iPhone 12 Pro Max reparation
Er din iPhone 12 Pro Max gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 12 Pro Max til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max er spækket med moderne mobilteknologi og byder på en masse egenskaber. Modellen er bl.a. 5G kompatibel, kommer med en stor 6.7” skærm og har et eksklusivt design. Der er argumenter nok for at købe et eksemplar af denne smartphone fra Apple.

Har du valgt at investere i en iPhone 12 Pro Max, men har du været så uheldig, at enheden er gået i stykker? Så skal du vide, at vores dedikerede teknikere kan reparere telefonen. 

Reparation af iPhone 12 Pro Max til favorable priser

iPhone 12 Pro Max er på alle parametre en kvalitetstelefon, men selv en telefon af høj kvalitet kan gå i stykker.

Nogle fejl og skader kan ses med det blotte øje, mens andre er mindre synlige. En flækket skærm er svær at overse, mens andre skader som et dårligt batteri eller en defekt mikrofon er sværere at se. Du vil dog sjældent være i tvivl om, hvorvidt din iPhone skal til reparation. 

Vil du gerne, at din iPhone 12 Pro Max bliver så god som ny igen? Så få udbedret de skader eller fejl, der er dukket op. Det eneste, du skal gøre, er at indlevere enheden til reparation hos os. Så klarer vi resten. 

ipHONE 12 PRO

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af skærm på iPhone 12 Pro Max

Skærmen på en iPhone 12 Pro Max dækker hele forsiden, og derfor er skærmen ekstra udsat, hvis enheden tabes på gulvet. Af den grund er det ekstra vigtigt, at du passer på mobilen og giver den et cover og beskytter skærmen.

Selv de mest fornuftige ejere af iPhone 12 Pro Max kan komme ud for, at skærmen går i stykker. Når eller hvis det sker, skal skærmen skiftes, og det bør overlades til en tekniker. Vi har den viden og erfaring, der skal til for at skifte skærmen nemt og sikkert. 

Reparation af batteriet i iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max har fået kritik for at have et mindre batteri end dens lillebror iPhone 11 Pro Max. Mens skærmen er blevet større, er batteriet blevet mindre, hvilket er et minus. Modellen har dog en fornuftig batterilevetid. 

Er batteriet i din iPhone 12 Pro Max begyndt at blive sløvt, og tyder alt på, at det er ved at være slidt? Så vil en reparation af batteriet være den rette løsning. Denne reparation kan vi lave hos GladTeknik. 

Andre fejl og skader der kræver teknikerhjælp

Det er ikke kun ødelagte skærme og defekte eller sløve batterier, der kan skiftes af en tekniker. Du kan også få hjælp i andre situationer. Listen over mulige fejl og skader er lang. Eksempelvis kan kameraet eller mikrofonen gå i stykker, og sådanne skader kan kun udbedres med den rette sagkundskab. 

Hvorfor virker min iPhone 12 Pro Max ikke?

Der kan være mange årsager til, at din iPhone 12 Pro Max ikke virker, som den bør.

Du har måske selv nogle bud på, hvorfor enheden ikke fungerer perfekt, men ønsker du fuld klarhed, så lad en af vores teknikere gennemgå din mobil. Så finder vi ud af, hvad der er galt med telefonen, og vi tager os af den nødvendige reparation. 

Reparationer af høj kvalitet i København og på resten af Sjælland

GladTeknik laver udelukkende reparationer af højeste kvalitet. Det gør sig også gældende, når det drejer sig om reparation af iPhone 12 Pro Max. Få f.eks. skiftet skærm, bagcover, kamera eller noget helt fjerde med sikkerhed for, at kvaliteten af de anvendte reservedele er i top. 

De kvalitetsrigtige reparationer udføres på vores værksteder. Du skal ikke nødvendigvis bo nær et af vores værksteder for at kunne få repareret din mobil. Vi har nemlig indleveringssteder flere steder i København og andre steder på Sjælland.

Har du brug for reparation af din iPhone 12 Pro Max?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 12 Pro Max. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.