iPhone 11 reparation
Er din iPhone 11 gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 11 til gode priser i København og på resten af Sjælland.
iphone 11 pro max

iPhone 11 Pro Max

Har du problemer med din iPhone 11 Pro Max? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iphone 11 pro

iPhone 11 Pro

Har du problemer med din iPhone 11 Pro? Vi kan hjælpe!

Læs mere

Reparation af iPhone 11

2019 bød på masser af nyheder inden for elektronikkens verden. En af de store var iPhone 11. Var du også så begejstret for modellens kamera, batterilevetid og andre fordele, at du valgte at købe den, så er du langt fra den eneste. 

iPhone 11 hører til blandt de største bestsellere gennem årene, men selv bestsellere kan gå i stykker. Har du en iPhone 11, der er gået i stykker grundet en flækket skærm, et defekt batteri eller noget helt tredje? Så er du gået rigtigt.

Stor ekspertise inden for repartion af iPhone 11

GladTeknik reparerer ikke kun computere og tablets. Vi reparerer også smartphones, så vi kan også reparere din iPhone 11, hvis den ikke længere virker, som den bør. 

Gennem årene har vi opbygget stor viden og ekspertise inden for reparation af iPhone 11. Vi har indgående kendskab til modellen, og vi ved, hvordan de gængse fejl og skader skal udbedres. Der er derfor en overvejende sandsynlighed for, at du også kan få løst dine mobilproblemer, uanset hvad din iPhone 11 måtte fejle. 

iPhone 11

iPhone med ødelagt skærm

iPhone 11 med ødelagt skærm

iPhone 11 er en kvalitetsmobil, men skærmen er følsom, og derfor skal den ikke udsættes for stød eller slag. Nogle skader kan forebygges ved brug af cover og skærmbeskyttelse, men taber du din iPhone 11 på gulvet eller jorden, kan den gå i stykker. 

Er uheldet ude, og er du kommet til at ødelægge skærmen på din iPhone 11, har du ret til at ærgre dig. Du skal vide, at du hurtigt og til en god pris kan få skiftet skærmen af vores teknikere. 

iPhone 11 med sløvt eller defekt batteri

iPhone 11 bør have en levetid på mange år, hvis du bruger den korrekt. De fleste dele vil dog med tiden blive slidt, og det gælder også batteriet. Det kommer typisk til udtryk ved, at enheden hurtigere mister strøm. Du skal dermed ofte lade den op, hvilket kan være irriterende. 

Vil du gerne have løst problemet med det defekte eller sløve batteri? Så få skiftet batteriet i din iPhone 11 hos GladTeknik. 

iPhone 11 med defekt kamera, mikrofon eller højtaler

iPhone 11 kan også gå i stykker på andre måder. Godt nok er det typisk skærmen eller batteriet, der skal skiftes først, men også kameraet, mikrofonen eller højtaleren kan svigte. Hvis det er tilfældet, kan du sende din iPhone 11 til reparation hos os.

Book tid til reparation

Vil du gerne have repareret din iPhone 11 hurtigst muligt? Så kan vi opfordre dig til at henvende dig hos os for at booket tid til reparation. Opretter du din sag hjemmefra, kommer du foran i køen og sparer tid. 

Det koster det at få repareret en iPhone 11

Reparationer af iPhone 11 tilbydes til yderst skarpe priser hos GladTeknik. Prisen kan variere fra reparation til reparation, men uanset om det drejer sig om at skifte skærm eller batteri, at reparere kameraet eller højtaleren, tager vi os af det til en god pris.

Spørgsmål og svar

Hvordan bestiller jeg reparation af en iPhone 11?

GladTeknik gør det nemt for dig at bestille reparation af din iPhone 11. Du kan gøre på vores hjemmeside. For at komme frem i køen og spare tid i butikken beder vi dig om at oprette din sag hjemmefra. Når du har indsendt de nødvendige oplysninger, afleverer du din iPhone 11 på vores værksted i Hvidovre.

Hvorfor er GladTeknik et godt sted at få repareret en iPhone 11?

GladTeknik er det ideelle sted at få repareret din iPhone 11 af flere årsager. Vi bryster os af at have mange års erfaring med reparation af iPhone 11. Endvidere har vi nogle af markedets bedste priser, ligesom kort ventetid er en selvfølge, når du sætter din lid til os og vores teknikere.