iPhone 6s Reparation
Er din iPhone 6s gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 6s til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 6S reparation

2015 var året, hvor iPhone 6S blev lanceret. iPhone 6S bød på flere højdepunkter, hvor bl.a. den nye 3D-touch-teknologi ikke var til at komme udenom. Smartphonen kan dog gå i stykker ligesom alle andre smartphones på markedet, og hvis det sker, så kan du få den repareret hos os.

Vi tilbyder alle de gængse iPhone 6S reparationer. Hvad end du derfor har brug for at få skiftet skærmen, bagskærmen, batteriet eller kameraet, så kan vi hjælpe. Vi tilbyder hurtig og billig reparationsservice i København og andre steder på Sjælland.

iPhone 6S reparation 1

Broken screen

Vi tilbyder skærmskift, batteriskift og meget mere på iPhone 6S

iPhone 6S er en smartphone, som du kan få glæde af i rigtig mange år. Du kan f.eks. forlænge enhedens levetid ved at få repareret mobilen, hvis batteriet ikke længere virker, hvis skærmen er flækket, eller hvis kameraet driller. 

Ved at få udført en iPhone 6S reparation af vores teknikere kan du få en fuld funktionel telefon retur. Du slipper dermed for at skulle købe en ny smartphone, men kan i stedet nøjes med at betale en overkommelig pris for den nødvendige reparation. Det er den bedste løsning for både din pengepung og for klimaet. 

Få repareret din iPhone 6S hos GladTeknik

GladTeknik bør være din go-to reparatør, når din iPhone 6S ikke virker, som den burde. Vi har nemlig mange års erfaring med at reparere iPhones, inkl. modellen iPhone 6S.

Du skal lade vores teknikere klare reparationen, hvis du vil være sikker på, at reparationen udføres professionelt og effektivt. Du kan stole trygt på, at vi tager os godt af din iPhone 6S, og at den kommer retur i en fremragende stand. 

Forud for reparationen udfører vi en fejlfinding, så vi kan få afklaret, hvad din smartphone fejler, hvis der hersker tvivl herom. Der kan f.eks. være flere potentielle årsager til, at din iPhone 6S ikke vil tænde, eller at skærmen flimrer.

Hvad koster en iPhone 6S reparation?

Du kan få udført en iPhone 6S reparation til en rigtig god pris, hvis du vælger GladTeknik.

Prisen for reparationen afhænger bl.a. af, om det drejer sig om et skærmskift, batteriskift eller noget helt tredje, men du vil naturligvis få oplyst prisen forud for reparationens start. Det kræver blot, at du kontakter os pr. telefon eller mail for et tilbud på reparationen. 

Du vil sandsynligvis finde ud af, at det er billigere at få repareret din iPhone 6S, end du havde forventet. Det er desuden helt uforpligtende at indhente et tilbud. 

Hvor hurtigt kan reparationen udføres?

Reparationstiden afhænger af flere faktorer, men vi bestræber os altid på at udføre reparationer inden for 24 timer. I mange tilfælde vil du kunne få din iPhone 6S retur, samme dag som du har indleveret den. I 9 ud af 10 tilfælde kan vi klare reparationen inden for 24 timer. 

Open iPhone

Har du brug for reparation af din iPhone 6s?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 6s. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.