iPhone 13 Pro reparation
Er din iPhone 13 Pro gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 13 Pro til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro hører til eliten, når det kommer til smartphones. Apple er kommet med en fantastisk smartphone, der giver topmodellerne fra de andre populære mærker kam til stregen. Af fordele kan der bl.a. nævnes den gode ydeevne, den lange batteritid og det yderst velfungerende kamerasystem. 

Selv en mobil med så mange fordele holder ikke evigt, og der vil med tiden opstå behov for reparationer. Hos GladTeknik kan du f.eks. få repareret skærmen eller skiftet batteriet på din iPhone 13 Pro. 

Professionel reparation af iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro er ikke en mobil, man bør reparere uden den rette erfaring og ekspertise. Du gør i værste fald mere skade end gavn og kan miste retten til garanti og forsikring, hvis du kaster dig ud i reparationen på egen hånd. Vil du gerne undgå det, bør du få den lavet af en professionel hos GladTeknik.

Vores teknikere har mange års erfaring med iPhone 13 Pro reparation, så vi kan udføre alle reparationer hurtigt og sikkert. Læg vejen forbi os, hvis din mobil har en ødelagt skærm, et defekt batteri, et smadret bagcover eller noget helt andet.

iPhone til reparation

iPhone med ødelagt skærm

Skift af skærm på iPhone 13 Pro

De fleste ejere af smartphones kender det. I det ene øjeblik har man sin mobil i hånden og har fuld kontrol over den, og i næste øjeblik glider den ud af hånden, og med høj fart er den på vej til at ramme gulvet. Herfra gælder det kun om at krydse fingre for, at mobilen ikke lander uheldigt, så skærmen går i stykker.

Hvis skærmen på din iPhone 13 Pro er gået i stykker, skal den skiftes. Vi kan skifte både forskærmen og bagcoveret, hvis de er beskadiget. 

Skift af batteri i iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro holder strømmen bedre end de fleste andre smartphones, men det betyder ikke, at batteriet ikke kan blive sløvt med tiden. Du kan ofte bruge din mobil, selvom batteriet er blevet sløvt, men det er en fordel, hvis din iPhone 13 Pro kan præstere en lang batterilevetid. Savner du den gode batteritid, som du havde i starten, skal du have skiftet batteriet. 

Vi piller det gamle, sløve batteri ud og monterer et nyt, så du kan få maksimal glæde af din iPhone 13 Pro igen. 

Vi har gode priser, kort ventetid og god service

Søger du argumenter for at få repareret din iPhone 13 Pro hos GladTeknik? Så skal du læse videre. Der er flere gode grunde til at sætte din lid til os. 

Blandt de gode grunde kan nævnes vores gode priser på alle reparationer. Vil du vide, hvad f.eks. et skærmskift eller batteriskift koster, skal du kontakte os

Kort ventetid er en anden fordel ved at få lavet reparationer hos os. I 9 ud af 10 tilfælde reparerer vi din mobil på under 24 timer.

God service er en selvfølge hos os. Vi yder samme gode service til såvel nye som eksisterende kunder, og vi passer godt på din iPhone 13 Pro. Vi er altid til rådighed, hvis du har spørgsmål. 

Det betaler sig at få repareret din iPhone 13 Pro

Er du i en situation, hvor du enten skal kassere din iPhone 13 Pro, eller få den repareret, skal du vide, at en reparation ofte er den bedste og billigste løsning.

En ny smartphone kan være dyr, og selvom reparationer ikke er gratis, er prisen på en ny mobil langt højere end priserne på de gængse reparationer.