Udskiftning af bærbar skærm
Er skærmen i din bærbare computer gået i stykker? Vi reparerer og udskifter den på kort tid og til en god pris. Vi reparerer både skærme på PC og Mac computere.

Er skærmen på din bærbar gået i stykker?

Bærbare computere er yderst praktiske og lige til at tage under armen, men de er også mere udsatte for skader. Både fordi vi flytter mere rundt på dem og fordi alle komponenterne er bygget og sammensat mere kompakt end ved en stationær computer. Nogle gange hænder det at skærmen på bærbaren går i stykker, men heldigvis kan den repareres. Vi tilbyder desuden grundlæggende håndtering fra vores hovedværksted i Hvidovre. I forbindelse med håndteringen tjekker vi naturligvis om en reparation af computerskærmen vil være bedre i dit tilfælde.

Vi udskifter alle slags bærbar skærme?

Når skærmen på en bærbar computer er i stykker, skal skærmen oftest udskiftes helt. Her hos Gladteknik har vi stor erfaring med udskiftning af bærbar skærme af alle mærker, størrelser og typer. I 9 ud af 10 sager kan vi foretage udskiftningen indenfor 24 timer på hverdage. Hvis ikke vi kan det, skyldes det som regel at vi skal bestille en reservedel hjem som vi ikke har på lager. Men uanset hvad er der ingen lange reparationstider hos os. Vi udskifter skærmen på computere af alle mærker, heriblandt:

 • MacBook Pro skærme
 • MacBook Air skærme
 • Acer bærbar skærme
 • HP bærbar skærme
 • Huawei Mate X bærbar skærme
 • Lenovo bærbar skærme
 • MSi bærbar skærme
 • Asus bærbar skærme

Hvis mærket på din bærbare computer ikke fremgår på listen ovenover, så fortvivl ikke. Vi reparerer og udskifter skærme på bærbare computere af alle mærker, så listen ovenfor er ikke udtømmende. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Udskiftning af bærbar skærm

Mac reparation

Typiske bærbar-problemer der kræver udskiftning af skærmen

En bærbar skærm kan gå i stykker på mange måder og der kan ligeledes være flere forskellige årsager til at problemet opstod. I mange tilfælde er man nødt til at skifte skærmen ud og i nogle tilfælde er andre løsninger mulige. Nogle af de typiske problemer der opstår med bærbar skærme er:

 • Fysisk skade på skærmen i forbindelse med fald eller lignende
 • Pixel fejl på skærmen
 • Indvendige luftbobler
 • Kondens inde i computerskærmen
 • Støv og skidt der har sat sig fast
 • Underlige farver på computerskærmen
 • Forvrænget billede eller billede der er vendt på hovedet
 • At skærmen ikke vil tænde

Spørgsmål og svar

Hvad koster en ny skærm til en bærbar computer?

Vi kan ikke oplyse én konkret pris på udskiftning af bærbare skærme. Det skyldes, at prisen kan variere fra skærm til skærm. Det er bl.a. skærmens type og størrelse, der afgør, hvad udskiftningen vil koste. Du har dog selvfølgelig mulighed for at få et uforpligtende tilbud på skærmskiftet hos GladTeknik, inden reparationen sættes i gang.

Hvornår er det nødvendigt at udskifte en bærbar skærm?

Det er ikke altid nødvendigt at udskifte skærmen, når der opleves skærmproblemer, men i nogle tilfælde er det den rigtige løsning. Det kan f.eks. være, at du har tabt din bærbare computer på gulvet, og at skærmen i den forbindelse har lidt skade. I forbindelse med den indledende fejlfinding vil vi vurdere, om skærmen bør udskiftes, eller om det er tilstrækkeligt at udføre en reparation.

Har du brug for at få din bærbars skærm udskiftet?

Vi står klar til at hjælpe dig med at få repareret eller udskiftet din bærbar skærm. Husk at vi tilbyder grundlæggende håndtering fra vores værksted i Hvidovre. Gå ind på vores booking og giv os et ring, send en mail eller udfyld en kontaktformular – hvad end der passer dig bedst. Så kan vi få givet dig et godt tilbud!”Havde en ødelagt skærm på min laptop. Talte med Mathias, og med det samme får man et klart og troværdigt overblik over hvad der skal til. Forsikringen tog flere dage at ordne sagen men igennem hele processen var der en fantastisk hjælpfuld korrespondance fra dem. Kender ikke til noget andet firma der går så meget op i- og er så gode- til at tilfredstille kundernes individuelle behov. Jeg kan stensikkert sige at jeg kommer igen med det samme, hvis der er noget. Kan klart anbefales.“


5 / 5 Stjerner

Henry Teahan