iPhone 13 Pro Max
Er din iPhone 13 Pro Max gået i stykker og har brug for reparation? Vi tilbyder ekspres reparation af iPhone 13 Max til gode priser i København og på hele Sjælland.

iPhone 13 Pro Max reparation

iPhone 13 Pro Max tog i den grad anmelderne med storm, da den blev lanceret i efteråret 2021. Her blev vi præsenteret for en 5G smartphone med en lynhurtig A15-chip, et holdbart design og en lang batteritid. 

Var du også så imponeret over modellens features, at du bare måtte eje den, men er din iPhone 13 Pro Max sidenhen gået i stykker? Så fortvivl ej – mobilen kan med stor sandsynlighed repareres. 

Reparation af iPhone 13 Pro Max på vores værksteder

Du har en iPhone 13 Pro Max med en fejl eller skade, som du gerne vil have udbedret, og du er bosat i København eller et andet sted på Sjælland. Er det korrekt antaget, så har du gjort rigtigt ved at besøge os hos GladTeknik. Vi opererer nemlig netop i dette geografiske område.

Vores værksteder huser yderst kompetente teknikere, der har stor erfaring med at reparere både nyere og ældre iPhones. Her kan du derfor også få repareret din mobil. Bor du ikke nær et af vores værksteder, så husk, at vi også har indleveringssteder flere steder. 

Værd at vide om priser og ventetid

Du ved nu, at vi kan reparere din iPhone 13 Pro Max, hvis uheldet er ude, og den er gået i stykker. Men hvad med priserne og ventetiden? Hvad kan du forvente der?

Prisen for en reparation afhænger af, hvad problemet er. Dette kan vi finde ud af ved at lave en fejlsøgning af enheden, hvis årsagen til problemet ikke er tydeligt, eksempelvis ved en flækket skærm. For info om priser skal du skrive eller ringe til os.

Hvor lang tid en reparation tager varierer fra sag til sag. Nogle reparationer tager nemlig længere tid end andre at udføre. Under normale omstændigheder kan vi dog udføre en reparation af iPhone 13 Pro Max på under 24 timer.

iph13

Broken screen

iPhone 13 Pro Max skærm reparation

iPhone 13 Pro Max kan blive beskadiget ligesom alle andre iPhones, og ofte er det skærmen, der går i stykker, hvis mobilen tabes eller stødes mod noget hårdt, eksempelvis mod en væg eller en bildør. Uanset årsagen til, at skærmen på din mobil er flækket, så kan vi skifte skærmen, så du får en flot og funktionel mobil retur.

Vi kan også skifte bagcoveret på din iPhone 13 Pro Max, hvis det også er gået i stykker. 

iPhone 13 Pro Max batteri reparation

iPhone 13 Pro Max havde ved lanceringen den hidtil længste batteritid i en iPhone. Det har du sandsynligvis kunne nyde godt af i en længere periode, men oplever du nu, at batteritiden er faldende, så kan der være brug for teknikerhjælp. Det kan nemlig skyldes, at batteriet er blevet slidt og derfor skal udskiftes. 

Det er svært at sætte tal på levetiden for batteriet i en iPhone 13 Pro Max, men har du brug for hjælp til at vurdere, om et batteriskift er nødvendigt, så kontakt os gerne for en faglig vurdering.

Fejlsøgning af iPhone 13 Pro Max

Er du ikke klar over, hvad der er galt med din iPhone 13 Pro Max, og kunne du godt tænke dig at tilegne dig den viden, så skal du rådføre dig med vores teknikere. Teknikerne kan nemlig lave en fejlsøgning, så det bliver belyst, hvad der er problemet. Vi kommer samtidig med et bud på, hvad det kræver at løse problemet, og hvad det vil koste.

Har du brug for reparation af din iPhone 13 Pro Max?

Vi sidder vi klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til din iPhone 13 Pro Max. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.