iPhone 6 Plus reparation
Er din iPhone 6 Plus gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 6 Plus til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus landede på hylderne i 2014, og siden har mange valgt at anskaffe sig denne model. Vi forstår hvorfor, men selvom det var – og er – en god smartphone, kan der opstå behov for reparationer. 

Har du problemer med din iPhone 6 Plus, uanset om det drejer sig om problemer med batteriet, kameraet, skærmen eller noget helt fjerde, kommer vi dig til undsætning. Vores teknikere kan med al sandsynlighed løse problemet, så tøv ikke med at besøge GladTeknik.

iPhone 6 Plus reparation 1

iPhone med ødelagt skærm

Mange års erfaring med at reparere iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus har været på markedet i mange år, og derfor er det naturligvis en model, vi har stor erfaring med at reparere. Det betyder, at hvis din iPhone 6 Plus ikke virker, som den burde, kan vi med stor sikkerhed både finde problemet og løse det. 

Hos os er du garanteret holdbare reparationer, idet vi kun bruger os reservedele af høj kvalitet, og da reparationerne aldrig overlades til tilfældighederne. Vores teknikere er professionelle, erfarne og grundige, hvilket er din garanti for en kompromisløs reparation. 

Vi udfører bl.a. følgende reparationer af iPhone 6 Plus:

  • Skift af skærm
  • Skift af batteri
  • Reparation af kamera
  • Mv.

Ny skærm til iPhone 6 Plus?

iPhone 6 Plus er udstyret med en stor (5.5”) og solid skærm, men der er naturligvis grænser for, hvor meget den kan holde til. Udsættes skærmen for stød eller slag, kan den flække, og et skift af skærmen kan blive nødvendigt.  

Har du været så uheldig at ødelægge skærmen på din iPhone 6 Plus, kan du gå til GladTeknik og få den skiftet. Vi kan også skifte bagskærmen på enheden, hvis den er i stykker. 

Nyt batteri til iPhone 6 Plus?

Batteriet i en iPhone 6 Plus kan blive sløvt eller gå i stykker, og i disse tilfælde kan der opstå behov for udskiftning af batteriet.

Har du haft din iPhone 6 Plus i mange år, er det ikke utænkeligt, at batterilevetiden er blevet forringet. Det skyldes ofte almindelig slitage. Problemet løses nemt og simpelt ved at udskifte batteriet. Vi skifter batteriet, så du igen kan bruge din mobil uden at skulle bruge opladeren hele tiden.

Få repareret din iPhone 6S hos GladTeknik

GladTeknik bør være din go-to reparatør, når din iPhone 6S ikke virker, som den burde. Vi har mange års erfaring med at reparere iPhones inkl. 6S-modellen.

Du skal lade vores teknikere klare reparationen, hvis du vil være sikker på, at reparationen udføres professionelt og effektivt. Du kan trygt stole på, at vi tager os godt af din iPhone 6S, og at den kommer retur i fremragende stand. 

Forud for reparationen udfører vi en fejlfinding, så vi får afklaret, hvad din smartphone fejler, hvis der er tvivl om det. Der kan f.eks. være flere årsager til, at din iPhone 6S ikke vil tænde, eller at skærmen flimrer.

Vi reparerer din iPhone 6 Plus hurtigt, sikkert og billigt

iPhone 6 Plus er ikke en smartphone, du selv bør begive dig ud i at reparere. I værste fald kan du gøre skaden værre, hvis reparationen ikke udføres helt efter bogen. Overlad derfor det til vores teknikere. 

Indleverer du din iPhone 6 Plus til reparation hos os, sørger vi for en både hurtig, sikker og billig reparation. Ønsker du en pris på reparationen, inden du indleverer den, så kontakt os for et tilbud. 

Indlever din iPhone 6 Plus til reparation nær dig

GladTeknik holder til i Hvidovre, men du skal ikke nødvendigvis køre til Hvidovre for at indlevere din iPhone 6 Plus til reparation. Du kan i stedet vælge at besøge et af vores indleveringssteder, hvis et af disse steder ligger tættere på dig. Du kan f.eks. indlevere enheden på Amager eller Frederiksberg, i Farum, Herfølge, Herlufmagle eller Malmö.

iPhone med skader/batteri

Har du brug for reparation af din iPhone 6 Plus?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 6 Plus. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.