iPhone 12 Pro Reparation
Er din iPhone 12 Pro gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 12 Pro til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 12 Pro reparation

iPhone 12 Pro hører i skrivende stund til blandt de bedste smartphones på markedet med dens gode kamera, flotte design og gode brugerflade. Dette vil ændre sig med tiden, i takt med at nye smartphones ser dagens lys, men du kan fortsat forvente, at din iPhone 12 Pro vil være en god mobil langt ud i fremtiden. 

Hvis du oplever, at din iPhone 12 Pro har pådraget sig fejl eller skader, så skal du alliere dig med en erfaren tekniker. Vi har stor erfaring med at reparere iPhones, inkl. den omtalte model, så du og din iPhone er i trygge hænder hos os.  

iPhone 12 Pro reparationer af højeste kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi reparerer mobiler eller andre former for elektronik. Vi ved nemlig, at kvaliteten af det udførte arbejde og af reservedelene har stor betydning for elektronikkens levetid. Er du også kvalitetsbevidst, så få din iPhone 12 Pro repareret hos os. 

Det er alfa og omega, at vores kunder er tilfredse, når de får udført reparationer af vores teknikere. Derfor yder vi tilfredshedsgaranti. Leder du derfor efter en erfaren og serviceminded reparatør med erfaring inden for iPhone 12 Pro reparation, så er du havnet på den rigtige side.

iph 11

Broken screen

Ødelagt skærm på iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro kommer med en stor og flot skærm, der dog desværre kan gå i stykker, hvis den tabes på gulvet eller på anden vis bliver udsat for stød eller slag. Vi kan dog sørge for, at din smartphone bliver så god som ny igen ved at udføre et skærmskift. 

For at undgå fremtidige skader på skærmen på din iPhone 12 Pro kan vi anbefale at anvende et godt og solidt cover. Derudover er det en rigtig god idé at anvende skærmbeskyttelse. Så er det i hvert fald muligt at undgå de fleste skærmskader.

Defekt batteri i iPhone 12 Pro

Ved køb af en iPhone 12 Pro ydes der kun begrænset garanti på batteriet. Under normale omstændigheder ydes der ét års garanti på batteriet. Hvis du efter den etårige periode oplever, at batteriet er sløvt eller decideret defekt, kan du få det repareret hos GladTeknik.

Efter flere hundrede opladninger og afladninger kan batteriet blive sløvt, hvilket vil komme til udtryk ved, at enheden bliver dårligere og dårligere til at holde strøm. 

Øvrige reparationer af enheden

Vi tilbyder andre reparationer af iPhone 12 Pro end de allerede nævnte og omtalte. 

Foruden skærmen og batteriet, der kan skiftes ved behov, så tilbyder vi reparation af enhedens kamera, mikrofon, højtaler og mange andre dele. Ved konkrete forespørgsler bedes du kontakte os via telefon eller mail. 

Info om priser på reparation af iPhone 12 Pro

På vores hjemmeside finder du ingen priser på reparation af iPhone 12 Pro. Priserne er dog aldrig mere end én mail eller ét opkald væk, da du ved kontakt kan få oplyst prisen på en given reparation. Samtidig kan vi informere dig om, hvornår vi kan udføre den konkrete reparation. 

Vi klarer reparationen på under 24 timer (*)

I langt de fleste tilfælde kan vi reparere din iPhone 12 Pro på under 24 timer (*), hvis det drejer sig om en af de gængse reparationer såsom skærmskift eller batteriskift. Flere ting kan påvirke reparationstiden, men vi bestræber os altid på at gøre ventetiden så kort som overhovedet muligt.

Har du brug for reparation af din iPhone 12 pro?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12 pro. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.