iPhone 12 reparation
Er din iPhone 12 gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 12 til gode priser i København og på resten af Sjælland.
iPhone reparation

iPhone 12 Pro

Har du problemer med din iPhone 12 Pro?

Læs mere
iPhone reparation

iPhone 12 Pro Max

Har du problemer med din iPhone 12 Pro Max?

Læs mere
iPhone 12 mini reparation

iPhone 12 Mini

Har du problemer med din iPhone 12 Mini?

Læs mere

Reparation af iPhone 12

iPhone 12 var i årevis den største opgradering af iPhones, da den blev lanceret i 2020. Det var – og er – svært at komme udenom mobilens mange højdepunkter, der bl.a. tæller fantastiske kameraer, 5G-performance, forbedret skærm og meget mere. 

Er du også vild med iPhone 12, og har du selv anskaffet dig et eksemplar? Så kan du formentlig få glæde af mobilen i mange år. Skulle den gå i stykker, kan du få den repareret. GladTeknik er din lokale reparatør med mange års erfaring inden for reparation af elektronik.

Vi kan reparere din iPhone 12

Din iPhone 12 kan følge dig og vække glæde i mange år, hvis du passer på den. Med tiden opstår der naturligt diverse skader og slitage, og når det sker, er det en fordel at vide, hvor du skal henvende dig for at få udbedret skaderne. Svaret er GladTeknik.

Vi tilbyder reparation af iPhone 12 på vores værksteder, hvor vi har dygtige og erfarne teknikere. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få enheden tilbage i fremragende stand. 

Nogle af de ting, der kan give anledning til reparation, er en ødelagt skærm, et defekt batteri, et defekt kamera mv.

iPhone reparation

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af skærm på iPhone 12

Et af de store højdepunkter ved iPhone 12 er dens fantastiske skærm. Mobilen byder på en 6.1” OLED skærm, der går fra kant til kant og giver mobilen et eksklusivt udtryk. 

Skærmen er stor og flot, men den er desværre ikke immun over for slag og stød. Hvis en iPhone 12 tabes på et hårdt underlag, og den lander med skærmen nedad, kan skærmen flække. Det er frustrerende, når det sker, men får du skiftet skærmen, kan du hurtigt få glæden ved mobilen tilbage.  

Reparation af batteri på iPhone 12

iPhone 12 har en batterilevetid på henholdsvis 17, 11 og 65 timer ved henholdsvis videoafspilning, videoafspilning ved streaming og lydafspilning. Du behøver ikke have opladeren i brug hele tiden. 

Hvis du bruger din iPhone 12 meget, vil det på et tidspunkt kunne mærkes på batteriet, der kan blive slidt. Et slidt og dårligt batteri bør skiftes, og netop skift af batterier hører til vores kerneydelser.  

Defekt kamera, mikrofon eller højtaler?

Reparationer af iPhone 12 består ikke kun af reparation af skærm og batteri. Det kan også blive nødvendigt at udskifte og reparere andre dele. Det kan f.eks. være, at din mobil har en defekt højtaler, mikrofon eller kamera. Sådanne defekter har en negativ indvirkning på brugsværdien, og derfor bør det udbedres.

Uanset hvad din iPhone 12 fejler, kan problemet løses af vores dygtige og grundige teknikere. 

Reparationer i København og på resten af Sjælland

Du behøver ikke at køre land og rige rundt for at finde et sted, hvor du kan få repareret din iPhone 12. Det er meget tænkeligt, at vi har enten et værksted eller et indleveringssted nær dig.

GladTeknik har værksteder og indleveringssteder i København og flere andre steder på Sjælland. Besøg os f.eks. i Farum, Virum, Herfølge eller et helt fjerde sted. Vi glæder os til at tage os godt af din iPhone 12. 

Gode priser og uovertruffen service

Alle skal have mulighed for at få deres iPhone 12 repareret, når den går i stykker. Derfor tilbyder vi reparationer til priser, hvor alle kan være med. For at få mere at vide om vores priser, beder vi dig om at ringe eller skrive til os. 

Hvis du vælger GladTeknik som din foretrukne reparatør, kan du foruden vores lave priser nyde godt af vores uovertrufne service. Vi samler på tilfredse kunder, hvilket de indsamlede anmeldelser fra tidligere og nuværende kunder bekræfter.

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg få repareret min iPhone 12?

Svaret er GladTeknik.

Vi har repareret iPhones, herunder iPhone 12, i mange år, så vi har erfaring med at udføre alle de gængse reparationer. For at give dig en god kundeoplevelse tilbyder vi konkurrencedygtige priser og garanti for tilfredshed.

Hvor længe skal jeg undvære min iPhone 12?

Du skal kun undvære din iPhone 12 i kort tid, hvis du indleverer den til reparation hos os. Hvis vi har de nødvendige reservedele på lager, klarer vi typisk reparationen på under 24 timer.

Har du brug for reparation af din iPhone 12?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.