iPhone 12 Mini
Er din iPhone 12 Mini gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 12 Mini til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 12 mini reparation

iPhone 12 mini var et enormt hit, da modellen blev lanceret i slutningen af 2020, og det var ikke uden grund. Modellen bød, og byder fortsat, på bl.a. A14-chip, 5G performance, kompakt design og meget mere. 

Selv nye og anmelderroste iPhones kan dog gå i stykker, og her er iPhone 12 mini ingen undtagelse. Du kan f.eks. tabe enheden på jorden eller ned i toilettet, så skærmen går i stykker, eller enheden bliver væskeskadet. I disse og andre tilfælde kan det blive nødvendigt med en reparation.

Ekspres reparation af iPhone 12 mini

Du har helt sikkert købt din iPhone 12 mini med henblik på at kunne få glæde af den i mange år. Derfor kan fejl og skader på enheden være kilder til store frustrationer. Vær dog opmærksom på, at de fleste skader kan udbedres. Vi beskæftiger dygtige teknikere, der brænder for at give mobiltelefoner nyt liv. De vil derfor også gerne reparere din mobil. 

Skal vi udføre en ekspres reparation af din iPhone 12 mini? Så opret din sag på vores hjemmeside og kom forbi os med enheden. I 9 ud af 10 tilfælde kan reparationer udføres på under 24 timer.  

Konkurrencedygtige priser og tilfredshedsgaranti

Du har sandsynligvis betalt en høj pris for din iPhone 12 mini, men det er ikke ensbetydende med, at enheden er dyr at få repareret. Hos GladTeknik skal du ikke bekymre dig om høje reparationspriser. Vi kan nemlig bryste os af at have konkurrencedygtige priser på alle reparationer – fra skærmskift og batteriskift til reparation af kamera. 

Foruden konkurrencedygtige priser, så vil vi gerne fremhæve, at vi yder tilfredshedsgaranti. Du skal være helt tilfreds, når du får din iPhone 12 mini repareret hos os, og derfor yder vi garanti. 

se

Broken screen

Skærmskift på iPhone 12 mini 

Den mest efterspurgte reparation af iPhone 12 mini er en skærmreparation eller rettere sagt et skærmskift. 

De fleste iPhone-ejere har prøvet at tabe deres iPhone en eller flere gange, og nogle gange fører disse uheld desværre til skærmskader. Det kan ske, hvis enheden lander uheldigt, eller hvis enheden tabes på et meget hårdt underlag, eksempelvis klinkegulv. 

Hvis du har ødelagt skærmen på din iPhone 12 mini, og derfor gerne vil have en ny skærm, så overlad opgaven til os. 

Batteriskift på iPhone 12 mini

iPhone 12 mini bør, alt efter hvor meget du bruger den, og hvad du bruger den til, kunne bruges i en dag eller to uden at skulle en tur i opladeren. Oplever du dog, at din enhed skal lades flere gange om dagen, så kan det skyldes, at der er noget galt med batteriet. Det kan blive sløvt med tiden, og den mest effektive løsning vil være at skifte batteriet. 

Batteriskift på iPhone 12 mini er en simpel reparation, som vores teknikere kan udføre hurtigt og til en fair pris. 

Få repareret din iPhone 12 mini for pengepungens og miljøets skyld

Der er mange gode grunde til at få repareret en iPhone 12 mini, hvis den er gået i stykker. Det gælder ikke mindst, hvis alternativet er, at telefonen skal kasseres. 

Hvis du får din mobil repareret og dermed forlænger dens levetid, så gør du både din økonomi og miljøet en stor tjeneste. Det er dermed en ægte win-win situation.

Har du brug for reparation af din iPhone 12 Mini?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12 Mini. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.