iPhone 11 Reparation
Er din iPhone 11 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 11 til gode priser i København og på hele Sjælland.
iph 11

iPhone 11 Pro Max

Har du problemer med din iPhone 11 Pro Max? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iph 11 pro

iPhone 11 Pro

Problemer med din iPhone 11 Pro

Læs mere

iPhone 11 reparation

2019 bød på masser af nyheder inden for elektronikkens verden. En af de store nyheder var iPhone 11. Var du også så begejstret for modellens kamera, batteritid og andre fordele, at du valgte at købe den, så er du langt fra den eneste. 

iPhone 11 hører til blandt de største bestsellers gennem årene, men selv bestsellers kan selvfølgelig gå i stykker. Sidder du med en iPhone 11, der er gået i stykker grundet en flækket skærm, et defekt batteri eller noget helt tredje? Så er du kommet til de rigtige.

Stor ekspertise inden for iPhone 11 reparation

GladTeknik reparerer ikke kun computere og tablets. Vi reparerer også smartphones, så vi kan naturligvis også reparere din iPhone 11, hvis den ikke længere virker, som den burde. 

Gennem årene har vi opbygget stor viden og ekspertise inden for iPhone 11 reparation. Vi har et indgående kendskab til modellen, og vi ved, hvordan de gængse fejl og skader skal udbedres. Der er derfor en overvejende sandsynlighed for, at du også kan få løst dine mobilproblemer, uanset hvad din iPhone 11 måtte fejle. 

iph 11

Broken screen

iPhone 11 med ødelagt skærm

iPhone 11 er en kvalitetsmobil, men skærmen er følsom, og derfor skal den helst ikke udsættes for stød eller slag. Nogle skader kan forebygges ved brug af cover og skærmbeskyttelse, men taber du din iPhone 11 på gulvet eller jorden, kan den gå i stykker. 

Er uheldet ude, og er du kommet til at ødelægge skærmen på din iPhone 11, så har du ret til at ærgre dig. Vær dog samtidig bevidst om, at du hurtigt og til en god pris kan få skiftet skærmen af vores teknikere. 

iPhone 11 med sløvt eller defekt batteri

iPhone 11 bør have en levetid på mange år, hvis den bruges korrekt. De fleste dele vil dog med tiden kunne blive slidte, og det gælder også for batteriet. Dette kommer typisk til udtryk ved, at enheden hurtigere mister strøm end førhen. Du skal dermed ofte sætte den til opladning, hvilket kan være anstrengende. 

Vil du også gerne have løst problemet med det defekte eller sløve batteri? Så få skiftet batteriet i din iPhone 11 hos GladTeknik. 

iPhone 11 med defekt kamera, mikrofon eller højtaler

iPhone 11 kan gå i stykker på andre måder, end dem vi allerede har været omkring. Godt nok er det typisk skærmen eller batteriet, der skal skiftes først, men også kameraet, mikrofonen eller højtaleren kan svigte. Hvis det er tilfældet for dig, så kan du sende din iPhone 11 til reparation hos os.

Book tid til en reparation

Vil du gerne have repareret din iPhone 11 hurtigst muligt? Så kan vi kun opfordre dig til at rette henvendelse til os med henblik på at få booket en tid til reparationen. Opretter du din sag hjemmefra, så kan du komme foran i køen og spare en masse tid. 

Det koster det at få repareret en iPhone 11

iPhone 11 reparationer tilbydes til yderst skarpe priser hos GladTeknik. Prisen kan variere fra reparation til reparation, men hvad end det drejer sig om et skærmskift, et batteriskift, en reparation af kameraet eller en reparation af højtaleren, så tager vi os af det til en god pris.