iPhone XS Max Reparation
Er din iPhone XS Max gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone XS Max til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone XS Max reparation

iPhone XS Max har længe været, og er fortsat, en populær smartphone. Som den heldige ejer af et eksemplar af denne model kan du glæde dig over, at du har en mobil med en stor skærm, en kraftfuld A12 Bionic processor og meget mere. 

Som det gør sig gældende for alle andre iPhones og smartphones i det hele taget, så kan iPhone XS Max også gå i stykker. Skulle det ske, så kan du få den repareret hos GladTeknik. Vi tilbyder bl.a. skærmskift, batteriskift, reparation af kamera og meget mere.

iPhone 8

Broken screen

Reparation af iPhone XS Max hos GladTeknik

iPhone XS Max var en relativ dyr model, da den blev lanceret. Derfor er det selvsagt en smartphone, som du gerne vil bruge og have glæde af i mange år. Den plan kan dog blive spoleret, hvis enheden går i stykker. 

Er din iPhone XS Max gået i stykker, så lad vores teknikere kigge på den og give den nyt liv. Hvad end det drejer sig om en flækket skærm, et defekt batteri, en defekt mikrofon eller et andet problem, så kan vi håndtere det på vores værksted. 

Er skærmen på din iPhone XS Max gået i stykker?

iPhone XS Max hører i skrivende stund til blandt de smartphones på markedet, der er udstyret med den største skærm. Skærmstørrelsen er på hele 6.5”. Du kan i realiteten derfor bruge din enhed som både smartphone og mini tablet, da den er rigtig god at se film og serier på.

Selv de største skærme kan dog gå i stykker. Er skærmen på din iPhone XS Max netop gået i stykker, så bestil tid til et skærmskift hos os. Vi kan også skifte bagskærmen, hvis den ligeledes er gået i stykker.

Er batteriet i din iPhone XS Max dårligt eller defekt?

iPhone XS Max har en noget længere batterilevetid end f.eks. iPhone X, men selv batteriet i denne model kan blive sløvt eller gå decideret i stykker. Skulle det ske, så vil et batteriskift være den mest effektive løsning på problemet.

Vi skifter batteriet i din iPhone XS Max, så du ikke længere skal løbe tør for strøm i tide og utide. 

Andre reparationer

Vi kan, som nævnt, reparere din iPhone XS Max, hvis skærmen eller batteriet er gået i stykker. Mulighederne for reparation stopper dog ikke der. Vi tilbyder også en lang række andre reparationer, så vil du have udbedret en helt tredje skade eller fejl, så kontakt os endelig. 

Hvad koster en iPhone XS Max reparation?

En dyr telefon behøver ikke at være dyr at reparere. Dette sætter vi en tyk streg under ved at tilbyde reparationer til konkurrencedygtige priser.

iPhone XS Max reparationer kan variere i omfang, ligesom det er forskelligt, hvilke reservedele der skal anvendes. Af følgende grunde vil der også være forskel på priserne. 

Ønsker du at kende prisen på en given reparation, så ring eller skriv til os.  

Hvor lang tid tager den typiske reparation?

Hvis du på forhånd har kontaktet os med ønsket om en reparation, og hvis vi har de nødvendige reservedele på lager, vil reparationen kunne foretages hurtigt. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi reparere din iPhone XS Max på under 24 timer. Kontakt os for en vurdering af, hvor hurtigt vi kan klare reparationen.

Open iPhone

Har du brug for reparation af din iPhone XS Max?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone XS Max. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.