iPhone 12 mini reparation
Er din iPhone 12 Mini gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 12 Mini til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 12 mini

iPhone 12 mini var et enormt hit, da modellen blev lanceret i slutningen af 2020, og det var ikke uden grund. Modellen bød, og byder fortsat, på blandt andet A14-chip, 5G-performance, kompakt design og meget mere. 

Selv nye og anmelderroste iPhones kan gå i stykker, og her er iPhone 12 mini ingen undtagelse. Du kan f.eks. tabe enheden på jorden eller ned i toilettet, så skærmen går i stykker, eller enheden bliver væskeskadet. I disse og andre tilfælde er det nødvendigt med en reparation.

Ekspresreparation af iPhone 12 mini

Du har sikkert købt din iPhone 12 mini for at få glæde af den i mange år. Derfor kan fejl og skader på enheden være kilde til store frustrationer. Vær opmærksom på, at de fleste skader kan udbedres. Vi beskæftiger dygtige teknikere, der brænder for at give mobiltelefoner nyt liv. De vil også gerne reparere din mobil. 

Skal vi reparere din iPhone 12 mini med ekspresfart? Opret en sag på vores hjemmeside og kom forbi os med enheden. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi reparere den på under 24 timer.  

Konkurrencedygtige priser og garanti for tilfredshed

Du har sandsynligvis betalt en høj pris for din iPhone 12 mini, men det er ikke ensbetydende med, at det er dyrt at få den repareret. Hos GladTeknik skal du ikke bekymre dig om høje priser for reparation. Vi bryster os af at have konkurrencedygtige priser på alle reparationer – fra udskiftning af skærm eller batteri til reparation af kamera. 

Foruden konkurrencedygtige priser, fremhæver vi, at vi yder garanti for tilfredshed. Du skal være tilfreds, når du får din iPhone 12 mini repareret hos os, og derfor yder vi garanti.

iphone 12 mini

iPhone med ødelagt skærm

Udskiftning af skærm på iPhone 12 mini 

Den mest efterspurgte reparation af iPhone 12 mini er en udskiftning af skærmen.

De fleste ejere af en iPhone har prøvet at tabe deres iPhone en eller flere gange, og nogle gange fører det til skader på skærmen. Det kan ske, hvis enheden lander uheldigt, eller hvis enheden tabes på et hårdt underlag, eksempelvis et klinkegulv. 

Hvis du har ødelagt skærmen på din iPhone 12 mini, og derfor gerne vil have en ny skærm, så overlad trygt opgaven til os. 

Udskiftning af batteri på iPhone 12 mini

iPhone 12 mini bør, alt efter hvor meget du bruger den, og hvad du bruger den til, kunne bruges i en dag eller to uden at skulle en tur i opladeren. Skal din enhed lades op flere gange om dagen, kan det skyldes, at der er noget galt med batteriet. Det kan blive sløvt med tiden, og den mest effektive løsning er at skifte batteriet. 

Skift af batteri i en iPhone 12 mini er en simpel reparation, som vores teknikere kan lave hurtigt og til en fair pris. 

Få repareret din iPhone 12 mini for pengepungens og miljøets skyld

Der er mange grunde til at få repareret en iPhone 12 mini, hvis den er i stykker. Det gælder ikke mindst, hvis alternativet er, at telefonen skal kasseres. 

Hvis du får din mobil repareret og dermed forlænger dens levetid, så gør du både din økonomi og miljøet en stor tjeneste. Det er en ægte win-win situation. Du kan læse vores grønne politik her.

Har du brug for reparation af din iPhone 12 Mini?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12 Mini. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.