iPhone reparation
Er din iPhone gået i stykker og har den brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone

Hos GladTeknik har vi mange års erfaring med reparation af iPhone. Derfor kan du føle dig tryg ved at indlevere din iPhone hos os, når der er behov for at skifte skærmen, batteriet eller noget helt tredje. Vi tilbyder både simple som komplicerede reparationer af iPhones. Vi kan helt sikkert også reparere din iPhone.

Her på siden kan du danne dig et overblik over, hvilke reparationer af iPhone vi vi tilbyder, hvilke modeller vi reparerer og meget mere. Endvidere vil du blive klogere på, hvorfor GladTeknik bør være din foretrukne reparatør af iPhone.

Reparation af iPhone i København og på resten af Sjælland

Er din iPhone gået i stykker? Bor du i københavnsområdet eller et andet sted på Sjælland? Så skal du henvende dig til GladTeknik.

Efterhånden har vi indleveringssteder i det meste af københavnsområdet og på det øvrige Sjælland, så vi har sandsynligvis også et indleveringssted nær dig. Nederst på siden får du et overblik over vores indleveringssteder. Du kan f.eks. indlevere din iPhone til reparation i Hvidovre, på Frederiksberg eller Amager, i Farum, Herfølge eller Herlufmagle – endda i Malmö. Efter indlevering af din iPhone på et af vores indleveringssteder, kommer der hurtigst muligt en tekniker forbi og tage den med på værkstedet. 

iPhone reparation

iPhone service og reparation

Vi udfører disse reparationer af iPhone

Reparation af iPhone dækker over mange forskellige reparationer. Uanset hvad din iPhone fejler, og hvilken reparation, der er behov for, løser vi opgaven. Efter endt fejlsøgning vil vi udføre den nødvendige reparation – naturligvis med din accept. 

Vi skifter fx:

 • Skærm
 • Batteri
 • Bagcover
 • Frontkamera og bagkamera
 • Mikrofon
 • Og meget andet …

Er du i tvivl om, hvorvidt vi tilbyder en specifik reparation, så tøv ikke med at kontakte os. 

Uanset hvilken reparation, der er nødvendig, kan du vide dig sikker på, at kvaliteten er i top, når du vælger os. Vi er Apple Independent Repair Providers, hvilket betyder, at vi tilbyder originale Apple-dele. Det er i sig selv et kvalitetsstempel og et af argumenterne for, at du skal overlade reparationen til os. 

Skift af skærm og batteri på iPhone hører til blandt vores specialer

Selvom du passer på din iPhone, som var det din baby, kan en reparation blive nødvendig. Behovet opstår ofte som følge af enten slitage eller uheld. 

Som du kunne læse i forrige afsnit, udfører vi mange forskellige reparationer af iPhones, heriblandt skærmskift og batteriskift. Oplever du, at din iPhone hurtigt mister strøm, er det måske på tide, at batteriet bliver skiftet. Det kan også være, at du har tabt din iPhone på gulvet derhjemme eller på asfalten i byen, og at skærmen er gået i stykker. I den forbindelse vil der være behov for et skærmskift. Begge dele – såvel en ødelagt skærm som et slidt batteri – kan være kilder til store frustrationer, men heldigvis er hjælpen nær.

Reparation af både nye og ældre iPhones

Reparation af iPhones hører til blandt vores specialer, og vi har gennem årene repareret mange modeller. Om du ejer en nyere eller ældre iPhone model, har vi den ekspertise og de reservedele, der skal til for at give den nyt liv. Mere konkret tilbyder vi reparationer af alt fra iPhone 5C til iPhone 14 plus. 

Vi reparerer alle følgende iPhone-modeller:

I de fleste tilfælde er det muligt at reparere iPhonen med en professionelt udført reparation. Hvis enheden mod forventning ikke står til at redde, giver vi dig besked om det. For at vurdere det skal der først laves en fejlfinding. 

iPhone med skader/batteri

iPhone 8

Sådan bestiller du tid til reparation af iPhone

Ønsker du at få repareret din iPhone hos GladTeknik, kan du nemt og hurtigt oprette en sag via vores hjemmeside. Du har også mulighed for at svinge forbi vores værksted uden forudgående aftale. Der er fordele ved at oprette en sag hjemmefra – du sparer tid, du kommer foran i køen, din sag behandles hurtigere m.v. 

