iPhone 6 reparation
Er din iPhone 6 gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 6 til gode priser i København og på resten af Sjælland.
iphone 6s

iPhone 6s reparation

Har du problemer med din iPhone 6s? Vi kan hjælpe!

Læs mere
iPhone 6 plus

iPhone 6s Plus reparation

Har du problemer med din iPhone 6s Plus? Vi kan hjælpe!

Læs mere
i phone 6s plus

iPhone 6 Plus reparation

Har du problemer med din iPhone 6 Plus? Vi kan hjælpe!

Læs mere

Reparation af iPhone 6

iPhone 6 var en populær smartphone, da den blev sat til salg i 2014. De følgende år valgte mange at investere i telefonen, og derfor er det en model, vi har stor ekspertise i at reparere.

Er batteriet i din mobil stået af? Er skærmen flækket? Virker kameraet ikke længere? Uanset hvilket problem du har, kan du få det løst med en professionel reparation af iPhone 6 hos GladTeknik. 

Reparation af iPhone 6 i København og på resten af Sjælland

GladTeknik dækker et stort geografisk område med vores reparationer af iPhone 6, idet vi – foruden vores værksteder i Hvidovre og Herlufmagle – har indleveringssteder en lang række steder i København og andre steder på Sjælland. 

Nederst på siden får du det fulde overblik over vores indleveringssteder. Her kan du hurtigt finde det sted, der ligger tættest på dig. Skal vi reparere din iPhone 6, så opret en sag på vores hjemmeside og læg vejen forbi enten et af vores værksteder eller indleveringssteder.

iPhone 6 reparation og fejlsøgning

iPhone med ødelagt skærm

Udskiftning af skærmen på iPhone 6

iPhone 6 har en 4.7” stor skærm, der har en fornuftig holdbarhed. Skærmen kan gå i stykker, hvis den udsættes for stød eller slag. Skærmen kan knække, hvis du taber mobilen på gulvet, eller hvis du taber noget tungt på den.

Er uheldet ude, og er din iPhone 6 skærm i stykker, kan du få den skiftet hos GladTeknik. Det er en simpel reparation, vi kan udføre hurtigt og til en god pris.

Udskiftning af batteriet på iPhone 6

Mister din iPhone 6 strømmen meget hurtigt og irriterer det dig? Så er det sund fornuft at få udskiftet batteriet.

Hos GladTeknik kan du få skiftet batteriet i din iPhone 6, så den bliver stort set så god som ny. Du vil helt sikkert opleve, at du får glæden ved din iPhone 6 tilbage, når det sløve eller defekte batteri bliver udskiftet med et nyt og velfungerende batteri.

Få et uforpligtende tilbud på reparationen

Reparation af iPhone 6 behøver ikke at koste en formue.

Vi beskæftiger yderst kompetente teknikere, der har mange års erfaring med at reparere bl.a. iPhones, derfor har vi yderst skarpe priser.

Ønsker du et konkret svar på, hvad det koster at få repareret din iPhone 6, så kontakt os og få beregnet en god pris.

Reservedele af høj kvalitet og kort ventetid

Hos GladTeknik bruger vi kun reservedele af høj kvalitet, når vi reparerer din iPhone 6. Det betyder, at du får din iPhone 6 tilbage i fremragende stand, når den har været i hænderne på en af vores teknikere.

En anden fordel ved at overlade reparationerne til os er, at vi klarer de fleste reparationer i løbet af 24 timer eller derunder.

Book en reparation af iPhone 6 og kom foran i køen

Vil du gerne have repareret din iPhone 6 hurtigst muligt? Så book en reparation på vores hjemmeside, så du kommer foran i køen og sparer tid. Det gør du i den grønne felt nederst.

iPhone med skader/batteri

Spørgsmål og svar

Kan det svare sig at få repareret en iPhone 6?

iPhone 6 er en ældre model, men det er ikke ensbetydende med, at den ikke kan eller bør repareres, når den går i stykker. Er du i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at få repareret din iPhone 6, skal du ikke tøve med at indhente et uforpligtende tilbud på reparationen. Det kan meget vel vise sig, at reparationen er billigere, end du havde forventet.

Hvordan booker jeg reparation af en iPhone 6?

Det er både nemt og hurtigt at booke reparation af en iPhone 6 hos GladTeknik. Vi har lavet et smart online system, hvor du opretter en booking ved at indsende nogle få oplysninger. Du er også velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til vores reparationer af iPhone 6.

Har du brug for reparation af din iPhone 6?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 6. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.