iPhone 13
Er din iPhone 13 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 13 til gode priser i København og på hele Sjælland.
Dummy Image

iPhone 13 Pro

Problemer med din iPhone 13 Pro? Vi kan hjælpe!

Læs mere
Dummy Image

iPhone 13 Pro Max

Har du problemer med din iPhone 13 Pro Max? Vi kan hjælpe!

Læs mere
Dummy Image

iPhone 13 Mini

Problemer med din iPhone 13 Mini? Vi kan hjælpe!

Læs mere

iPhone 13 reparation

iPhone 13 slår de fleste andre smartphones på markedet med længder målt på både batteristørrelse, kamerakvalitet, skærmopdateringshastighed m.v. Derfor er det ikke overraskende en model, der er blevet solgt i rigtig mange eksemplarer siden lanceringen i 2021. 

Har du været glad for din iPhone 13, men er den desværre gået i stykker? Så kan vi sørge for, at den bliver så god som ny igen – med en reparation af høj kvalitet. Vi tilbyder reparationer til både private og erhverv i København og på resten af Sjælland. 

Vi er specialister inden for iPhone 13 reparation

Vi har mange års erfaring inden for mobilreparation, og det betyder naturligvis, at vi har repareret langt de fleste mobiler på tværs af forskellige mærker. Vi har bl.a. stor erfaring med reparation af iPhone 13, så efterspørger du en reparation af denne model, kan vi dække behovet. 

Vores teknikere har et indgående kendskab til iPhone 13 og enhedens dele, så vi kan hurtigt lokalisere problemet og løse det. Vi har desuden de værktøjer og reservedele, der skal bruges for at reparere denne iPhone. Af følgende grunde kan du føle dig 100 % tryg ved at få din iPhone 13 repareret hos GladTeknik.

iph13

Broken screen

iPhone 13 skærm reparation

Du kan desværre, i tilfælde af et øjebliks uopmærksomhed, komme til at tabe din iPhone 13, og lander den skidt, kan skærmen flække. Det er sort uheld, og det kan ramme alle. 

Er du indehaver af en iPhone 13 med en smadret skærm, så book tid til en skærm reparation. Så skal du ikke længere lade dig frustrere af, at skærmen ikke er intakt. Vi bestræber os på at have kompatible skærme på lager, så vi hurtigt kan udføre skærmskiftet. 

Foruden forskærmen tilbyder vi at skifte bagcoveret, hvis det ligeledes er gået i stykker. 

iPhone 13 batteri reparation

Din kærlighed til din iPhone 13 kan blive udfordret, hvis batteriet i enheden ikke længere er så effektivt, som det har været. Måske har du tidligere været vant til kun at lade mobilen én gang om dagen eller hver anden dag, men nu er det nødvendigt at sætte den til opladning flere gange om dagen. Det er selvsagt frustrerende, men heldigvis er der en løsning på det. 

Med en batteri reparation kan du få den gode batteritid tilbage. 

Hvad koster reparationerne?

Vi har ikke udgivet en prisliste på vores hjemmeside, hvor du kan se, hvad de forskellige iPhone 13 reparationer koster. Til gengæld kan du få oplyst priserne blot ved at kontakte os. Vi kan kontaktes på både telefon og mail. 

Vil du gerne vide, hvor hurtigt vi kan reparere din iPhone 13, er du ligeledes velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail. Du har i øvrigt mulighed for at oprette din sag hjemmefra gennem vores hjemmeside. 

Du kan forlænge din iPhone 13’s levetid med en reparation

Det er altid svært at sige noget konkret om, hvor længe en iPhone 13 holder. Det afhænger langt hen ad vejen af, hvor meget du bruger enheden, og hvor godt du passer på den. 

Én ting er dog sikker; du kan i mange tilfælde forlænge mobilens levetid ved at få den repareret, hvis den går i stykker. Din iPhone 13 er f.eks. ikke værdiløs, blot fordi batteriet er sløvt og dårligt. Får enheden et nyt batteri, så kan den formentlig bruges i flere år endnu. Vent derfor med at kassere din mobil, til at du har undersøgt, om det er muligt at reparere den (det er muligt i de fleste tilfælde). 

Har du brug for reparation af din iPhone 13?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 13. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.