iPhone 12
Er din iPhone 12 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 12 til gode priser i København og på hele Sjælland.
iph 12

iPhone 12 Pro

Har du problmer med din iPhone 12 Pro

Læs mere
iph 12

iPhone 12 Pro Max

Har du problmer med din iPhone 12 Pro Max

Læs mere
12 mini

iPhone 12 Mini

Har du problmer med din iPhone 12 Mini

Læs mere

iPhone 12 reparation

iPhone 12 var den største iPhone-opgradering i årevis, da den blev lanceret i 2020. Det var, og er, svært at komme udenom mobilens mange højdepunkter, der bl.a. tæller fantastiske kameraer, 5G performance, en forbedret skærm og meget mere. 

Er du også vild med iPhone 12, og har du derfor selv anskaffet dig et eksemplar af modellen? Så kan du formentlig få glæde af mobilen i mange år. Skulle den dog gå i stykker, så kan du få den repareret. GladTeknik er din lokale reparatør med mange års erfaring inden for reparation af elektronik.

Vi kan reparere din iPhone 12 hos GladTeknik

Din iPhone 12 kan følge dig og vække glæde i mange år, hvis du passer godt på den. Med tiden kan der helt naturligt opstå diverse skader og slitage, og når det sker, så vil det være en fordel at vide, hvor du skal henvende dig for at få udbedret skaderne. Svaret er GladTeknik.

Vi tilbyder reparation af iPhone 12 på vores værksteder, hvor vi har dygtige og erfarne teknikere siddende. Vi anvender reservedele af høj kvalitet, så du kan være sikker på at få enheden tilbage i fremragende stand. 

Nogle af de ting, der kan give anledning til en reparation, er en ødelagt skærm, et defekt batteri, et defekt kamera m.v. Mere om dette i de kommende underafsnit.

iph 12

Broken screen

Reparation af skærm på iPhone 12

Et af de store højdepunkter ved iPhone 12 er dens fantastiske skærm. Mobilen byder på en 6.1” OLED skærm, der går fra kant til kant og giver mobilen et eksklusivt udtryk. 

Skærmen er stor og flot, men den er desværre ikke helt immun over for slag og stød. Hvis en iPhone 12 tabes på et hårdt underlag, og den lander med skærmen nedad, så kan skærmen flække. Det er altid frustrerende, når det sker, men får du skiftet skærmen, så kan du hurtigt få glæden ved mobilen tilbage.  

Reparation af batteri på iPhone 12

iPhone 12 har en batteritid på henholdsvis 17, 11 og 65 timer ved henholdsvis videoafspilning, videoafspilning ved streaming og lydafspilning. Du behøver dermed ikke at have opladeren i brug hele tiden. 

Hvis du bruger din iPhone 12 meget, vil det dog på et tidspunkt kunne mærkes på batteriet, der kan blive slidt. Et slidt og dårligt batteri bør skiftes, og netop batteriskift hører til blandt vores kerneydelser.  

Defekt kamera, mikrofon eller højtaler?

iPhone 12 reparationer består ikke kun af reparation af skærm og batteri. Det kan også blive nødvendigt at udskifte og reparere andre dele. Det kan f.eks. være, at din mobil har en defekt højtaler, mikrofon eller kamera. Sådanne defekter har en negativ indvirkning på brugsværdien, og derfor bør det udbedres.

Hvad end din iPhone 12 fejler det ene eller andet, så kan problemet løses af vores dygtige og grundige teknikere. 

Reparationer i København og på resten af Sjælland

Du behøver ikke at køre land og rige rundt for at finde et sted, hvor du kan få repareret din iPhone 12. Det er i hvert fald meget tænkeligt, at vi har enten et værksted eller et indleveringssted nær dig.

GladTeknik har værksteder og indleveringssteder i København og flere andre steder på Sjælland. Besøg os f.eks. i Farum, Virum, Herfølge eller et helt fjerde sted. Vi glæder os til at tage os godt af din iPhone 12. 

Gode priser og uovertruffen service

Alle skal have mulighed for at få deres iPhone 12 repareret, hvis den går i stykker. Derfor tilbyder vi reparationer til priser, hvor alle kan være med. For info om vores priser beder vi dig om at ringe eller skrive til os. 

Hvis du vælger GladTeknik som din foretrukne reparatør, så kan du foruden vores lave priser nyde godt af vores uovertrufne service. Vi samler på tilfredse kunder, hvilket de indsamlede anmeldelser fra tidligere og nuværende kunder også indikerer. 

Har du brug for reparation af din iPhone 12?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.