Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation
Skal vi reparere din Samsung Galaxy Note 20 Ultra?
Kig forbi vores værksted og få skiftet batteriet, skærmen eller noget helt tredje.

Reparation af Samsung Galaxy Note 20 Ultra

I sommeren 2020 kunne du for første gang stifte bekendtskab med Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Du blev præsenteret for en smartphone med et lækkert design, en god byggekvalitet og fremragende kameraer. Måske var det netop nogle af grundene til, du købte mobilen?

Selvom vi har at gøre med en mobil med en god byggekvalitet, kan den gå i stykker. Skærmen kan flække, batteriet kan blive dårligt, mikrofonen kan gå i stykker m.v. GladTeknik reparerer din smartphone til en god pris, hvis disse problemer opstår. 

Ekspresreparation af Samsung Galaxy Note 20 Ultra i København og i resten af Danmark

Det skal være både billigt og hurtigt at få repareret sin Samsung Galaxy Note 20 Ultra ved behov. Det er det hos GladTeknik. Vi klarer langt de fleste reparationer på under 24 timer. Du slipper for at bruge lang tid på at indlevere din enhed til reparation, idet vi har flere værksteder og indleveringssteder rundt om i hele landet. Måske har vi også en lokation nær dig?

Vi udskifter de defekte dele på din mobil, hvad enten det drejer sig om et defekt batteri, en defekt mikrofon, en ødelagt skærm eller noget helt fjerde. 

Samsung Galaxy S20 Ultra

Skift af skærm på Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra byder på en 6.9” stor skærm. Derfor kan du bruge enheden som både smartphone og minitablet. Den er f.eks. god at se film og spille spil på. Både en stor og en lille skærm kan dog gå i stykker. Undgå derfor så vidt muligt at tabe den på jorden eller på et andet hårdt underlag. 

I en travl hverdag kan der ske uheld. Du kan være uheldig at tabe din mobil ud af lommen, så den lander på asfalten, og skærmen flækker. Uanset hvad der er skyld i skærmskaden på din Samsung Galaxy Note 20 Ultra, kan vi udbedre skaden ved at skifte skærmen. 

Skift af batteri i Samsung Galaxy Note 20 Ultra

De færreste er interesserede i at oplade deres smartphone hele tiden. Det kan blive nødvendigt, hvis batteriet i din Samsung Galaxy Note 20 Ultra er blevet dårligt på grund af slitage e.l. Hvis enheden hurtigt mister strøm, eller hvis den lader meget langsomt eller slet ikke, kan der være brug for at skifte batteriet. 

Håndtering af væskeskader

Vi er ikke kun eksperter i at skifte skærme og batterier på Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Vi hjælper også, når din enhed bliver væskeskadet. Hvad end mobilen har været en tur i toilettet, i vandpytten eller i poolen, kan vi forsøge at reparere enheden. Vi gør vores ypperste for, at din enhed kommer til at fungere perfekt igen. 

Hvad koster det at få repareret min smartphone fra Samsung?

Vil du gerne have oplyst en pris på en specifik reparation af Samsung Galaxy Note 20 Ultra? Så kontakt os. 

Har du brug for reparation af din Samsung telefon?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din Samsung. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.