iPhone 7 reparation
Er din iPhone 7 gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 7 til gode priser i København og på resten af Sjælland.
Apple iPhone 7

iPhone 7 plus

Har du problemer med din iPhone 7 Plus? Vi kan hjælpe!

Læs mere

Reparation af iPhone 7

iPhone 7 blev annonceret i 2016 og har siden været et populært valg. Er du glad for din iPhone 7, og vil du gerne beholde den så længe som muligt, skal du sende den til reparation, når uheldet er ude.

Du kan forlænge levetiden på din smartphone markant ved at få den repareret, når skærmen, batteriet eller noget tredje svigter. Hos GladTeknik tager vi os af reparationen, så du kan få din smartphone tilbage i fremragende stand. 

Vi tilbyder reparationer af iPhone 7 til favorable priser og garanterer højeste kvalitet. Du får garanti for tilfredshed.

Vi reparerer iPhone 7

iPhone med ødelagt skærm

Skal vi reparere din iPhone 7?

iPhone 7 er på mange måder en fantastisk smartphone, som kan følge dig i mange år, hvis du passer på den. Du kan dog ikke gardere dig mod alle fejl og skader, bare fordi du tager forholdsregler og beskytter din iPhone 7 optimalt. 

En dag er du måske uheldig at tabe din telefon på jorden, så skærmen flækker, eller i badekarret, så den får en væskeskade. Din iPhone 7 kan også svigte grundet slitage. 

Uanset hvorfor din smartphone trænger til at blive repareret, er hjælpen nær. GladTeknik kan reparere både nye og gamle iPhones, og det gælder også iPhone 7. 

I de kommende afsnit kommer vi med to eksempler på typiske reparationer.

Eksempel 1: Skift af skærm på iPhone 7

Skærmen på din iPhone 7 hører til blandt de vigtigste dele. 

Skærmen skal være intakt og fungere perfekt, hvis du skal have maksimal glæde af din smartphone. Er skærmen flækket, eller reagerer den ikke, når du trykker på den, bør du sende din iPhone 7 forbi en tekniker hos GladTeknik.

Udskiftning af skærmen hører til blandt de reparationer, vi oftest udfører, når det kommer til reparation af iPhone 7, så vi er de rigtige at gå til. Inden længe har din smartphone fået en helt ny og funktionel skærm.

Eksempel 2: Skift af batteri på iPhone 7 

Batteriet i din iPhone 7 er også en vigtig del.

Det kan være frustrerende, hvis din smartphone slet ikke vil lade op, eller at den løber tør for strøm i løbet af få timer. Problemet er ikke usædvanligt. Med tiden kan batteriet blive sløvt, og på et tidspunkt vil det være en god idé at skifte det ud.

Vil du gerne have den lange batterilevetid tilbage, så få skiftet batteriet i din iPhone 7. Vi tager os af udskiftningen af batteriet til en god pris.

Hvad koster reparation af en iPhone 7?

Reparationer af iPhone 7 kan være dyre, men der er ingen regler uden undtagelser.

Hos GladTeknik tilbyder vi reparation af iPhone til priser, hvor alle kan være med. Da prisen kan variere fra model til model og fra reparation til reparation, beder vi dig indhente et tilbud. Det kan du gøre gennem vores hjemmeside.

Vi tilbyder hurtige og kvalitetsfyldte reparationer

GladTeknik har flere teknikere, der har mange års erfaring med at reparere iPhone 7. Takket være den store erfaring kan vi reparere din iPhone 7 hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet og yder garanti for tilfredshed.

iPhone med skader/batteri

Spørgsmål og svar

Hvordan skifter jeg skærm eller batteri på en iPhone 7?

Vi fraråder, at du selv skifter batteri eller skærm på din iPhone 7, hvis en af disse er i stykker. Du risikerer at gøre mere skade end gavn, og hvis du selv laver en skade, dækker forsikringen ikke. Har du en iPhone 7 med et defekt batteri eller en beskadiget skærm, bør du lade en tekniker fra GladTeknik reparere den.

Hvor lang tid tager det at reparere en iPhone 7?

Det afhænger af, hvilken reparation der skal laves. Du vil typisk få repareret din iPhone 7 i løbet af 24 timer, hvis vi har de nødvendige reservedele. Skal reservedelene først bestilles hjem, må du forvente lidt ekstra ventetid.

Har du brug for reparation af din iPhone 7?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 7. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.