iPhone 14 reparation
Er din iPhone 14 gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 14 til gode priser i København og på resten af Sjælland.
Apple Pro 14

iPhone 14 Pro

Problemer med din iPhone 14 Pro? Vi kan hjælpe!

Læs mere her
Apple iPhone 14 plus

iPhone 14 Plus

Har du problemer med din iPhone 14 Plus? Vi kan hjælpe!

Læs mere her
Apple iPhone 14 pro max

iPhone 14 Pro Max

Problemer med din iPhone 14 Pro Max? Vi kan hjælpe!

Læs mere her

iPhone 14 reparation

iPhone 14 er en af branchens mest innovative smartphones. Modellen kommer bl.a. med kritiske sikkerhedsfunktioner, brancheførende holdbarhed, lang batteritid og A15-chip for blot at nævne nogle af fordelene. Desuden byder iPhone 14 på en 6.1” stor skærm, der leverer flot og flydende grafik. 

Apple har imponeret både brugerne, eksperterne og anmelderne med deres iPhone 14, men selvom højdepunkterne er mange, så kan fejl og skader desværre opstå. Har du en iPhone 14, der ikke fungerer, som den bør, så indlever den til reparation hos os. Vi løser problemet.

Reparation af iPhone 14 hos GladTeknik

iPhone 14 har været på markedet siden efteråret 2022, og siden har mange valgt at købe et eksemplar af mobilen. Har du denne telefon, og er den er gået i stykker, skal du række ud til en tekniker. GladTeknik har op til flere teknikere med erfaring med iPhone 14 reparation, så vi er et godt valg. 

Selvom iPhone 14 fortsat er en nyere smartphone, har vi dyb indsigt i, hvilke skader og problemer der kan opstå, og hvordan de løses. Vi kan derfor med al sandsynlighed også løse netop det problem, du har med din iPhone. Det gælder, uanset om det er skærmen, batteriet, kameraet eller en helt anden del, den er galt med.

Apple iPhone 14

iPhone med ødelagt skærm

iPhone 14 skærm reparation

iPhone 14 har en stor kant-til-kant skærm, der byder på afrundede hjørner, høj opløsning og fedtafvisende belægning. Fordelene ved skærmen er mange, men det er vigtigt at pointere, at skærmen ikke er brudsikker. 

Mobilen bør altid beskyttes med både cover og skærmbeskyttelse, men selv ved brug af dette tilbehør kan du være uheldig at beskadige skærmen. Hvis skærmen er gået i stykker på din iPhone 14, så få lavet en skærm reparation hos GladTeknik. 

iPhone 14 batteri reparation

iPhone 14 har en længere batteritid end den gennemsnitlige smartphone, men som det gør sig gældende for alle mobilbatterier, kan batteriet i denne mobil også kunne blive sløvt med tiden. Selvom du kan drage fordel af, at iPhone 14 virker med hurtig opladning, er det irriterende, hvis mobilen skal oplades for ofte. Overvej derfor at få skiftet batteriet, hvis det er blevet dårligt.

Vi tilbyder batteri reparation til konkurrencedygtige priser, så tøv ikke med at booke tid til reparation. 

Udskiftning og reparation af bagcover, kamera m.v.

En af fordelene ved iPhone 14 er den brancheførende holdbarhed. Selvom holdbarheden er i top, kan der dog være dele, der skal skiftes eller repareres på et tidspunkt. Det kan f.eks. være, at kameraet, bagcoveret, mikrofonen eller højtaleren er gået i stykker på din iPhone 14. I givet fald kan du overlade reparationen til vores teknikere.

Book tid til en iPhone 14 reparation

iPhone 14 er en eksklusiv smartphone i den høje prisklasse, og derfor må du forvente, at den har en lang levetid. Det er dog aldrig til at vide, hvornår der kan opstå behov for en reparation. Hvis f.eks. du taber mobilen og smadrer skærmen, eller hvis mobilen ender på bunden af havet og bliver væskeskadet, er det svært at komme udenom en reparation. 

Vil du booke tid til en reparation af din iPhone 14? Du kan oprette din sag på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os på telefon eller mail. 

Vores priser på reparationer

iPhone 14 reparationer varierer i pris, men allierer du dig med GladTeknik, kan du holde dine udgifter nede. Vi tilbyder fair priser på alle reparationer.

Få et tilbud på en reparation, eksempelvis skærm reparation eller batteri reparation, ved at ringe eller skrive til os. 

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at skifte batteri eller skærm på iPhone 14?

iPhone 14 kan få flere forskellige skader, men de mest udbredte er henholdsvis batteri- og skærmskader. Vi udbedrer begge til overkommelige priser. Ønsker du et konkret tilbud på udskiftning af batteri eller skærm på en iPhone 14, skal du kontakte os.

Hvordan booker jeg tid til en iPhone 14 reparation?

Du kan spare tid og komme foran i køen ved at oprette din sag hjemmefra, når du skal have repareret din iPhone 14. Det kan du gøre på vores hjemmeside, hvor du skal udfylde en simpel formular. Når du har udfyldt formularen, kan du indlevere din iPhone 14 til reparation på vores værksted.

Har du brug for reparation af din iPhone 14?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 14. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.