iPhone Reparation
Er din iPohne gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone reparation

Hos GladTeknik har vi mange års erfaring inden for iPhone reparationer. Derfor kan du føle dig helt tryg ved at indlevere din iPhone hos os, når der er behov for et skærmskift, batteriskift eller en helt tredje reparation. Vi tilbyder både simple såvel som mere komplicerede reparationer af iPhones, så vi kan helt sikkert også reparere din iPhone, hvis den er gået i stykker. 

Her på siden kan du danne dig et overblik over, hvilke iPhone reparationer vi tilbyder, hvilke iPhone modeller vi reparerer og meget mere. Endvidere vil du blive klogere på, hvorfor GladTeknik bør være din foretrukne iPhone reparatør. 

iPhone reparation i København og på resten af Sjælland

Er din iPhone gået i stykker? Og er du bosat i København eller et andet sted på Sjælland? Så skal du henvende dig til GladTeknik.

Efterhånden har vi indleveringssteder i det meste af København og på det øvrige Sjælland, så vi har sandsynligvis også et indleveringssted nær dig. Nederst på siden kan du få et overblik over vores indleveringssteder. Du kan f.eks. indlevere din iPhone til reparation i Hvidovre, Frederiksberg, Farum eller Herfølge. Efter indlevering af din iPhone på et af vores indleveringssteder, vil der hurtigst muligt komme en tekniker forbi og tage enheden med på værkstedet. 

iPhone

Iphone

Vi udfører alle disse iPhone reparationer

iPhone reparation dækker over rigtig mange forskellige reparationer. Uanset hvad din iPhone fejler, og hvilken reparation der derfor er behov for, så løser vi opgaven. Efter endt fejlsøgning vil vi udføre den nødvendige reparation – med din accept naturligvis. 

Vi tilbyder bl.a. følgende iPhone reparationer:

 • Udskiftning af skærm
 • Udskiftning af batteri
 • Udskiftning af bagcover
 • Udskiftning af frontkamera og bagkamera
 • Udskiftning af mikrofon
 • … og mange andre reparationer!

Er du i tvivl om, hvorvidt vi tilbyder en specifik reparation, så tøv ikke med at kontakte os. 

Uanset hvilken reparation der er nødvendig, så kan du vide dig sikker på, at kvaliteten er i top, når du vælger os som reparatør. Vi er nemlig Apple Independent Repair Providers, hvilket betyder, at vi kan tilbyde originale Apple dele. Det er i sig selv et stort kvalitetsstempel og er et af argumenterne for, at du skal overlade reparationen til os. 

Skærmskift og batteriskift på iPhone hører til blandt vores specialer

Selvom du passer på din iPhone, som var det din lille baby, så kan en iPhone reparation blive nødvendig før eller siden. Behovet for en reparation opstår ofte som følge af enten slitage eller uheld. 

Som du kunne læse i forrige afsnit, så udfører vi mange forskellige reparationer af iPhones, heriblandt skærmskift og batteriskift. Oplever du, at din iPhone hurtigt mister strøm, og generer det dig, så er det måske på tide, at batteriet bliver skiftet ud. Det kan også være, at du har tabt din iPhone på gulvet derhjemme eller på asfalten nede i byen, og at skærmen er gået i stykker. I den forbindelse vil der være behov for et skærmskift. Begge dele – såvel en ødelagt skærm som et slidt batteri – kan være kilder til store frustrationer, men heldigvis er hjælpen nær.

Reparation af både nye og ældre iPhones

Reparation af iPhones hører til blandt vores specialer, og vi har gennem årene repareret mange forskellige iPhone modeller. Om du derfor ejer en nyere eller ældre iPhone model, så har vi den ekspertise og de reservedele, der skal til for at give den nyt liv. Mere konkret tilbyder vi reparationer af alt fra iPhone 5C til iPhone 14 plus. 

