13 mini i tide og utide, kan det i mange tilfælde være en god idé at skifte det gamle og slidte batteri ud. 

Vi udbedrer også andre fejl og skader

I de forrige afsnit er vi kommet med et par konkrete eksempler på, hvilke reparationer vi tilbyder. Vi kan både skifte skærmen og batteriet i din iPhone 13 mini. Udover disse reparationer tilbyder vi at reparere bagcover, mikrofon, højtaler og meget mere. Med andre ord vil du kunne søge teknikerhjælp hos os i alle de situationer, hvor din smartphone ikke fungerer optimalt. 

Priser på reparation af iPhone 13 mini 

Prisen på en iPhone 13 mini reparation varierer alt efter den reparation, der er behov for.

Nogle reparationer er dyrere end andre, og derfor beder vi dig kontakte os med en forespørgsel. Ved at oplyse, om det er skærmen, batteriet eller noget helt tredje, der skal skiftes, kan vi give en pris på reparationen. Er du ikke sikker på, hvilken reparation der er nødvendig, undersøger vi det og finder svaret. 

Her kan du indlevere din mobil til reparation

Du kan indlevere din iPhone 13 mini til reparation hos GladTeknik flere steder i København og andre steder på resten af Sjælland. Vi har både værksteder og flere indleveringssteder. Når du afleverer din telefon, bestræber vi os på at reparere den inden for 24 timer. Der går dermed ikke længe, inden du kan hente en perfekt fungerende telefon.

Har du brug for reparation af din iPhone 13 Mini?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 13 Mini. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.