Computer reparation

Vi tilbyder reparation af alle computere med meget høj kvalitet og faglighed.
Hos os er både din PC og din Mac i trygge hænder.
Vi reparerer som regel computere meget hurtigt. Hos os slipper du for lange ventetider.
Kontakt os for en pris på reparation af din computer.
Salg og reparation af computere

Reparation af PC

Vi reparerer alle slags PC’er uanset mærke og alder.

Læs mere
Mac reparation København

Reparation af Mac

Problemer med iMac eller MacBook? Vi tilbyder reparation og support af Apple-computere

Læs mere
Vand i computer

Væske i computer

Vand eller andre væsker i computeren? Vi kan hjælpe!

Læs mere
Udskiftning af bærbar skærm

Udskiftning af skærm på bærbar

Vi reparerer og udskifter på kort tid og til en god pris.

Læs mere

Grundlæggende håndtering inkluderet

Indleverer du hos vores reparatører på værkstedet i Hvidovre, tilbyder vi grundlæggende håndtering i forbindelse med din reparation. I nogle tilfælde skal der laves en udvidet fejlfinding.

Reparation af computer

En reparation af computeren kan være nødvendig i mange tilfælde. Nogle reparationer er mere omfattende end andre. Når du indleverer din computer på et af vores værksteder, vil en kyndig computerreparatør fejlsøge og vurdere, hvad der skal gøres.

Typiske computerproblemer hvor reparation er nødvendig:

Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg indlevere min computer?

Vi har indlevering og værksteder mange steder på Sjælland. Se oversigten her.

Hvor lang tid tager en computerreparation?

Det varierer fra sag til sag, da nogle computerproblemer tager længere tid at løse end andre. Nogle sager kan vi løse på en dag, men andre gange tager det lidt længere tid. Hos os er der typisk kort reparationstid.

Jeg ved ikke, hvad der er galt

Intet problem; det finder vores computerreparatør ud af ved fejlsøgningen. Herefter får du at vide, hvad det vil kræve at løse problemet, og du får et tilbud på opgaven.

Hvad koster en computerreparation?

Det afhænger af, hvad problemet er; det finder vi ud af ved fejlsøgningen. Hvis der eksempelvis skal udskiftes dele i din computer, kan der være en udgift til det. I så fald vil du få det at vide, inden vi går videre med at reparere din computer. Husk at grundlæggende håndtering ved indlevering i Hvidovre er inkluderet. Ved indlevering på vores andre lokationer, koster det 200 kr.

Andre spørgsmål og svar

Hvornår kan en reparation betale sig?

I de fleste til fælde betaler det sig at sende computer til reparation. Udgifterne til en reparation er typisk markant lavere end udgifterne til en ny computer. Foruden udsigten til at spare penge, kan du glæde dig over, at du gør noget godt for miljøet ved at få liv i din gamle computer i stedet for at købe en ny. Inden vi reparerer din computer, giver vi dig et overblik over, hvad den fejler, og hvad det vil koste at udbedre fejlen(e). Det gør vi ved at lave en grundig fejlsøgning.

Hvorfor bør jeg overlade reparationen til en tekniker?

Der er flere grunde til at søge hjælp hos en tekniker i stedet for at vælge gør-det-selv vejen, når din computer skal repareres. En reparation er en teknisk opgave, der kræver både en masse knowhow og det rette værktøj. Derfor bør opgaven håndteres af en tekniker, hvis du vil være sikker på, at alt går efter bogen. Vores teknikere har mange års erfaring; derfor kan du trygt overlade din computer til os.
Min PC gik i udu en kedelig Torsdag og jeg besluttede derefter at ringe til Gladteknik efter at ha' prøvet selv, de var hurtige til at komme ud og kigge på den på trods af Tekniker egentlig havde fri og sad med sin familie. Tekniker sad med min pc i lige godt 45m hvorefter vi besluttede at det var nemmest hvis tekniker tog min stationær med sig hjem, efter en dags tid fik jeg en email med hvad der muligvis var gået galt samt aflevering af PC'en 5/5 stjerner herfra for at sætte deres kunder i første række, den hurtige service med et smil og en god sludder.Tak for Hjælpen, GladTeknik.


5 / 5 Stjerner

Marius Jasinske