Vi reparerer alle følgende iPhone modeller:

I langt de fleste tilfælde er det muligt at reparere iPhonen med en professionel udført reparation. Hvis enheden mod forventning ikke står til at redde, så vil vi give dig besked herom. For at vurdere dette skal der udføres en fejlfinding. 

Open iPhone

dk

Sådan bestiller du en iPhone reparation hos GladTeknik

Ønsker du at få repareret din iPhone hos GladTeknik, så kan du nemt og hurtigt oprette en sag via vores hjemmeside. Du har dog også mulighed for at svinge forbi vores værksted uden forudgående aftale. Der er dog visse fordele ved at oprette en sag herhjemme – du sparer tid, du kommer foran i køen, din sag behandles hurtigere m.v. 

Sådan gør du:

 1. Klik på Opret sag i menuen
 2. Vælg sagstype (vælg hardware reparation; bl.a. computer, mobil og tablet)
 3. Vælg type (vælg Telefon/tablet)
 4. Klik på Næste
 5. Beskriv problemet (f.eks. en ødelagt iPhone skærm)
 6. Klik på Næste
 7. Gå igennem de resterende trin (du skal blot udfylde personoplysninger samt enhedens mærke og model)

Derfor bør GladTeknik være din foretrukne iPhone reparatør

GladTeknik skal ikke kun være din go-to reparatør, når din PC, Mac eller PlayStation skal repareres. GladTeknik bør også være din foretrukne iPhone reparatør. Vi kan nemlig tilbyde en lang række attraktive kundefordele. 

Her er nogle af fordelene:

 1. Tilfredshedsgaranti
 2. Service i verdensklasse
 3. Holdbare reparationer

#1 Vi yder tilfredshedsgaranti

iPhone reparationer bør ikke overlades til hvem som helst. Uden den fornødne ekspertise og erfaring med sådanne reparationer kan der gøres mere skade end gavn. Hos GladTeknik kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi ønsker kun tilfredse kunder, og derfor yder vi tilfredshedsgaranti. 

#2 Vi yder service i verdensklasse  

Servicen er i top, når du får udført en iPhone reparation hos GladTeknik. 

Vi sørger ikke blot for at holde dig opdateret undervejs, men har også sikret, at du let kan komme i kontakt med os ved behov. Vi bestræber os på at besvare både telefonopkald og mails hurtigst muligt. Er du derfor i tvivl om noget, eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud på en iPhone reparation, så er hjælpen kun ét opkald eller én mail væk. 

#3 Vi udfører kun holdbare reparationer

Hos GladTeknik udfører vi udelukkende holdbare reparationer af iPhones. Det betyder, at når du får udført en reparation hos os, så vil du få en iPhone tilbage med en forlænget levetid. Den gode holdbarhed sikres bl.a. gennem brug af kvalitetsreservedele. Vi er kvalitetsbevidste, og det synes vi også, at du skal være, når det kommer til din iPhone. 

GladTeknik tilbyder konkurrencedygtige iPhone reparation priser

iPhones er relativt dyre telefoner, men det betyder ikke, at det behøver at være dyrt at få dem repareret. Hos GladTeknik er vi både glade for og stolte af, at vi kan byde på yderst konkurrencedygtige priser på iPhone reparationer. Det betyder nemlig, at du kan få repareret din iPhone uden at skulle afsætte et stort budget til det.

For info om priser på specifikke reparationer, kontakt os venligst.

Reparation af iPhone gavner både din privatøkonomi og miljøet

Du gør ikke kun din pengepung, men også miljøet en tjeneste, når du får repareret din iPhone. I stedet for at købe en helt ny iPhone og kassere den gamle, så kan vi give nyt liv til din iPhone, så den forhåbentligt kan klare mange flere år. 

Husk, at vi også tilbyder reparation af andre Apple produkter, eksempelvis MacBook Pro, MacBook Air, iMac og mange andre enheder. 

Har du brug for reparation af din iPhone?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.