iPhone 13 Pro Max reparation
Er din iPhone 13 Pro Max gået i stykker og har brug for reparation?
Vi tilbyder ekspresreparation af iPhone 13 Pro Max til gode priser i København og på resten af Sjælland.

Reparation af iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max tog i den grad anmelderne med storm, da den blev lanceret i efteråret 2021. Her blev vi præsenteret for en 5G smartphone med en lynhurtig A15-chip, et holdbart design og en lang batterilevetid. 

Var du så imponeret over modellens egenskaber, at du bare måtte eje den, men er din iPhone 13 Pro Max sidenhen gået i stykker? Så fortvivl ej – mobilen kan med stor sandsynlighed repareres. 

Reparation af iPhone 13 Pro Max

Du har en iPhone 13 Pro Max med en fejl eller skade, du gerne vil have udbedret, og du bor i København eller et andet sted på Sjælland. Er det korrekt, er du gået rigtigt til os hos GladTeknik. Vi opererer nemlig netop i dette område.

Vores værksteder huser yderst kompetente teknikere, der har stor erfaring med at reparere både nyere og ældre iPhones. Her kan du derfor også få repareret din mobil. Bor du ikke i nærheden af et af vores værksteder, så husk at vi også har flere indleveringssteder.

Værd at vide om priser og ventetid

Du ved nu, at vi kan reparere din iPhone 13 Pro Max, hvis uheldet er ude, og den er i stykker. Men hvad med priserne og ventetiden?

Prisen for en reparation afhænger af, hvad problemet er. Det kan vi finde ud af ved at lave en fejlsøgning af enheden, hvis årsagen til problemet ikke er tydeligt, eksempelvis ved en flækket skærm. For at blive klogere på priser skal du skrive eller ringe til os.

Reparationstiden varierer fra sag til sag. Nogle reparationer tager længere tid end andre. Under normale omstændigheder kan vi reparere en iPhone 13 Pro Max på under 24 timer.

iPhone 13 max

iPhone med ødelagt skærm

Reparation af skærm på iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max kan blive beskadiget ligesom alle andre iPhones, og ofte er det skærmen, der går i stykker, hvis du taber mobilen eller støder mod noget hårdt, eksempelvis mod en væg eller en bildør. Uanset årsagen til at skærmen på din mobil er flækket, kan vi skifte skærmen, så du får en flot og funktionel mobil retur.

Vi kan også skifte bagcoveret på din iPhone 13 Pro Max, hvis det også er i stykker. 

Reparation af batteriet på iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max havde ved lanceringen den hidtil længste batterilevetid i en iPhone. Det har du sandsynligvis kunnet nyde godt af i en længere periode, men oplever du nu, at batterilevetiden er faldende, kan der være brug for teknikerhjælp. Det kan skyldes, at batteriet er blevet slidt, og derfor skal udskiftes. 

Det er svært at sætte tal på levetiden for batteriet i en iPhone 13 Pro Max, men har du brug for hjælp til at vurdere, om et batteriskift er nødvendigt, så kontakt os for at få en faglig vurdering.

Fejlsøgning af iPhone 13 Pro Max

Er du ikke klar over, hvad der er galt med din iPhone 13 Pro Max, og kunne du tænke dig at vide det, skal du rådføre dig med vores teknikere. Teknikerne kan lave en fejlsøgning, så det bliver belyst, hvad problemet er. Vi kommer samtidig med et bud på, hvad det kræver at løse problemet, og hvad det vil koste.

Har du brug for reparation af din iPhone 13 Pro Max?

Vi er klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til din iPhone 13 Pro Max. Book en tid online eller kontakt os pr. telefon eller e-mail – hvad end der passer dig bedst. Så sender vi dig et godt tilbud.