iPhone 11 Pro reparation
Er din iPhone 11 Pro gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 11 Pro til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro var i 2019 topmodellen fra Apple. Den dag i dag betragtes iPhone 11 Pro fortsat som en fremragende telefon. 

Har du en iPhone 11 Pro, som uheldigvis er gået i stykker grundet slitage eller uheld? Så kan du lægge vej forbi GladTeknik, hvis du bor i København eller et andet sted på Sjælland. Vi har repareret mange iPhones gennem tiden, og vi kan også reparere din

Reparation af iPhone 11 Pro i København og på resten af Sjælland

iPhone 11 Pro har mange lækre egenskaber og god holdbarhed. Selvom telefonens dele er af høj kvalitet, kan den gå i stykker. Nogle skader skyldes uheld, hvor ejeren er kommet til at tabe den på jorden eller ned i toilettet. Andre skader skyldes slitage, hvor f.eks. batteriet er dødt efter flere års brug.  

Uanset årsagen til at du har brug for at få repareret din iPhone 11 Pro, kan du få den repareret hos GladTeknik. Vores teknikere vil sætte en ære i at få lov til at reparere din smartphone. Kig forbi et af vores værksteder eller indleveringssteder i København eller et andet sted på Sjælland.

iPhone er gået i stykker

iPhone med ødelagt skærm

Skift af skærm eller batteri på iPhone 11 Pro

Vi tilbyder mange forskellige reparationer af iPhone 11 Pro. Nogle reparationer er mere efterspurgte end andre. 

Skift af skærm og batteri er nogle af de reparationer, vi laver flest af. Har du en iPhone 11 Pro med en ødelagt skærm eller et defekt batteri, så ved du, hvor du skal henvende dig. Vi skifter batteriet eller skærmen, så du kan få din smartphone tilbage i god stand. 

Reparation af kamera, højtaler, mikrofon mv. på iPhone 11 Pro

Det er selvfølgelig ikke kun skærmen eller batteriet, der kan gå i stykker på en iPhone 11 Pro. Det kan de andre dele også. Du kan f.eks. komme ud for, at kameraet, højtaleren eller mikrofonen ikke længere virker. Er det tilfældet, kan du ikke få det maksimale ud af din smartphone, hvilket er ærgerligt. Hjælpen er nær, da vi tilbyder alle de gængse reparationer.

Reparationer af høj kvalitet og med tilfredshedsgaranti

iPhone 11 Pro er en kvalitetsmobil, og derfor bør den også repareres et sted, hvor der er garanti for reparationer af høj kvalitet. Netop kvalitetsreparationer er noget, som vi tilbyder. 

For at udføre en kvalitetsreparation er det ikke kun nødvendigt at bruge reservedele af høj kvalitet. Der skal også bruges det rigtige værktøj, og teknikeren, der udfører reparationen, skal have stor ekspertise. Alle disse kriterier opfylder GladTeknik. 

Få et tilbud på reparation af iPhone 11 Pro

Vil du kende prisen på reparationen, inden du afleverer din iPhone 11 Pro hos os? Så skal du blot kontakte os pr. telefon eller e-mail. Så får du et tilbud på reparationen, og du kan beslutte, hvad der videre skal ske. Skal vi reparere enheden, skal du blot komme forbi et af vores værksteder eller indleveringssteder. Du får overblikket over alle vores lokationer nederst på hjemmesiden.

Har du brug for reparation af din iPhone 11 pro?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 11. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.