iPhone 7 Reparation
Er din iPhone 7 gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 7 til gode priser i København og på hele Sjælland.
Dummy Image

iPhone 7 Plus reparation

Har du problemer med din iPhone 7 Plus? Vi kan hjælpe!

Læs mere

iPhone 7 reparation

iPhone 7 blev annonceret tilbage i 2016 og har sidenhen været et populært valg blandt danskerne. Er du glad for din iPhone 7, og vil du derfor gerne beholde den så længe som muligt, så skal du sende den til reparation, når uheldet er ude.

Du kan forlænge levetiden på din smartphone markant ved at få den repareret, når skærmen, batteriet eller noget helt tredje svigter. Hos GladTeknik tager vi os af reparationen, så du kan få din smartphone tilbage i fremragende stand. 

Vi tilbyder iPhone 7 reparationer til favorable priser og garanterer høj kvalitet.

iph7

Broken screen

Skal vi reparere din iPhone 7?

iPhone 7 er på mange parametre en fantastisk smartphone, som kan følge dig i mange år, hvis du passer godt på den. Du kan dog ikke gardere dig mod alle fejl og skader, blot fordi du tager dig nogle forholdsregler og beskytter din iPhone 7 optimalt. 

En dag er du måske uheldig at tabe din telefon på jorden, så skærmen flækker, eller i badekarret, så enheden får en væskeskade. Din iPhone 7 kan også svigte grundet slitage. 

Uanset hvorfor din smartphone trænger til at blive repareret, så er hjælpen nær. GladTeknik kan reparere både nye og gamle iPhones, og det gælder også iPhone 7. 

I de kommende underafsnit kommer vi med to eksempler på typiske reparationer.

Få repareret din iPhone 6S hos GladTeknik

GladTeknik bør være din go-to reparatør, når din iPhone 6S ikke virker, som den burde. Vi har nemlig mange års erfaring med at reparere iPhones, inkl. modellen iPhone 6S.

Du skal lade vores teknikere klare reparationen, hvis du vil være sikker på, at reparationen udføres professionelt og effektivt. Du kan stole trygt på, at vi tager os godt af din iPhone 6S, og at den kommer retur i en fremragende stand. 

Forud for reparationen udfører vi en fejlfinding, så vi kan få afklaret, hvad din smartphone fejler, hvis der hersker tvivl herom. Der kan f.eks. være flere potentielle årsager til, at din iPhone 6S ikke vil tænde, eller at skærmen flimrer.

Eksempel 1: Skift af skærm på iPhone 7

Skærmen på din iPhone 7 hører til blandt de vigtigste enkeltstående dele. 

Skærmen skal gerne være intakt og fungere til perfektion, hvis du skal have maksimal glæde af din smartphone. Er skærmen flækket, eller reagerer den ikke, når du trykker på den, så bør du sende din iPhone 7 forbi en tekniker hos GladTeknik.

Skærmskift hører til blandt de reparationer, vi udfører alleroftest, når det kommer til iPhone 7 reparation, så vi er de helt rigtige at gå til. Inden længe har din smartphone fået en helt ny og funktionel skærm.

Eksempel 2: Skift af batteri på iPhone 7 

Batteriet i din iPhone 7 er selvfølgelig også en meget vigtig del.

Det kan være frustrerende at opleve, at ens smartphone slet ikke vil lade, eller at den løber tør for strøm i løbet af få timer. Problemet er dog ikke usædvanligt. Med tiden kan batteriet blive sløvt, og på et tidspunkt vil det være en rigtig god idé at skifte det ud.

Vil du gerne have den lange batterilevetid tilbage, så få skiftet batteriet i din iPhone 7. Vi tager os af batteriskiftet, endda til en god pris.

Hvad koster en iPhone 7 reparation?

iPhone 7 reparationer kan være dyre, men der er ingen regler uden undtagelser.

Hos GladTeknik tilbyder vi iPhone reparationer til priser, hvor alle kan være med. Da prisen kan variere fra model til model og fra reparationstype til reparationstype, beder vi dig om at indhente et tilbud på reparationen. Det kan du gøre gennem vores hjemmeside.

Vi tilbyder hurtige og kvalitetsrigtige reparationer

GladTeknik huser flere teknikere, der har mange års erfaring med at udføre iPhone 7 reparationer. Takket være den store erfaring vil vi kunne reparere din iPhone 7 hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi anvender kun kvalitetsreservedele og yder i øvrigt tilfredshedsgaranti.

Open iPhone

Har du brug for reparation af din iPhone 7?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 7. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.