iPhone 13 reparation
Er din iPhone 13 gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 13 til gode priser i København og på resten af Sjælland.
iphone 13

iPhone 13 Pro

Problemer med din iPhone 13 Pro? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iphone 13 pro

iPhone 13 Pro Max

Har du problemer med din iPhone 13 Pro Max? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iphone 13 mini

iPhone 13 Mini

Problemer med din iPhone 13 Mini? Vi kan hjælpe!

Læs mere

Reparation af iPhone 13

iPhone 13 slår de fleste andre smartphones på markedet med længder målt på både batteriets størrelse, kameraets kvalitet, hastigheden hvormed skærmen opdateres m.v. Derfor er det ikke overraskende en model, der er solgt i mange eksemplarer siden lanceringen i 2021. 

Har du været glad for din iPhone 13, men er den gået i stykker? Så kan vi sørge for, at den bliver så god som ny igen med en reparation af højeste kvalitet. Vi tilbyder at reparere for både privat- og erhvervskunder i København og på resten af Sjælland. 

Vi er specialister i at reparere iPhone 13

Vi har mange års erfaring med at reparere mobiler og tablets, og det betyder, at vi har repareret langt de fleste mobiler uanset mærke. Vi har bl.a. stor erfaring med at reparere iPhone 13, så har du brug for reparation af denne model, kan vi klare det.

Vores teknikere har et indgående kendskab til iPhone 13 og enhedens dele, så vi kan hurtigt lokalisere problemet og løse det. Vi har desuden de værktøjer og reservedele, der skal bruges for at reparere denne iPhone. Du kan føle dig 100% tryg ved at få din iPhone 13 repareret hos GladTeknik.

iPhone til reparation

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af skærm på iPhone 13

Du kan, i tilfælde af et øjebliks uopmærksomhed, tabe din iPhone 13, og lander den skidt, kan skærmen flække. Det er sort uheld, og det kan ramme alle. 

Har du en iPhone 13 med en smadret skærm, så book tid til reparation af skærmen. Så skal du ikke længere være generet af, at skærmen er defekt. Vi bestræber os på at have kompatible skærme på lager, så vi hurtigt kan skifte skærmen.

Foruden forskærmen tilbyder vi at skifte bagcoveret, hvis det er gået i stykker. 

Reparation af batteri i iPhone 13

Din kærlighed til din iPhone 13 kan blive udfordret, hvis batteriet i enheden ikke længere er så effektivt, som det har været. Måske har du været vant til kun at lade mobilen en enkelt gang om dagen eller hver anden dag, men nu er det nødvendigt at sætte den til opladning flere gange om dagen. Det er selvsagt frustrerende, men heldigvis er der en løsning på det. 

Med en reparation af batteriet kan du få den gode batterilevetid tilbage. 

Hvad koster reparationerne?

Vi har ikke udgivet en prisliste på vores hjemmeside. Til gengæld kan du få oplyst priserne blot ved at kontakte os. Vi kan kontaktes på både telefon og e-mail. 

Vil du gerne vide, hvor hurtigt vi kan reparere din iPhone 13, er du også velkommen til at kontakte os telefonisk eller via e-mail. Du kan også oprette din sag på vores hjemmeside. 

Du kan forlænge din iPhone 13’s levetid med en reparation

Det er altid svært at sige noget konkret om, hvor længe en iPhone 13 holder. Det afhænger af, hvor meget du bruger den, og hvor godt du passer på den. 

En ting er dog sikkert: du kan i mange tilfælde forlænge mobilens levetid ved at få den repareret, hvis den går i stykker. Din iPhone 13 er f.eks. ikke værdiløs, blot fordi batteriet er sløvt og dårligt. Får enheden et nyt batteri, kan den formentlig bruges i flere år endnu. Vent derfor med at kassere din mobil, til du har fået undersøgt, om det er muligt at reparere den. Det er det i de fleste tilfælde. 

Spørgsmål og svar

Hvorfor overlade reparation af en iPhone 13 til en professionel tekniker?

iPhone 13 er ikke en smartphone, du selv bør give dig i kast med at reparere. Selvom det kan være fristende at gøre det selv for at spare penge, kan det ende med at blive en dyr beslutning. Der er nemlig risiko for at forværre enhedens tilstand, hvis reparationen ikke gribes rigtigt an. Lader du en professionel tekniker klare reparationen af din iPhone 13, kan du føle dig tryg, vel vidende at teknikeren har udført den samme type reparation mange gange før.

Hvordan beskytter jeg min iPhone 13 mod skader?

Vil du gerne undgå at skulle indlevere din iPhone 13 til reparation oftere end højst nødvendigt, skal du sørge for at passe godt på den. Nogle af de mest effektive tiltag er at montere både cover og skærmbeskyttelse. Så kan du forebygge de fleste fysiske skader.

Har du brug for reparation af din iPhone 13?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 13. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi et godt tilbud.