iPhone 12 Pro reparation
Er din iPhone 12 Pro gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 12 Pro til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro hører i skrivende stund (december 2022) til blandt de bedste smartphones på markedet med dens gode kamera, flotte design og gode brugerflade. Dette vil ændre sig, i takt med at nye smartphones ser dagens lys, men du kan forvente, at din iPhone 12 Pro er en god mobil langt frem i tiden.

Hvis din iPhone 12 Pro har fået fejl eller skader, skal du alliere dig med en erfaren tekniker. Vi har stor erfaring med at reparere iPhones, inkl. den omtalte model, så du og din iPhone er i trygge hænder hos os.  

Reparation af iPhone 12 Pro i højeste kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi reparerer mobiler eller andre former for elektronik. Vi ved, at kvaliteten af det udførte arbejde og af reservedelene har stor betydning for elektronikkens levetid. Er du også kvalitetsbevidst, så få din iPhone 12 Pro repareret hos os. 

Det er alfa og omega, at vores kunder er tilfredse, når vores teknikere reparerer elektronikken. Derfor yder vi garanti for tilfredshed. Leder du efter en erfaren og serviceminded reparatør med erfaring for reparation af iPhone 12 Pro, er du gået rigtigt.

iPhone er gået i stykker

iPhone med ødelagt skærm

Ødelagt skærm på iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro kommer med en stor, flot skærm, der dog kan gå i stykker, hvis du taber den på gulvet eller den på anden vis bliver udsat for stød eller slag. Vi kan sørge for, at din smartphone bliver så god som ny igen ved at skifte skærmen.

For at undgå fremtidige skader på skærmen på din iPhone 12 Pro, anbefaler vi at bruge et godt og solidt cover. Derudover er det en god idé at bruge en form for skærmbeskyttelse. Så kan du undgå de fleste skader på skærmen.

Defekt batteri i iPhone 12 Pro

Når du køber en iPhone 12 Pro, ydes der kun begrænset garanti på batteriet. Under normale omstændigheder ydes der et års garanti på batteriet. Hvis du efter den periode oplever, at batteriet er sløvt eller decideret defekt, kan du få det repareret hos GladTeknik.

Efter flere hundrede opladninger og afladninger kan batteriet blive sløvt, hvilket vil komme til udtryk ved, at enheden bliver dårligere og dårligere til at holde strøm. 

Øvrige reparationer af enheden

Vi tilbyder også andre reparationer af iPhone 12 Pro end de allerede nævnte.

Foruden skærmen og batteriet, der kan skiftes ved behov, tilbyder vi at reparere kameraet, mikrofonen, højtaleren og mange andre dele. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte os via telefon eller e-mail. 

Oplysning om priser på reparation af iPhone 12 Pro

På vores hjemmeside finder du ingen priser på reparation af iPhone 12 Pro. Priserne er dog aldrig mere end en e-mail eller et opkald væk, da du ved kontakt kan få oplyst prisen på en given reparation. Samtidig kan vi informere dig om, hvornår vi kan reparere din telefon.

Vi klarer reparationen på under 24 timer(*)

I 9 ud af 10* tilfælde kan vi reparere din iPhone 12 Pro på under 24 timer, hvis det drejer sig om en af de gængse reparationer såsom skift at skærm eller batteri. Flere ting kan påvirke reparationstiden, men vi bestræber os altid på at gøre ventetiden så kort som muligt.

Har du brug for reparation af din iPhone 12 Pro?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12 Pro. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.