iPhone XS reparation
Er din iPhone XS gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone XS til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone XS

iPhone XS blev – da den blev lanceret i 2018 – rost af mange eksperter for blandt andet at byde på god kvalitet, . Selvom god kvaliteten er høj, kan du komme ud for, at din iPhone XS går i stykker. Er det sket for dig, og vil du gerne have udbedret skaden, er du gået rigtigt.

Vi laver en lang række reparationer af iPhone XS til skarpe priser. Desuden tilbyder vi fordele som garanti for tilfredshed og kort reparationstid.

iPhone XS reparation

iPhone med ødelagt skærm

Vi tilbyder alle gængse reparationer af iPhone XS

iPhone XS bliver typisk udsat for de samme fejl og skader som andre iPhones. Det kan være, at skærmen er flækket, at batteriet er slidt, eller at kameraet er holdt op med at virke. Det er irriterende problemer, der heldigvis kan løses ved hjælp af en professionel reparation. 

Skift af batteri eller skærm hører til blandt de mest efterspurgte ydelser, når vi taler reparation af iPhone XS, men vi tilbyder også andre reparationer. Det gælder fx reparation af kamera, mikrofon, bagcover, højtaler og meget mere.  

Skift af skærm på iPhone XS

iPhone XS holder til meget, men taber du den på gulvet eller på jorden, og lander den direkte på skærmen, kan skærmen gå i stykker. Hvis den går i stykker, bliver telefonen sværere at bruge, og du risikerer at få splinter i fingrene. Derfor bør du straks bestille tid hos os til at få skærmen skiftet.

Vi skifter skærmen på din iPhone XS, så den ikke blot får sit flotte ydre tilbage, men også bliver fuldt funktionel igen. 

Skift af batteri på iPhone XS

iPhone XS kan præstere batterilevetid på over 24 timer, men med årene vil batterikapaciteten og batterilevetiden blive reduceret. Det betyder, at du skal oplade batteriet oftere og oftere. Oplever du netop dette, og er det til gene, kan du få skiftet batteriet. 

Vi tilbyder at skifte batteriet på iPhone XS på vores værksteder, hvor vores dygtige teknikere er klar til at tage sig af din mobil. Læg vejen forbi os med din iPhone XS og få skiftet batteriet. 

Skift af batteri på iPhone XS

iPhone XS kan potentielt præstere en batterilevetid på over 24 timer, men med årene vil batterikapaciteten og batterilevetiden blive reduceret. Det betyder, at du vil skulle oplade batteriet oftere og oftere. Oplever du netop dette, og er det til gene, kan du få skiftet batteriet. 

Vi tilbyder at skifte batteriet på iPhone XS på vores værksteder, hvor vores dygtige teknikere er klar til at tage sig af din mobil. Læg vejen forbi os med din iPhone XS og få skiftet batteriet. 

Priser på reparationer af iPhone XS

Kvalitet og pris hænger ofte sammen, men det betyder ikke, at du ikke kan få repareret din iPhone XS af en professionel tekniker uden at betale en formue. Priserne hos GladTeknik befinder sig på et overkommeligt niveau, hvor alle kan være med. 

Kontakter du os med en forespørgsel på reparation af iPhone XS , kan du få oplyst prisen på den givne reparation. Du vil sandsynligvis blive overrasket over, hvor billigt din mobil kan repareres.

iPhone med skader/batteri

Din smartphone er i trygge hænder hos vores dygtige teknikere

Vi ved, at din iPhone XS betyder meget for dig. Derfor sørger vi for at passe godt på den, når du afleverer den hos os for at få den repareret. Alle vores teknikere er yderst kompetente og har mange års erfaring. Intet er overladt til tilfældighederne. 

Vil du sætte pris på at få repareret din iPhone XS et sted, der prioriterer holdbare reparationer, og som kun beskæftiger dygtige teknikere? Så er GladTeknik svaret.

Har du brug for reparation af din iPhone XS?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone XS. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.