iPhone 7 Plus reparation
Er din iPhone 7 Plus gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 7 Plus til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus er ikke en smartphone med ubegrænset levetid, men du kan i mange tilfælde få den repareret og dermed forlænge dens levetid, hvis den er i stykker. Det kan f.eks. være, at der er problemer med skærm, batteri eller kamera. I de tilfælde vil det ofte være tilstrækkeligt at udskifte skærmen, batteriet eller kameraet. Det tager vi os af hos GladTeknik. 

Ved at få din iPhone 7 Plus repareret af vores teknikere kan din smartphone blive så god som ny igen. Du slipper dermed for at investere i en ny smartphone. Dette vil både miljøet og din økonomi takke dig for.

iPhone 8

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af iPhone 7 Plus hos GladTeknik

iPhone 7 Plus hører efterhånden til blandt de ældre modeller fra Apple, men du kan fortsat få den repareret. GladTeknik er stedet, hvor du kan få repareret din iPhone 7 Plus på favorable vilkår. Vi bryster os af at have stor ekspertise og mange års erfaring, og vi yder garanti for tilfredshed. 

For at få repareret din iPhone 7 Plus af en af vores teknikere skal du enten lægge vejen forbi et af vores værksteder eller et af vores indleveringssteder. Så kaster vi os hurtigst muligt over reparationen, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt. 

Er skærmen på din iPhone 7 Plus gået i stykker?

Der findes en masse tilbehør til iPhone 7 Plus, som skal beskytte skærmen. Det gælder bl.a. covers og skærmbeskyttelse. Du har dermed mulighed for at forebygge skader på skærmen.

Alle kan dog være uheldige. Har du tabt din iPhone 7 Plus på gulvet, og er det gået ud over skærmen, kan du bestille en udskiftning af skærmen hos os.

Er der behov for en anden reparation?

I de forrige afsnit er du blevet præsenteret for to typiske reparationer af iPhone 7 Plus: udskiftning af skærm og batteri.

Det er de mest efterspurgte reparationer, men vi tilbyder også andre reparationer. Er det derfor hverken skærmen eller batteriet, der ikke virker, men noget helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Priser på reparationer af iPhone 7 Plus

Vi har ikke offentliggjort vores reparationspriser på vores hjemmeside, men ved at kontakte os kan du nemt få beregnet en pris på din reparation. 

For at indhente et uforpligtende tilbud skal du oplyse, hvilken model du har, i dette tilfælde iPhone 7 Plus, og hvilken reparation der skal til, f.eks. udskiftning af skærmen.

Opret sagen hjemmefra og spar tid

Du kan oprette din sag hjemmefra, og det kan du med fordel gøre, hvis du vil spare tid. Når du har oprettet din sag, kan du indlevere din iPhone 7 Plus hos os. Så tager vi os hurtigst muligt af reparationen.

iPhone med skader/batteri

Har du brug for reparation af din iPhone 7 Plus?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 7 Plus. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.