iPhone XR reparation
Er din iPhone XR gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone XR til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone XR

iPhone XR er en smartphone med et fremragende kamera, lang batterilevetid og stor skærm. Selv en model som iPhone XR, der byder på så mange fordele og egenskaber, kan gå i stykker. Det sker ofte på de mest ubelejlige tidspunkter, men hos GladTeknik kan du altid få repareret din mobil, når uheldet er ude. 

Vi reparerer alle de mest populære smartphones fra bl.a. Apple, og her er iPhone XR naturligvis også at finde på listen over modeller, vi reparerer. Vi tilbyder blandt andet at reparere kamera og skærm. 

Reparation af iPhone XR

iPhone med ødelagt skærm

iPhone med skader/batteri

Professionelle teknikere med stor erfaring i at reparere iPhone XR

GladTeknik beskæftiger en række teknikere med forskellige specialer. Blandt vores teknikere er der flere med stor erfaring i at reparere iPhones, heriblandt iPhone XR. Har du en ødelagt iPhone XR, som du ønsker at få repareret snarest muligt, skal du række ud til os. 

Vi tilbyder mange forskellige reparationer. Det gælder alt fra at skifte skærm og batteri til at reparere kameraet. Vær derfor ikke i tvivl om, hvorvidt vi kan løse opgaven. 

Skift af skærm på iPhone XR

iPhone XR byder på en relativt stor skærm på 6.1”. Det er en god størrelse, hvis du vil bruge din smartphone til at se film, nyheder og serier. Desværre kan selv store skærme gå i stykker, og når det sker, er der ikke andet for end at få skiftet skærmen. Skift af skærm på iPhone XR er naturligvis noget, vi tilbyder til en god pris. 

For at forebygge fremtidige skader på skærmen kan du med fordel beskytte din iPhone XR så godt som muligt. Det kan du gøre ved at købe et robust cover og ved at bruge skærmbeskyttelse. Undgå også at udsætte den for stød eller slag. 

Skift af batteriet i iPhone XR

Da iPhone XR blev lanceret i 2018, slog den alle tidligere udgaver af iPhone målt på batterilevetiden. Siden er der blevet lanceret iPhones med en bedre batterilevetid, men det ændrer ikke på, at iPhone XR har en fornuftig batterilevetid.

Hvis din enhed ikke længere har en lang batterilevetid, skyldes det måske, at batteriet er slidt. Hvis det er tilfældet, bør det skiftes. Vi kan skifte batteriet til en god pris. 

Øvrige reparationer af iPhone XR

Hvis din iPhone XR er gået i stykker, og det ikke er hverken batteriet eller skærmen, der er i stykker eller defekt, finder vi fejlen for dig gennem en grundig fejlsøgning. 

Vi tilbyder mange andre reparationer end at skifte skærm og batteri, så vores teknikere kan også hjælpe dig, der oplever problemer med mikrofonen, højtaleren, kameraet eller noget helt fjerde.

Vi reparerer din iPhone XR til en konkurrencedygtig pris

Hos GladTeknik kan du altid få repareret din iPhone XR til en konkurrencedygtig pris. Hvis valget står mellem at få repareret enheden eller at skifte den ud, er der ingen tvivl om, at en reparation er det mest økonomiske.

Din iPhone XR bliver så god som ny, når den er repareret hos os, så tøv ikke med at gribe muligheden for at få en dygtig tekniker til at se på den.

Har du andre spørgsmål til vores reparationer?

Du kan skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores iPhone XR reparationer. Du kan f.eks. blive klogere på vores priser, reparationstider, indleveringssteder og meget mere.

Har du brug for reparation af din iPhone XS?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone XS. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.