Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation

Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation

I sommeren 2020 kunne du for første gang stifte bekendtskab med Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Du blev her præsenteret for en smartphone med et lækkert design, en rigtig god byggekvalitet og fremragende kameraer. Måske var det netop nogle af grundene til, at du købte mobilen. 

Selvom vi har at gøre med en mobil med en god byggekvalitet, så kan den selvfølgelig gå i stykker. Skærmen kan flække, batteriet kan blive dårligt, mikrofonen kan gå i stykker m.v. GladTeknik reparerer din smartphone til en god pris, hvis disse problemer opstår. 

Ekspres reparation af Samsung Galaxy Note 20 Ultra i København og på resten af Sjælland

Det skal være både billigt og hurtigt at få repareret sin Samsung Galaxy Note 20 Ultra ved behov – og det er det hos GladTeknik. Vi håndterer nemlig langt de fleste reparationer på under 24 timer. Du slipper desuden for at bruge lang tid på at indlevere din enhed til reparation, idet vi har flere værksteder og indleveringssteder på Sjælland. Måske har vi også en lokation nær dig. 

Vi udskifter de defekte dele på din mobil, hvad end det drejer sig om et defekt batteri, en defekt mikrofon, en ødelagt skærm eller noget helt fjerde. 

samsung note

Skift af skærm på Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra byder på en 6.9” stor skærm. Dette muliggør, at du kan bruge enheden som såvel smartphone som mini tablet. Den er f.eks. rigtig god at se film og spille spil på. En stor skærm kan dog lige så vel gå i stykker som en lille skærm. Undgå derfor så vidt muligt at tabe den på jorden. 

I en travl hverdag kan der ske uheld. Du kan f.eks. være uheldig at tabe din mobil ud af lommen, mens du cykler, så den lander på asfalten, og skærmen flækker. Uanset hvad der er skyld i skærmskaden på din Samsung Galaxy Note 20 Ultra, så kan vi udbedre skaden ved at skifte skærmen. 

Skift af batteri i Samsung Galaxy Note 20 Ultra

De færreste er interesserede i at skulle oplade deres smartphone hele tiden. Det kan dog blive nødvendigt, hvis batteriet i din Samsung Galaxy Note 20 Ultra er blevet dårligt pga. slitage e.l. Hvis enheden hurtigt mister strøm, eller hvis den lader meget langsomt eller slet ikke, så kan der være brug for et batteriskift. 

Håndtering af væskeskader

Vi er ikke kun eksperter i at udføre batteriskift og skærmskift på Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Vi kan også være behjælpelige, når din enhed bliver væskeskadet. Hvad end mobilen har været en tur i toilettet, i vandpytten eller i poolen, kan vi forsøge at reparere enheden. Vi vil gøre vores ypperste for, at din enhed kommer til at fungere perfekt igen. 

Hvad koster det at få repareret min smartphone fra Samsung?

Vil du gerne have oplyst en pris på en specifik reparation af Samsung Galaxy Note 20 Ultra? Så bedes du kontakte os. 

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din Samsung telefon. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.