iPhone XR Reparation
Er din iPohne XR gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone XR til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone XR reparation

iPhone XR er en smartphone med et fremragende kamera, en lang batterilevetid og en stor skærm. Selv en model som iPhone XR, der byder på så mange fordele og features, kan dog gå i stykker. Det sker ofte på de mest ubelejlige tidspunkter, men med GladTeknik kan du altid få repareret din mobil, når uheldet er ude. 

Vi reparerer alle de mest populære smartphones fra bl.a. Apple, og her er iPhone XR naturligvis også at finde på listen over modeller, som vi kan reparere. Vi kan bl.a. tilbyde reparation af kamera og skærm. 

iPhone XR

Broken screen

Open iPhone

Professionelle teknikere med stor erfaring med iPhone XR reparationer

GladTeknik beskæftiger en lang række teknikere med forskellige specialer. Blandt vores teknikere er der flere med stor erfaring med at reparere iPhones, heriblandt iPhone XR. Står du derfor med en ødelagt iPhone XR, som du ønsker at få repareret snarest muligt, så kan du blot række ud til os. 

Vi tilbyder mange forskellige reparationer. Det gælder alt fra skærmskift og batteriskift til reparation af kamera. Vær derfor ikke i tvivl om, hvorvidt vi kan løse opgaven. 

iPhone XR skærmskift

iPhone XR byder på en relativ stor skærm på 6.1”. Det er bl.a. en god størrelse, hvis du ønsker at bruge din smartphone til at se film, nyheder og serier. Desværre kan selv store skærme gå i stykker, og når det sker, så er der ikke andet for end at få foretaget et skærmskift. Skift af skærm på iPhone XR er naturligvis noget, som vi tilbyder til en rigtig god pris. 

For at forebygge fremtidige skærmskader kan du med fordel beskytte din iPhone XR så godt som muligt. Det kan du gøre ved at købe et robust cover og ved at gøre brug af skærmbeskyttelse. Undgå desuden så vidt muligt at udsætte enheden for stød eller slag. 

iPhone XR batteriskift

Da iPhone XR blev lanceret i 2018, så slog den alle tidligere udgaver af iPhone i forhold til batterilevetiden. Siden er der blevet lanceret iPhones med en bedre batterilevetid, men det ændrer ikke på, at iPhone XR har en fornuftig batterilevetid.

Hvis du ikke længere oplever, at din enhed har en lang batterilevetid, så skyldes det måske, at batteriet er slidt. Hvis det er tilfældet, bør det skiftes. Vi kan klare batteriskiftet til en fair pris. 

Øvrige reparationer af iPhone XR

Hvis din iPhone XR er gået i stykker, men det ikke er hverken batteriet eller skærmen, der er i stykker eller defekt, finder vi gerne fejlen for dig gennem en grundig fejlsøgning. 

Vi tilbyder mange andre reparationer end skærmskift og batteriskift, så vores teknikere kan også hjælpe dig, der oplever problemer med mikrofonen, højtaleren, kameraet eller noget helt fjerde på din iPhone XR. 

Vi reparerer din iPhone XR til en konkurrencedygtig pris

Hos GladTeknik kan du altid få repareret din iPhone XR til en konkurrencedygtig pris. Hvis valget derfor står mellem at få repareret enheden eller at skifte den ud, er der ingen tvivl om, at førstnævnte er det mest budgetvenlige. 

Din iPhone XR bliver så god som ny, når den har været til reparation hos os, så tøv ikke med at gribe muligheden for at få kigget på den af en dygtig tekniker. 

Har du andre spørgsmål til vores reparationer? Hjælpen er lige inden for rækkevidde

Du kan skrive eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores iPhone XR reparationer. Du kan f.eks. blive klogere på vores priser, reparationstider, indleveringsmuligheder og meget mere.

Har du brug for reparation af din iPhone XS?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone XS. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.