Computer reparationer

Vi tilbyder reparation af alle computere med meget høj kvalitet og faglighed. Hos os er din computer, hvad enten det er en PC eller en Mac, i trygge hænder. Vi kan som regel reparere computere meget hurtigt så hos os slipper du for lange ventetider. Kontakt os for priser på din computer reparation.
Lenovo V110, 15.6'', FHD, i3-6006U, 8GB RAM, 512GB SSD. Gladteknik udbyder også teknisk hjælp.

PC reparation

Vi reparerer alle slags PC computere uanset mærke og alder.

Læs mere
Mac reparation København

Mac reparation

Problemer med iMac eller Macbook? Vi tilbyder reparation og support af Apple computere

Læs mere
Vand i computeren

Væske i computer

Fået vand eller andre væsker i computeren? Vi kan hjælpe!

Læs mere
Udskiftning af bærbar skærm

Udskiftning af bærbar skærm

Vi reparerer og udskifter den på kort tid og til en god pris.

Læs mere

Gratis fejlfinding

Indleverer du til vores computer reparatører på værkstedet i Hvidovre tilbyder vi gratis grundlæggende fejlfinding i forbindelse med din computer reparation. I nogle tilfælde skal der laves en udvidet fejlfinding.

Computer reparationer

En computer reparation kan være nødvendig i mange forskellige tilfælde og nogle reparationer er mindre omfattende end andre. Ved indlevering af din computer på et af vores værksteder, vil en kyndig computer reparatør fejlsøge på den og vurdere hvad der skal gøres.

Typiske computer-problemer hvor reparation er nødvendigt:

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg indlevere min computer til reparation?
Vi har indlevering og værksteder mange steder på Sjælland. Se oversigten her.

Hvor lang tid tager en computer reparation?
Det varierer fra sag til sag, da nogle computerproblemer tager længere tid at løse end andre. Nogle dage kan vi løse det indenfor en dag og andre gange tager det lidt længere tid. Men hos os er der typisk hurtig behandlingstid.

Jeg ved ikke hvad der er galt med min computer
Intet problem, det finder vores computer reparatør ud af ved fejlsøgningen. Herefter får du at vide hvad det vil kræve at løse og et tilbud herpå.

Hvad koster en computer reparation?
Det afhænger af hvad problemet er, hvilket vi finder ud af ifbm. fejlsøgningen. Hvis der eksempelvis skal udskiftes nogle dele i din computer kan der være en udgift hertil. I så fald vil du blive oplyst om det inden vi går videre med reparationen. Husk at grundlæggende fejlsøgning er gratis ved indlevering i Hvidovre. Ved indlevering på vores andre lokationer koster det kun 200 kr.
Min PC gik i udu en kedelig Torsdag og jeg besluttede derefter at ringe til Gladteknik efter at ha' prøvet selv, de var hurtige til at komme ud og kigge på den på trods af Tekniker egentlig havde fri og sad med sin familie. Tekniker sad med min pc i lige godt 45m hvorefter vi besluttede at det var nemmest hvis tekniker tog min stationær med sig hjem, efter en dags tid fik jeg en email med hvad der muligvis var gået galt samt aflevering af PC'en 5/5 stjerner herfra for at sætte deres kunder i første række, den hurtige service med et smil og en god sludder.Tak for Hjælpen, GladTeknik.


5 / 5 Stjerner

Marius Jasinske