iPhone 5s Reparation
Er din iPhone 5s gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 5s til gode priser i København og på hele Sjælland.
Dummy Image

iPhone 5c reparation

Problemer med din iPhone 5c

Læs mere

iPhone 5S reparation

iPhone 5S var en stor og spændende nyhed, da modellen blev lanceret tilbage i 2013. Sammenlignet med iPhone 4S, så byder modellen bl.a. på en længere batterilevetid, en højere opløsning, et bedre kamera og meget mere. 

iPhone 5S er på mange parametre en god smartphone, men ligesom alle andre smartphones, så kan der opstå problemer grundet bl.a. slitage. Det kan f.eks. være, at din enhed ikke kan tænde, at den ikke vil lade, at skærmen er flækket eller noget helt fjerde. I alle tilfælde kan du få den repareret hos GladTeknik. 

5s

Broken screen

Vi har teknikere med stor erfaring med iPhone 5S reparationer

Hos GladTeknik har vi stor ekspertise med at reparere modellen iPhone 5S, så hvad end du har brug for at få løst et skærmproblem, et batteriproblem, en væskeskade eller noget helt fjerde, så er der hjælp at hente.

Vi beskæftiger en række af teknikere, der har udført iPhone reparationer i mange år, og som derfor også har erfaring med reparation af iPhone 5S. Du kan derfor være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne, når du sætter din lid til os.  

iPhone 5S skærm reparation

iPhone 5S er udstyret med en 4.0” LCD skærm, der, ligesom skærmene på alle andre smartphones, kan gå i stykker, hvis du er uheldig. Langt de fleste skærmskader kan forebygges ved at bruge et godt cover og solid skærmbeskyttelse. Selvom du tager dine forholdsregler, er der dog en vis risiko for, at skærmen kan flække.

Har du tabt din smartphone på gulvet, asfalten eller et helt tredje hårdt underlag, og er skærmen gået i stykker, så kan du bestille tid til en iPhone 5S skærm reparation hos os. Vi kan også udskifte bagcoveret, hvis det er gået i stykker. 

iPhone 5S batteri reparation

Løber din iPhone 5S konstant tør for strøm? Vil din iPhone 5S ikke lade? 

Hvis du kan svare ja på blot ét af ovennævnte spørgsmål, er der en overvejende sandsynlighed for, at batteriet er gået i stykker og derfor bør skiftes. Ved at få et nyt batteri til din iPhone 5S slipper du for at oplade mobilen i tide og utide. 

Hvad koster det at få repareret en iPhone 5S?

iPhone 5S reparationer spænder bredt. Vi reparerer både skærme, batterier og meget andet, og da der er forskel på både reparationstiden og på reservedelenes priser, så er der også forskel på, hvad en reparation koster.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en reparation af din iPhone 5S, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er meget konkurrencedygtige og yder i øvrigt tilfredshedsgaranti. 

Vi reparerer din iPhone hurtigt 

iPhone 5S er formentlig en telefon, der har fulgt dig i mange år, og som du er glad for. Derfor ønsker du naturligvis en så kort ventetid som muligt, når den skal repareres. Dette ønske vil vi gerne imødekomme, og derfor forsøger vi altid at udføre reparationer så hurtigt som muligt. I de fleste tilfælde kan en iPhone 5S repareres på under 24 timer.

Open iPhone

Har du brug for reparation af din iPhone 5s?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 5s. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.