iPhone XS Max reparation
Er din iPhone XS Max i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone XS Max til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone XS Max

iPhone XS Max har længe været – og er stadig – en populær smartphone. Som den heldige ejer af et eksemplar kan du glæde dig over, at du har en mobil med en stor skærm, en kraftfuld A12 Bionic-processor og meget mere. 

Som det gør sig gældende for alle andre iPhones og smartphones i det hele taget, kan iPhone XS Max gå i stykker. Skulle det ske, kan du få den repareret hos GladTeknik. Vi tilbyder blandt andet at skifte skærm eller batteri, at reparere kamera og meget mere.

iPhone XS max

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af iPhone XS Max hos GladTeknik

iPhone XS Max var en relativt dyr model, da den blev lanceret. Derfor er det selvfølgelig en smartphone, du gerne vil have glæde af i mange år. Den plan kan blive spoleret, hvis enheden går i stykker. 

Er din iPhone XS Max gået i stykker, så lad vores teknikere kigge på den og give den nyt liv. Uanset om det drejer sig om en flækket skærm, et defekt batteri, en defekt mikrofon eller et andet problem, kan vi håndtere det på vores værksted. 

Er skærmen på din iPhone XS Max gået i stykker?

iPhone XS Max hører i skrivende stund (december 2022) til blandt de smartphones på markedet, der er udstyret med den største skærm. Skærmen er på hele 6.5”. Du kan i realiteten bruge din enhed som både smartphone og mini-tablet, da den er god at se film og serier på.

Selv de største skærme kan gå i stykker. Er skærmen på din iPhone XS Max gået i stykker, så bestil tid til at få udskiftet din skærm hos os. Vi kan også skifte bagskærmen, hvis den også er gået i stykker.

Er batteriet i din iPhone XS Max dårligt eller defekt?

iPhone XS Max har en noget længere batterilevetid end f.eks. iPhone X, men selv batteriet i denne model kan blive sløvt eller decideret gå i stykker. Skulle det ske, vil den mest effektive løsning være at udskifte batteriet.

Vi skifter batteriet i din iPhone XS Max, så du ikke længere løber tør for strøm i tide og utide. 

Andre reparationer

Vi kan, som nævnt, reparere din iPhone XS Max, hvis skærmen eller batteriet er i stykker. Mulighederne stopper dog ikke der. Vi tilbyder også en lang række andre reparationer, så vil du have udbedret en helt tredje skade eller fejl, så kontakt os. 

Hvad koster reparation af en iPhone XS Max?

En dyr telefon behøver ikke være dyr at reparere. Det sætter vi en tyk streg under ved at tilbyde reparationer til konkurrencedygtige priser.

Reparationer af iPhone XS Max kan variere i omfang, ligesom det er forskelligt, hvilke reservedele der skal bruges. Derfor vil der også være forskel på priserne. 

Ønsker du at kende prisen på en given reparation, så ring eller skriv til os.  

Hvor lang tid tager en typisk reparation?

Hvis du på forhånd har kontaktet os med ønsket om en reparation, og hvis vi har de nødvendige reservedele på lager, kan mobilen hurtigt repareres. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi reparere din iPhone XS Max på under 24 timer. Kontakt os for en vurdering af, hvor hurtigt vi kan klare din reparation.

iPhone med skader/batteri

Har du brug for reparation af din iPhone XS Max?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone XS Max. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.