Sådan gør du:

 1. Klik på Opret sag i menuen
 2. Vælg sagstype (vælg hardwarereparation; bl.a. computer, mobil og tablet)
 3. Vælg type (vælg Telefon/tablet)
 4. Klik på Næste
 5. Beskriv problemet (f.eks. ødelagt skærm på iPhone)
 6. Klik på Næste
 7. Gå igennem de resterende trin (du skal blot udfylde personoplysninger samt enhedens mærke og model)

Derfor bør GladTeknik være din foretrukne reparatør

GladTeknik skal ikke kun være din reparatør, når din PC, Mac eller PlayStation skal repareres. GladTeknik bør også være din foretrukne reparatør af iPhones. Vi tilbyder en lang række attraktive kundefordele. 

Her er nogle af fordelene:

 1. Garanti for tilfredshed
 2. Service i verdensklasse
 3. Holdbare reparationer

#1 Vi yder garanti for tilfredshed

Reparationer  af iPhones bør ikke overlades til hvem som helst. Uden den fornødne ekspertise og erfaring med sådanne reparationer kan der gøres mere skade end gavn. Hos GladTeknik kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi ønsker kun tilfredse kunder, og derfor yder vi garanti for tilfredshed.

#2 Vi yder service i verdensklasse  

Servicen er i top, når du får lavet en reparation af din iPhone hos GladTeknik. 

Vi sørger ikke blot for at holde dig opdateret undervejs, men vi sikrer også, at du let kan komme i kontakt med os ved behov. Vi bestræber os på at besvare både telefonopkald og e-mails hurtigst muligt. Er du i tvivl om noget, eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud på reparation af en iPhone, er hjælpen kun et enkelt opkald eller en enkelt e-mail væk. 

#3 Vi laver kun holdbare reparationer

Hos GladTeknik laver vi udelukkende holdbare reparationer af iPhones. Det betyder, at når du får lavet noget hos os, vil du få en iPhone tilbage med en forlænget levetid. Den gode holdbarhed sikres bl.a. gennem brug af kvalitetsreservedele. Vi er kvalitetsbevidste, og det synes vi også, du skal være, når det kommer til din iPhone. 

GladTeknik tilbyder konkurrencedygtige priser på reparation af iPhone

iPhones er dyre telefoner, men det betyder ikke, at det behøver at være dyrt at få dem repareret. Hos GladTeknik er vi både glade for – og stolte af – at vi kan byde på yderst konkurrencedygtige priser på reparationer af iPhone. Det betyder, at du kan få repareret din iPhone uden at skulle afsætte et stort beløb til det.

Hvis du vil vide mere om priser på specifikke reparationer, kontakt os da venligst.

Reparation af iPhone gavner både din privatøkonomi og miljøet

Du gør ikke kun din pengepung, men også miljøet, en tjeneste, når du får repareret din iPhone. I stedet for at købe en helt ny iPhone og kassere den gamle, kan vi give nyt liv til din iPhone, så den forhåbentlig kan klare mange flere år. 

Husk at vi også tilbyder reparation af andre Appleprodukter, eksempelvis MacBook Pro, MacBook Air, iMac og mange andre enheder. 

Spørgsmål og svar

Kan det betale sig at reparere en iPhone?

Ja, det kan i de fleste tilfælde betale sig at reparere en iPhone. Om det kan betale sig afhænger bl.a. af telefonens alder og af skadens omfang. Så længe prisen for reparationen er lavere end prisen for en ny iPhone, bør du overveje at indlevere din iPhone til reparation. Udover at skåne din privatøkonomi, kan du også skåne miljøet ved at få repareret din iPhone i stedet for at købe en ny.

Hvor lang tid tager reparation af en iPhone?

Du vil af naturlige grunde ikke undvære din iPhone i længere tid end højst nødvendigt. Derfor vil du gerne vide, hvor lang tid en reparation tager. Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvilken reparation der er nødvendig, men som hovedregel udfører vi reparationer på under 24 timer.

Har du brug for reparation af din iPhone?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone. Book en tid eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.