iPhone 11 Pro Reparation
Er din iPhone 11 Pro gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 11 pro til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 11 Pro reparation

iPhone 11 Pro var tilbage i 2019 topmodellen fra Apple. Siden er der løbet meget vand gennem åen, og nye iPhones har set dagens lys. Den dag i dag betragtes iPhone 11 Pro dog fortsat som en fremragende telefon. 

Ejer du en iPhone 11 Pro, som uheldigvis er gået i stykker grundet slitage eller et uheld? Så kan du lægge vej forbi GladTeknik, hvis du er bosat i København eller et andet sted på Sjælland. Vi har repareret rigtig mange iPhones gennem tiden, og vi kan også reparere din. 

iPhone 11 Pro reparation i København og på resten af Sjælland

iPhone 11 Pro har mange fede features og en god holdbarhed. Selvom telefonens dele er af høj kvalitet, så kan enheden gå i stykker. Nogle skader skyldes uheld, hvor ejeren er kommet til at tabe den på jorden eller ned i toilettet. Andre skader skyldes slitage, hvor f.eks. batteriet er dødt efter flere års brug.  

Uanset hvad der ligger til grund for, at du har brug for at få repareret din iPhone 11 Pro, så kan du få udført reparationen hos GladTeknik. Vores teknikere vil sætte en ære i at få lov til at reparere din smartphone. Kig derfor forbi et af vores værksteder eller indleveringssteder i København eller et andet sted på Sjælland.

iph 11

Broken screen

Skærmskift og batteriskift på iPhone 11 Pro

Vi tilbyder mange forskellige iPhone 11 Pro reparationer. Nogle reparationer er dog mere efterspurgte end andre. 

Skærmskift og batteriskift er nogle af de reparationer, vi udfører flest af. Står du derfor med en iPhone 11 Pro med en ødelagt skærm eller et defekt batteri, så ved du nu, hvor du skal henvende dig. Vi skifter batteriet eller skærmen, så du kan få din smartphone tilbage i en rigtig god stand. 

Reparation af kamera, højtaler, mikrofon m.v. på iPhone 11 Pro

Det er selvfølgelig ikke kun skærmen eller batteriet, der kan gå i stykker på en iPhone 11 Pro. Det kan de andre dele også. Du kan f.eks. komme ud for, at kameraet, højtaleren eller mikrofonen ikke længere virker. Er det tilfældet, så kan du ikke få det maksimale ud af din smartphone, hvilket er ærgerligt. Hjælpen er dog nær, da vi tilbyder alle de gængse reparationer.

Reparationer af høj kvalitet og med tilfredshedsgaranti

iPhone 11 Pro er en kvalitetsmobil, og derfor bør den også repareres et sted, hvor der garanteres reparationer af høj kvalitet. Netop kvalitetsreparationer er noget, som vi tilbyder. 

For at udføre en kvalitetsreparation er det ikke blot nødvendigt at anvende reservedele af høj kvalitet. Der skal også bruges det rigtige værktøj, og teknikeren, der udfører reparationen, skal have stor ekspertise. Alle disse kriterier er opfyldt hos GladTeknik. 

Få et tilbud på en reparation af iPhone 11 Pro

Ønsker du at kende prisen på den givne reparation, inden du afleverer din iPhone 11 Pro hos os? Så skal du blot kontakte os pr. telefon eller mail. Så får du et tilbud på reparationen, og du kan således beslutte, hvad der skal ske herfra. Skal vi reparere enheden, skal du blot komme forbi et af vores værksteder eller indleveringssteder. Du får overblikket over alle vores lokationer nederst på vores hjemmeside.

Har du brug for reparation af din iPhone 11 pro?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 11. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.