iPhone 14 Plus reparation
Er din iPhone 14 plus gået i stykker og skal repareres?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 14 Plus til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 14 Plus

2022 var året, hvor iPhone 14 Plus kom til verden. Som navnet antyder, er det storebroren til iPhone 14. Denne model kommer blandt andet med en lidt større skærm (6.7”) og lidt længere batteritid. Vil du have maksimal skærmplads og batteritid, er iPhone 14 Plus et godt valg. 

GladTeknik er til rådighed for dig, hvis din iPhone 14 Plus er gået i stykker på den ene eller anden måde. Vi kan f.eks. skifte skærmen eller batteriet i enheden, hvis det er en af disse dele, der er i stykker. Vi tilbyder også andre reparationer af denne iPhone.  

Professionel reparation af iPhone 14 Plus på under 24 timer

iPhone 14 Plus er en innovativ og moderne smartphone, der kun bør repareres af fagkyndige personer. Hos GladTeknik har vi teknikere, der kan reparere iPhone 14 Plus og andre populære smartphones fra Apple. Du er derfor gået rigtigt, hvis din smartphone skal repareres, og du vil overlade opgaven til en erfaren tekniker. 

Vi kan reparere langt de fleste iPhone 14 Plus på under 24 timer. Du skal derfor kun undvære din telefon i kort tid. Skal det gå ekstra hurtigt opretter du din sag hjemmefra på vores hjemmeside, så du kommer foran i køen.

iPhone til reparation

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af skærm på iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus er på mange måder en revolutionerende smartphone, men vi er fortsat ikke nået så langt, at det er muligt at præsentere en mobil med en brudsikker skærm. Derfor skal du passe godt på din iPhone, så skærmen ikke går i stykker.

Skærmen på din iPhone 14 Plus kan blive beskadiget, hvis du taber den på gulvet, og den lander uheldigt. Det er aldrig sjovt at vende telefonen om og opdage, at skærmen er i stykker, men heldigvis er hjælpen nær. Vi skifter skærmen hurtigt og nemt. 

Reparation af batteri i iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus har en lang batterilevetid, men det betyder ikke, at batteriet ikke kan blive dårligt med tiden. Efter adskillige opladninger og afladninger er det normalt, at dets effektivitet falder. Det er ofte til at leve med i starten, men oplever du, at batteriet er blevet meget ringe, kan du få det skiftet hos GladTeknik.

Trænger din iPhone 14 Plus til et batteriskift? Så opret din sag med få klik på vores hjemmeside. 

Vi kan også reparere andre skader og fejl på iPhone 14 Plus

Ovenfor har vi fremhævet to reparationer af iPhone 14 Plus – reparation af skærm og batteri. Det hænger selvfølgelig sammen med, at disse reparationer er de mest efterspurgte. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi også tilbyder andre reparationer. Henvend dig derfor, hvis du har en iPhone 14 Plus med andre skader eller fejl end førnævnte. Så fejlfinder vi og informerer dig om, hvilken reparation der er nødvendig for at fikse mobilen.

Indhent tilbud på reparationer

Vil du gerne vide, hvad en iPhone 14 Plus reparation koster?

Så skal du bare skrive eller ringe til os. Inden vi går i gang med en reparation, bliver du informeret om prisen, så der er fuldkommen gennemsigtighed. Du kan også stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.