iPhone 5S reparation
Er din iPhone 5S gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 5S til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 5S

iPhone 5S var en stor og spændende nyhed, da modellen blev lanceret i 2013. Sammenlignet med iPhone 4S, byder modellen bl.a. på en længere batterilevetid, en højere opløsning, et bedre kamera og meget mere. 

iPhone 5S er på mange parametre en god smartphone, men ligesom alle andre smartphones, kan der opstå problemer grundet blandt andet slitage. Det kan fx være, at din enhed ikke kan tænde, at den ikke vil lade, at skærmen er flækket eller noget helt fjerde. I alle tilfælde kan du få den repareret hos GladTeknik. 

Reparation af iPhone 5S

iPhone med ødelagt skærm

Vi har teknikere med stor erfaring i at reparere iPhone 5S

Hos GladTeknik har vi stor ekspertise i at reparere iPhone 5S, så hvad end du har brug for at få løst et problem med skærmen, batteriet, en væskeskade eller noget helt fjerde, er der hjælp at hente.

Vi beskæftiger mange teknikere, der har repareret iPhones i mange år, og derfor også har erfaring med reparation af iPhone 5S. Du kan derfor være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne, når du sætter din lid til os.  

Reparation af iPhone 5S skærm

iPhone 5S er udstyret med en 4.0” LCD skærm, der, ligesom skærmene på alle andre smartphones, kan gå i stykker, hvis du er uheldig. Langt de fleste skærmskader kan forebygges ved at bruge et godt cover og en solid skærmbeskyttelse. Selvom du tager dine forholdsregler, er der en vis risiko for, at skærmen kan flække.

Har du tabt din smartphone på gulvet, asfalten eller et tredje hårdt underlag, og er skærmen gået i stykker, kan du bestille tid til reparation af en iPhone 5S skærm hos os. Vi kan også udskifte bagcoveret, hvis det er i stykker. 

Reparation af iPhone 5S batteri

Løber din iPhone 5S konstant tør for strøm? Vil din iPhone 5S ikke lade op? 

Hvis du svarer “ja” på blot ét af disse spørgsmål, er det sandsynligt, at batteriet er i stykker og bør skiftes. Ved at få et nyt batteri til din iPhone 5S slipper du for at oplade mobilen i tide og utide. 

Hvad koster det at få repareret en iPhone 5S?

Reparation af iPhone 5S spænder bredt. Vi reparerer både skærme, batterier og meget andet, og da der er forskel på både reparationstiden og reservedelenes priser, er der også forskel på, hvad en reparation koster.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på reparation af din iPhone 5S, er du velkommen til at kontakte os. Vi er konkurrencedygtige og yder garanti for tilfredshed. 

Vi reparerer din iPhone hurtigt 

iPhone 5S er formentlig en telefon, der har fulgt dig i mange år, og som du er glad for. Derfor ønsker du naturligvis så kort ventetid som muligt, når den skal repareres. Dette ønske imødekommer vi, og derfor forsøger vi altid at udføre reparationer så hurtigt som muligt. I de fleste tilfælde kan en iPhone 5S repareres på under 24 timer.

iPhone med skader/batteri

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg få repareret min iPhone 5S?

Du kan sandsynligvis få repareret din iPhone 5S nær din bopæl. Det er en mulighed, hvis du bor nær et af vores værksteder eller vores indleveringssteder. Vi er tilstede i København og flere andre steder på Sjælland, hvor du kan indlevere din iPhone 5S til reparation. Nederst på hjemmesiden ser du vores lokationer.

Hvorfor vil min iPhone 5S ikke tænde?

Der kan være forskellige årsager til, at din iPhone 5S ikke vil tænde. Det kan fx være, at batteriet er defekt, at opladeren er i stykker eller noget helt tredje. Vi kan gennem en fejlfinding finde årsagen til problemet og selvfølgelig udbedre det.

Har du brug for reparation af din iPhone 5S?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 5S. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.