iPhone 14
Er din iPhone 14 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 14 til gode priser i København og på hele Sjælland.
i phone 14 pro

iPhone 14 Pro

Problemer med din iPhone 14 Pro? Vi kan hjælpe!

Læs mere her
iph 12

iPhone 14 Plus

Har du problemer med din iPhone 14 Plus? Vi kan hjælpe!

i phone 14 pro

iPhone 14 Pro Max

Problemer med din iPhone 14 Pro Max? Vi kan hjælpe!

Læs mere her

iPhone 14 reparation

iPhone 14 er en af branchens mest innovative smartphones. Modellen kommer bl.a. med kritiske sikkerhedsfunktioner, brancheførende holdbarhed, lang batteritid og A15-chip for blot at nævne nogle af fordelene. Desuden byder iPhone 14 på en 6.1” stor skærm, der leverer flot og flydende grafik. 

Apple har imponeret både brugerne, eksperterne og anmelderne med deres iPhone 14, men selvom højdepunkterne er mange, så kan fejl og skader desværre opstå. Ligger du inde med en iPhone 14, der ikke fungerer, som den burde, så indlever den til reparation hos os. Så løser vi det. 

Reparation af iPhone 14 hos GladTeknik

iPhone 14 har været på markedet siden lanceringen i efteråret 2022, og siden har mange valgt at købe et eksemplar af mobilen. Er du ejer af denne telefon, og er du uheldigvis kommet ud for, at den er gået i stykker, så skal du række ud til en tekniker. GladTeknik har op til flere teknikere siddende med erfaring med iPhone 14 reparation, så vi er et godt valg. 

Selvom iPhone 14 fortsat er en nyere smartphone, så har vi en dyb indsigt i, hvilke skader og problemer der kan opstå, og hvordan disse løses. Vi kan derfor med al sandsynlighed også løse netop dét problem, du har med din iPhone. Det gælder, uanset om det er skærmen, batteriet, kameraet eller en helt anden del, den er galt med.

iph13

Broken screen

iPhone 14 skærm reparation

iPhone 14 er udstyret med en stor kant-til-kant skærm, der byder på afrundede hjørner, høj opløsning og fedtafvisende belægning. Fordelene ved skærmen er altså mange, men det er vigtigt at pointere, at skærmen ikke er brudsikker. 

Mobilen bør altid beskyttes med både cover og skærmbeskyttelse, men selv ved brug af dette tilbehør kan du være uheldig at beskadige skærmen. Hvis skærmen er gået i stykker på din iPhone 14, så få udført en skærm reparation hos GladTeknik. 

iPhone 14 batteri reparation

iPhone 14 har en længere batteritid end den gennemsnitlige smartphone, men ligesom det gør sig gældende for alle andre mobilbatterier, så vil batteriet i denne mobil også kunne blive sløvt med tiden. Selvom du kan drage fordel af, at iPhone 14 virker med hurtig opladning, så vil det selvfølgelig være ubelejligt, hvis mobilen skal oplades for ofte. Overvej derfor at få skiftet batteriet, hvis det er blevet dårligt.

Vi tilbyder batteri reparation til konkurrencedygtige priser, så tøv ikke med at booke tid til denne reparation. 

Udskiftning og reparation af bagcover, kamera m.v.

En af fordelene ved iPhone 14 er, som vi kort nævnte i indledningen, den brancheførende holdbarhed. Selvom holdbarheden er i top, kan der dog være visse dele, der skal skiftes eller repareres på et tidspunkt. Det kan f.eks. være, at kameraet, bagcoveret, mikrofonen eller højtaleren er gået i stykker på din iPhone 14. I givet fald kan du overlade de nødvendige reparationer til vores teknikere.

Book tid til en iPhone 14 reparation

iPhone 14 er en eksklusiv smartphone i den høje prisklasse, og derfor må du forvente, at den har en lang levetid. Det er dog aldrig til at vide, hvornår der kan opstå behov for en reparation. Hvis f.eks. du taber mobilen og smadrer skærmen, eller hvis mobilen ender på bunden af havet og bliver væskeskadet, så er det svært at komme udenom en reparation. 

Vil du booke tid til en reparation af din iPhone 14? Så kan du oprette din sag på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os på telefon eller mail. 

Vores priser på reparationer

iPhone 14 reparationer varierer i pris, men allierer du dig med GladTeknik, kan du holde dine udgifter nede på et minimum. Vi tilbyder nemlig fair priser på alle reparationer.

Indhent et tilbud på en reparation, eksempelvis skærm reparation eller batteri reparation, ved at ringe eller skrive til os. 

Har du brug for reparation af din iPhone 14?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 14. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.