iPhone 7 Plus Reparation
Er din iPhone 7 Plus gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 7 Plus til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 7 Plus reparation

iPhone 7 Plus er ikke en smartphone med en ubegrænset levetid, men du kan i mange tilfælde få den repareret og dermed forlænge dens levetid, hvis den er gået i stykker. Det kan f.eks. være, at du oplever skærmproblemer, batteriproblemer eller kameraproblemer. I de tænkte scenarier vil det ofte være tilstrækkeligt at udskifte skærmen, batteriet eller kameraet. Disse reparationer tager vi os af hos GladTeknik. 

Ved at få din iPhone 7 Plus repareret af en af vores teknikere kan din smartphone blive så god som ny igen. Du slipper dermed for at investere i en helt ny smartphone – og dette vil både miljøet og din privatøkonomi takke dig for.

iPhone 8

Broken screen

Reparation af iPhone 7 Plus hos GladTeknik

iPhone 7 Plus hører efterhånden til blandt de ældre modeller fra Apple, men du kan fortsat få den repareret, hvis du har brug for det. GladTeknik er stedet, hvor du kan få repareret din iPhone 7 Plus på favorable vilkår. Vi kan ikke kun bryste os af at have stor ekspertise og mange års erfaring, men også af at yde tilfredshedsgaranti. 

For at få repareret din iPhone 7 Plus af en af vores teknikere skal du enten lægge vej forbi et af vores værksteder eller et af vores indleveringssteder. Så kaster vi os over reparationen hurtigst muligt, så du ikke skal vente i længere tid end højst nødvendigt. 

Er skærmen på din iPhone 7 Plus gået i stykker?

I dag findes der en masse forskelligt tilbehør til iPhone 7 Plus, der har til formål at beskytte skærmen. Det gælder bl.a. covers og skærmbeskyttelse. Du har dermed rig mulighed for at forebygge skærmskader.

Alle kan dog være uheldige. Har du netop været uheldig at tabe din iPhone 7 Plus på gulvet, og er det gået ud over skærmen, så kan du bestille et skærmskift hos os. 

Er der behov for en helt tredje reparation?

I de forrige afsnit er du blevet præsenteret for to typiske iPhone 7 Plus reparationer – henholdsvis skærmskift og batteriskift. 

Det er de mest efterspurgte reparationer, men vi tilbyder også andre reparationer. Er det derfor hverken skærmen eller batteriet, der ikke virker, men noget helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Info om priser på iPhone 7 Plus reparationer

Vi har ikke offentliggjort vores reparationspriser på vores hjemmeside, men ved at kontakte os kan du nemt få beregnet en pris på din reparation. 

For at indhente et uforpligtende tilbud skal du blot oplyse, hvilken model du har, i dette tilfælde iPhone 7 Plus, og hvilken reparation der skal foretages, f.eks. skærmskift. 

Opret sagen hjemmefra og spar tid

Du har mulighed for at oprette din sag hjemmefra, og det kan du med fordel gøre, hvis du gerne vil spare tid. Når du har oprettet din sag, kan du blot indlevere din iPhone 7 Plus hos os. Så tager vi os af reparationen ved først mulige lejlighed.

Open iPhone

Har du brug for reparation af din iPhone 7 Plus?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 7 Plus. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.