iPhone 12 Pro Max Reparation
Er din iPhone 12 Pro Max gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 12 Pro Max til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 12 Pro Max reparation

iPhone 12 Pro Max er spækket med moderne mobilteknologi og byder på en masse features. Modellen er bl.a. 5G kompatibel, kommer med en 6.7” stor skærm og har et eksklusivt design. Der er altså argumenter nok for at købe et eksemplar af denne smartphone fra Apple.

Har du netop valgt at investere i en iPhone 12 Pro Max, men har du været så uheldig, at enheden er gået i stykker? I givet fald skal du vide, at vores dedikerede teknikere kan reparere telefonen. 

Reparation af iPhone 12 Pro Max til favorable priser

iPhone 12 Pro Max er på alle parametre en kvalitetstelefon, men selv en telefon af høj kvalitet kan selvfølgelig gå i stykker på forskellige måder.

Nogle fejl og skader kan ses med det blotte øje, mens andre er mindre synlige. En flækket skærm er svær at overse, mens andre skader som et dårligt batteri eller en defekt mikrofon er sværere at se. Du vil dog sjældent være i tvivl om, hvorvidt din iPhone skal til reparation. 

Ønsker du, at din iPhone 12 Pro Max bliver så god som ny igen? Så få udbedret de skader eller fejl, der er dukket op. Det eneste du skal gøre er at indlevere enheden til reparation hos os. Så klarer vi resten. 

iph 11

Broken screen

iPhone 12 Pro Max skærmreparation 

Skærmen på en iPhone 12 Pro Max dækker hele forsiden af mobilen, og derfor er skærmen ekstra udsat, hvis enheden tabes på gulvet. Af følgende grund er det ekstra vigtigt, at du passer godt på mobilen og gerne udstyrer den med cover og skærmbeskyttelse. 

Selv de mest fornuftige ejere af en iPhone 12 Pro Max kan dog komme ud for, at skærmen går i stykker. Når eller hvis det sker, så skal der udføres et skærmskift, og denne reparation bør overlades til en tekniker. Vi har den viden og erfaring, der skal til for at skifte skærmen nemt og sikkert. 

iPhone 12 Pro Max batterireparation

iPhone 12 Pro Max har fået kritik for at have et mindre batteri end dens lillebror, iPhone 11 Pro Max. Mens skærmen er blevet større, så er batteriet altså blevet mindre, hvilket er et lille minus. Modellen har dog en fornuftig batteritid. 

Er batteriet i din iPhone 12 Pro Max begyndt at blive sløvt, og tyder alt på, at det er ved at være slidt? Så vil en batterireparation være den rette løsning. Denne reparation kan vi udføre hos GladTeknik. 

Andre fejl og skader, der kræver teknikerhjælp

Det er ikke kun ødelagte skærme og defekte eller sløve batterier, der kan skiftes af en tekniker. Du kan også få hjælp af vores teknikere i andre situationer. Listen over mulige fejl og skader, der kan opstå, er lang. Eksempelvis kan kameraet eller mikrofonen gå i stykker, og sådanne skader kan kun udbedres med den rette knowhow. 

Hvorfor virker min iPhone 12 Pro Max ikke?

Der kan være mange mulige årsager til, at din iPhone 12 Pro Max ikke virker, som den burde.

Du har måske selv nogle kvalificerede bud på, hvorfor enheden ikke fungerer perfekt, men ønsker du klarhed, så lad en af vores teknikere gennemgå din mobil. Så finder vi ud af, hvad der er galt med telefonen, og vi tager os endvidere af den eventuelle reparation. 

Reparationer af høj kvalitet i København og på resten af Sjælland

GladTeknik udfører udelukkende reparationer af højeste kvalitet. Dette gør sig også gældende, når det drejer sig om reparation af iPhone 12 Pro Max. Få f.eks. skiftet skærm, bagcover, kamera eller noget helt fjerde med sikkerhed for, at kvaliteten af de anvendte reservedele er i top. 

De kvalitetsrigtige reparationer udføres på vores værksteder. Du skal dog ikke nødvendigvis være bosat nær et af vores værksteder for at kunne få repareret din mobil. Vi har nemlig indleveringssteder flere steder i København og andre steder på Sjælland.

Har du brug for reparation af din iPhone 12 pro Max?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12 pro. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.