iPhone 14 Plus
Er din iPhone 14 plus gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 14 Plus til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 14 Plus reparation

2022 var året, hvor iPhone 14 Plus kom til verden. Som navnet antyder, så er det storebroren til iPhone 14. Denne model kommer bl.a. med en lidt større skærm (6.7”) og en lidt længere batteritid. Vil du have maksimal skærmplads og batteritid, er iPhone 14 Plus dermed et godt valg. 

GladTeknik står til rådighed for dig, hvis din iPhone 14 Plus uheldigvis er gået i stykker på den ene eller anden vis. Vi kan f.eks. skifte skærmen eller batteriet i enheden, hvis det er en af disse dele, der er gået i stykker. Vi tilbyder dog også andre reparationer af denne iPhone.  

Professionel reparation af iPhone 14 Plus på under 24 timer

iPhone 14 Plus er en yderst innovativ og moderne smartphone, der kun bør repareres af fagkyndige personer. Hos GladTeknik beskæftiger vi teknikere, der kan reparere iPhone 14 Plus og andre populære smartphones fra Apple. Du er derfor havnet på den rigtige side, hvis din smartphone skal repareres, og du ønsker at overlade opgaven til en erfaren tekniker. 

Vi kan håndtere langt de fleste reparationer af iPhone 14 Plus på under 24 timer. Det vil dermed være begrænset, hvor længe du skal undvære din mobil. Skal det gå ekstra hurtigt, så husk at oprette din sag hjemmefra, så du kan komme foran i køen.

iph13

Broken screen

iPhone 14 Plus skærm reparation

iPhone 14 Plus er på mange måder en revolutionerende smartphone, men vi er fortsat ikke nået så langt i udviklingen, at det er muligt at præsentere en mobil med en brudsikker skærm. Af følgende grund skal du passe godt på din iPhone, så skærmen ikke går i stykker og skal skiftes. 

Skærmen på din iPhone 14 Plus kan blive beskadiget, hvis mobilen tabes på gulvet og lander uheldigt. Det er aldrig sjovt at vende telefonen om og opdage, at skærmen er gået i stykker, men heldigvis er hjælpen nær. Vi kan skifte skærmen hurtigt og nemt. 

iPhone 14 Plus batteri reparation

iPhone 14 Plus har en lang batteritid, men det betyder desværre ikke, at batteriet ikke kan blive dårligt med tiden. Efter adskillige opladninger og afladninger er det ikke unormalt, at batteriets effektivitet vil blive dårligere. Dette er ofte til at leve med i starten, men oplever du, at batteriet er blevet meget ringe, kan du få det skiftet hos GladTeknik.

Trænger din iPhone 14 Plus til et batteriskift? Så opret din sag med få klik på vores hjemmeside. 

Vi kan også reparere andre skader og fejl på iPhone 14 Plus

Ovenfor har vi fremhævet to reparationer af iPhone 14 Plus – henholdsvis skærm reparation og batteri reparation. Det hænger selvfølgelig sammen med, at disse reparationer er de mest efterspurgte. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vi også tilbyder andre reparationer. Henvend dig derfor endelig, hvis du har en iPhone 14 Plus med andre skader eller fejl end førnævnte. Så udfører vi en fejlfinding og informerer dig om, hvilken reparation der er nødvendig for at fikse mobilen.

Indhent tilbud på reparationer

Vil du gerne vide, hvad en iPhone 14 Plus reparation koster?

Så skal du ikke gøre andet end at skrive eller ringe til os. Inden vi går i gang med en reparation, bliver du altid informeret om prisen, så der er fuldkommen gennemsigtighed. Du har desuden mulighed for at stille spørgsmål, hvis du måtte være i tvivl om noget.