iPhone 13 Pro
Er din iPhone 13 pro gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 13 pro til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 13 Pro reparation

iPhone 13 Pro hører til eliten, når det kommer til smartphones. Apple er kommet på markedet med en fantastisk smartphone, der giver topmodellerne fra de andre populære brands kamp til stregen. Af fordele kan der bl.a. nævnes den gode ydeevne, den lange batteritid og det yderst velfungerende kamerasystem. 

Selv en mobil med så mange fordele holder ikke evigt, og der vil derfor kunne opstå behov for reparationer med tiden. Hos GladTeknik kan du f.eks. få udført en skærm reparation eller batteri reparation af din iPhone 13 Pro. 

Professionel reparation af iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro er ikke en mobil, man bør reparere på uden den rette erfaring og ekspertise. Du gør i værste fald mere skade end gavn og kan miste retten til garanti og forsikring, hvis du kaster dig ud i reparationen på egen hånd. Vil du gerne undgå det, så få udført en professionel reparation hos GladTeknik.

Vores teknikere har tilsammen mange års erfaring med iPhone 13 Pro reparation, så vi kan udføre alle reparationer hurtigt og sikkert. Læg derfor vej forbi os, hvis din mobil har en ødelagt skærm, et defekt batteri, et smadret bagcover eller noget helt andet.

iph13

Broken screen

Skærmskift på iPhone 13 Pro

De fleste ejere af smartphones kender det. I det ene øjeblik har man sin mobil i hånden og har fuld kontrol over den, og i næste øjeblik glider mobilen ud af hånden, og med høj fart er den på vej til at ramme gulvet. Herfra gælder det kun om at krydse fingre for, at mobilen ikke lander uheldigt, så skærmen går i stykker.

Hvis skærmen på din iPhone 13 Pro er gået i stykker, så er et skærmskift dét, der skal til. Vi kan skifte både forskærmen og bagcoveret, hvis begge dele er beskadiget. 

Batteriskift på iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro holder strømmen bedre end de fleste andre smartphones, men det betyder ikke, at batteriet ikke kan blive sløvt med tiden. Du kan ofte bruge din mobil, selvom batteriet er blevet sløvt, men det er selvsagt en fordel, hvis din iPhone 13 Pro kan præstere en lang batteritid. Savner du også den gode batteritid, som du oplevede i starten, så skal du have skiftet batteriet. 

Vi piller det gamle og sløve batteri ud og monterer et nyt batteri, så du kan få maksimal glæde af din iPhone 13 Pro igen. 

Vi tilbyder gode priser, kort ventetid og god service ifm. reparationer

Søger du argumenter for at få repareret din iPhone 13 Pro hos GladTeknik? Så skal du fortsætte læsningen. Der er nemlig op til flere gode grunde til at sætte din lid til os. 

Blandt de gode grunde kan der nævnes vores gode priser, der gælder på alle reparationer. Vil du vide, hvad f.eks. et skærmskift eller batteriskift koster, så skal du kontakte os. 

Kort ventetid er en anden fordel ved at få udført reparationer hos os. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi håndtere reparationer på under 24 timer.

God service er også en selvfølge hos os. Vi yder den samme gode service til såvel nye som eksisterende kunder, og vi passer rigtig godt på din iPhone 13 Pro. Endvidere står vi altid til rådighed ved spørgsmål. 

Det betaler sig at få repareret din iPhone 13 Pro

Står du i en situation, hvor du enten skal kassere din iPhone 13 Pro eller få den repareret, så skal du være bekendt med, at sidstnævnte ofte er den bedste og billigste løsning.

En ny smartphone kan koste rigtig mange penge, og selvom reparationer heller ikke er gratis, så er prisen på en ny mobil langt højere end priserne på de gængse reparationer.