iPhone 13 mini Reparation
Er din iPhone 13 mini gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 13 mini til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 13 mini reparation

iPhone 13 mini landede på hylderne i efteråret 2021, hvor modellen gjorde sig bemærket på flere parametre. Det var ikke mindst det nye kamera, den hurtigere processor og den kraftigere lysstyrke, der blev fremhævet af anmelderne og eksperterne. 

iPhones bliver generelt bedre og bedre, men selvom iPhone 13 mini er en god telefon, så kan den selvsagt gå i stykker. Skader og fejl er svære at forebygge, men der er heldigvis hjælp at hente, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder nemlig en lang række af reparationer. 

Skal vi reparere din iPhone 13 mini?

Som ejer af en iPhone 13 mini bestemmer du naturligvis selv, hvor du vil have repareret mobilen, hvis den går i stykker. I første omgang kan du undersøge, om garantiperioden er udløbet, og om din forsikring dækker en evt. reparation. 

For at være sikker på, at reparationen udføres korrekt, så skal den udføres af en tekniker. Vi har flere teknikere, der brænder for at reparere smartphones, og disse teknikere har også erfaring med reparation af iPhone 13 mini. Her er du altså i rigtig kyndige hænder. 

Vi kan f.eks. komme dig til undsætning, hvis skærmen eller batteriet i din mobil går i stykker.

iph 11

Broken screen

Ny skærm til iPhone 13 mini

iPhone 13 mini byder på en skærm med afrundede hjørner og en fantastisk billedkvalitet. Der er ikke en finger at sætte på skærmen og dens kvalitet, men det er ingen hemmelighed, at skærmen er følsom og kan gå i stykker, hvis enheden tabes og lander uheldigt. 

Behovet for en ny skærm til iPhone 13 mini kan opstå, hvis du i farten er kommet til at tabe din mobil på et hårdt underlag. Alt efter hvordan telefonen lander, kan skærmen og / eller bagcoveret gå i stykker. Forskærmen kan beskyttes med skærmbeskyttelse, mens bagcoveret kan beskyttes med et cover.

Nyt batteri til iPhone 13 mini

iPhone 13 mini kan holde i mange timer uden at løbe tør for strøm, men ligesom andre batterier, så kan batteriet i denne model også blive slidt. Jo mere du bruger mobilen, og jo oftere du lader den, desto kortere tid går der, før et batteriskift bliver nødvendigt. 

Hvis du er træt af at skulle lade din iPhone 13 mini i tide og utide, så kan det i mange tilfælde være effektivt at skifte det gamle og slidte batteri ud. 

Vi kan også udbedre andre fejl og skader

I de forrige afsnit er vi kommet med et par konkrete eksempler på, hvilke reparationer vi tilbyder. Vi kan som bekendt både skifte skærmen og batteriet i din iPhone 13 mini. Foruden disse reparationer tilbyder vi at reparere bagcover, mikrofon, højtaler og meget mere. Med andre ord vil du kunne søge teknikerhjælp hos os i alle de tænkelige situationer, hvor din smartphone ikke fungerer optimalt. 

Priser på reparation af iPhone 13 mini 

Prisen på en iPhone 13 mini reparation kan variere alt efter reparationstype.

Nogle reparationer er dyrere end andre, og derfor beder vi dig også om at kontakte os med en konkret forespørgsel. Ved at oplyse, om det er skærmen, batteriet eller noget helt tredje, der skal skiftes, kan vi give en pris på reparationen. Er du ikke helt sikker på, hvilken reparation der er nødvendig, så undersøger vi telefonen og finder svaret. 

Her kan du indlevere din mobil til reparation

Du kan indlevere din iPhone 13 mini til reparation hos GladTeknik flere steder i København og andre steder på Sjælland. Vi har nemlig både værksteder og indleveringssteder, hvor indlevering er muligt. Når du afleverer din telefon, så bestræber vi os på at kunne reparere den inden for 24 timer. Der går dermed ikke længe, inden du kan hente en perfekt fungerende telefon.

Har du brug for reparation af din iPhone 13 Mini?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12 pro. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.